|
Nu esti logat.
Ingrosarea peretilor uterini#1 2009-10-21 10:10:54
ingrosarea peretilor uterinivam scris ca alaltaieri eram ingrijoirata pt durerile de burta am fost la medic internist,ginecolog,dar urmeaza sa merg la alt doctor nefiind multumita de rezultatul pe care mi la dat,gine.a spus ca nu am nimik,iar cand internistul sa uitat pe ecograf mia zis ca am cistita si impreuna cu rezultatul analizelor de urina infectie urinara,dar mia spus ca am peretii uterului f ingrosati am intrebat ce inseamna asta si miau zis sa consult alt ginecolog ma puteti ajuta voi?sami spuneti ce inseamna "ingrosarea peretilor uterini"?multumesc Offline #2 2009-10-21 10:20:24
Re: ingrosarea peretilor uterinieste posibil sa iti vina menstra si de aceea se ingroasa peretii uterini... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #3 2009-10-21 10:22:09
Re: ingrosarea peretilor uteriniam fost la menstra deja,mi sa terminat acum 5 zile ,deci nu e cv grav? Offline #4 2009-10-21 22:55:15
Re: ingrosarea peretilor uterinicel mai bine ar fi sa-ti faca ginecologul un eco...si el sa l interpreteze... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|