|
Nu esti logat.
Menstruatie....provocata?#1 2009-10-19 09:22:06
menstruatie....provocata?Am avut un contact neprotejat, am luat postinor, am facut teste(negative), dar imi intarzia ciclul...Si eram tare stresata si stiam ca si stresul il poate intarzia... Offline #2 2009-10-19 09:47:12
Re: menstruatie....provocata?nu stiu care e treaba cu ceaiurile astea, oricum insarcinata nu esti daca ai luat postinorul corect! era normal sa intarzie de la postinor, poate mirosul ala e de la ceaiuri, habar n-am...mai asteapta pareri, dar repet de sarcina nu cred ca se pune problema "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-10-19 09:57:29
Re: menstruatie....provocata?parerea mea e ca cel mai sigur e sa faci un test de sarcina...cam la 3 saptamini de la contactul cu risc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-10-19 10:11:47
Re: menstruatie....provocata?Teste am facut mai multe chiar...ultimul la 29 de zile de la contactul cu risc+10 zile de la intarziere, din urina, a iesit negativ. Offline #5 2009-10-19 10:39:41
Re: menstruatie....provocata?daca ai facut din sange, nu cred ala sa fie eronat Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-19 11:23:36
Re: menstruatie....provocata?Si eu asa ma gandeam, dar m-a speriat dr. Si ma gandeam ca poate l-am facut prea devreme. Offline #7 2009-10-19 12:39:09
Re: menstruatie....provocata?testul se face la cel putin 7 zile de intarziere a menstruatiei sau 3 saptamani de la contactul cu risc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|