homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie....provocata?

#1 2009-10-19 09:22:06

codrina13
New member
Inregistrat: 2009-10-09

menstruatie....provocata?

Am avut un contact neprotejat, am luat postinor, am facut teste(negative), dar imi intarzia ciclul...Si eram tare stresata si stiam ca si stresul il poate intarzia...
Am citit ca ceaiul de coada soricelului regleaza menstruatia, face sa vina. Asa ca 2 zile am baut cate 1 litru de ceai de coada ssoricelului + 2 cani de ceai de pelin/zi. A trei zi mi-a venit ciclul(dupa 14 zile de intarziere).
Acuma...menstruatia mi se pare...normala cantitativ, culoare...Ciudat e ca are un miros pe care inainte nu-l avea. Se poate sa nu fie mesntra, sa fie un spotting provocat de ceaiuri si de fapt sa fiu insarcinata? Parca mi s-au marit si sanii...iar pofta de mancare e uriasa!!

#2 2009-10-19 09:47:12

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: menstruatie....provocata?

nu stiu care e treaba cu ceaiurile astea, oricum insarcinata nu esti daca ai luat postinorul corect! era normal sa intarzie de la postinor, poate mirosul ala e de la ceaiuri, habar n-am...mai asteapta pareri, dar repet de sarcina nu cred ca se pune problema

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2009-10-19 09:57:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

parerea mea e ca cel mai sigur e sa faci un test de sarcina...cam la 3 saptamini de la contactul cu risc
asa aflii sigur daca e sau nu vorba de sarcina, desi, daca menstra arata normal, e greu de crezut ca ar fi...
ca ti-e foame si ai sinii umflati se poate, ai luat Postinor si in lus ai baut si ceaiurile alea...
fa testul, e mai sigur decit sa stai sa te intrebi

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-10-19 10:11:47

codrina13
New member

Teste am facut mai multe chiar...ultimul la 29 de zile de la contactul cu risc+10 zile de la intarziere, din urina, a iesit negativ.
Am facut si din sange, la 20 de zile de la contact+ a doua zi de intarziere si a iesit negativ, dar cand am mers la gine, pt alte probleme, si l-am aratat mi-a zis doctorita  "mda...pare negativ...vom vedea daca asa si este" Si cu asta m-a panicat pana peste poate.
De asta sunt cam paranoia acuma...

#5 2009-10-19 10:39:41

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

daca ai facut din sange, nu cred ala sa fie eronat

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-10-19 11:23:36

codrina13
New member

Si eu asa ma gandeam, dar m-a speriat dr. Si ma gandeam ca poate l-am facut prea devreme.

#7 2009-10-19 12:39:09

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

testul se face la cel putin 7 zile de intarziere a menstruatiei sau 3 saptamani de la contactul cu risc
tu l-ai facut bine, daca e negativ inseamna ca nu esti insarcinata
probabil e o dereglare. daca tot nu vine, mergi la medic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.