|
Nu esti logat.
Sangerare prelungita#1 2009-10-19 16:06:20
sangerare prelungitabuna.In urma cu 2 ani luam yasmin.Totul era ok,ma simteam bine cu ele,scapasem si de acnee chiar.Pentru ca nu am mai avut activitate sexuala,pana akm 2 saptamani nu am mai luat deloc,deci am avut o pauza de 1 an si jumatate. Acum 2 saptamani,knd am observat primele semne ale ciclului menstrual , am luat prima pilula de yasmin,pentru ca am o relatie si plus de asta vreau sa scap si de acneea care de cateva luni ma ingrozeste.Doar ca desi aveam impresia ca menstruatia mi-a venit,au mai durat vreo 4 zile in care f f putin sangeram,dar ma durea burta rau si abia a 5a zi am avut sangerarea aceea specifica de menstruatie.Problema este ca aproximativ de 2 saptaamni eu sunt la menstruatie si ma dor ovarele groaznic zilnic:|.Intr-adevar,ovarele ma dureau si inainte,dar in prima si a doua zi,nu in a 10a:|.Mentionez ca in tot acest timp eu mi-am urmat tratamentul cu yasmin,fara insa a avea activitate sexuala.Nu imi dau seama daca yasmin are vreo legatura cu sangerarea asta a mea neobisnuit de lunga sau cu durerea de ovare,sau pur si simplu am racit la ovare,m-a tras frigu la spate si de aceea ma dor.Sper sa ma lamureasca si pe mine cineva,pt ca deocamdata sunt imobilizata si nu pot sa merg la ginecolog pt ca astept ca sangerarea sa se opreasca,sa pot sa-mi fac un consult calumea si o ecografie.multumesc anticipat Offline #3 2009-10-20 08:44:34
Re: sangerare prelungitasangerarea asta prelungita nu e normala... acum, depinde si cat e de abundenta. daca e doar o scurgere maronie, atunci e spotting, care e normal in primele 3 luni de administrare, pana se obisnuieste organismul cu ele... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|