|
Nu esti logat.
Nelamurire pt Doctoressa#1 2009-10-20 15:32:34
Nelamurire pt DoctoressaPovestea mea este un pic mai lunga. In data de 27 iulie am avut un contact sexual neprotejat. In doar cateva ore am luat Escapelle. Din data de 1 august am inceput sa sangerez, iar pe 6 august mi-a aparut menstra propriu zisa. Urmatoarea menstruatie mi-a venit in 1o septembrie, cu mare intarziere, dat fiind faptul ca eu am cicluri f regulate de 21 de zile. Am fost la un control ginecologic, la care mi s-a zis ca am un chist ovarian pe ovarul drept. Citologia mi-a iesit P2 si am fost diagnostizata cu exorcervicita cronica la care am primit Cerviron. Am inceput sa utilizez ovulele, dar supriza, in data de 25 septembrie, deci practic 15 zile dupa ultima menstruatie, mi-a venit din nou menstra. Am avut ciclu normal. Apoi in datele de 9 si 1o octombrie am avut contacte sexuale cu ejaculare in afara. 4 zile dupa contact mi-a aparut o sangerare maronie, mai mult un spotting. Asta a fost in ziua 18 al ciclului. Acuma a devenit mai inchisa, seamana cum imi incepe de obicei menstra si cum se termina. Si tine de 7 zile. M-am programat din nou la doctor, dar nu poate sa ma primeasca inainte de 5 noiembrie. Credeti ca mi s-a dereglat ciclul de la Escapelle? Sau chistul ovarian? Sau cervicita? Tratamentul pt cervicita am terminat. Astept o opinie. Offline #2 2009-10-20 22:05:52
Re: Nelamurire pt Doctoressae posibil sa te fi dereglat de la escapelle... Offline #3 2009-10-21 10:37:05
Re: Nelamurire pt Doctoressa
ia sa vedem...deci prima menstra dupa escapelle a venit la 34 zile....apoi la 15 zile, apoi la 20-21 zile...insa tine cam mult si e redusa cantitativ... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-10-21 11:33:22
Re: Nelamurire pt DoctoressaMultumesc pt raspuns! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|