|
Nu esti logat.
CEAI PENTRU SLABIT ZEIN-2#20 2010-03-20 17:36:26
Re: CEAI PENTRU SLABIT ZEINBuna fetele,citeam pe un alt forum despre acest ceai si anumite persoane care l-au folosit spuneau ca au crezut ca mor din cauza efectului extrem de laxativ pe care il are.As vrea pareri de la voi cele care l-ati folosit sa ne spune-ti si noua cat ati baut pe zi si care au fost simptomele?Binenteles sa ne spune-ti si cat ati slabit.Ce alte simptome ati mai avut dupa ce l-ati baut? Intr-un cuvant dati-ne cat mai multe detalii din propria experienta. Offline #21 2010-03-24 16:53:27
Re: CEAI PENTRU SLABIT ZEINBuna, fetele.Chiar nu a folosit nimeni acest ceai?Astept si eu ceva detalii...daca ati slabit, cate cani de ceai se bea zilnic, in cat timp se slabeste si cate kg.... Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #22 2010-03-24 16:59:06
Re: CEAI PENTRU SLABIT ZEINParca mai era un topic unde mi-am dat si eu cu parerea... daca tu crezi ca slabesti de la musetel doar fiindca dai 70 ron pe el, go for it... Offline #23 2010-03-25 09:51:55
Re: CEAI PENTRU SLABIT ZEINheimdall, eram curioasa sa vad daca acest ceai are vreun efect ....prea am vazut ca este laudat Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #24 2010-03-25 10:30:31
Re: CEAI PENTRU SLABIT ZEINpai si eu am fost curioasa si cand am vazut ce contine am ramas deci autosugestia mare lucru Offline Publicitateloading...
#25 2010-03-25 10:35:05
Re: CEAI PENTRU SLABIT ZEINDaca tot vreti ceaiuri laxative, incercati-l pe cel chinezesc... e mult mai ieftin si isi face si efectul. Cum zicea heimdall, ceaiul zein e apa de ploaie... din cei 70-80 de lei cat costa, 65 de lei costa doar numele si publicitatea. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|