homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting sau menstruatie?

#1 2009-10-19 20:22:42

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

spotting sau menstruatie?

luna trecuta doctorita mi-a schimbat pastilele,mi-a dat yasmin.miercuri trebuie sa termin folia si de obicei imi vine mentruatia sambata,dar astazi mi-a aparut o sangerare.initial am crezut ca este spotting,dar acum cand am mers la baie am vazut ca mai curge,cam ca la mentruatie.spotting`ul are o limita la cantitate,sau poate fi confundat cu menstra?mentionez ca iau zentel(nu stiu daca intersctioneaza,eu oricum ma protejez suplimentar),daca are vreo relevanta.alte pastile luate pe durata foliei au fost flamexin(vreo 2 pastile) si paracetamol sinus(vreo 2-3 zile ca ma prinsese o raceala).sa merg oare la doctor?

#2 2009-10-19 20:45:24

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: spotting sau menstruatie?

Eu tind sa cred ca e spotting; dar daca totusi vezi ca sangerarea asta persista si zilele viitoare si are o cantitate mai mare, poti, eventual, sa mergi la medic.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.