homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pot fi insarcinata??? :(

#1 2009-10-22 14:30:02

Ralukita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-10-22

pot fi insarcinata??? :(

Buna, fetelor! Sunt foarte speriata si va rog sa va dati cu parerea dak stiti... Sa incep cu inceputul, am avut o perioada de 6 luni in care n-am luat anticonceptionale(yasmine) pt k mi-au fost interzise de endocrinolog pt k sunt putin plinuta si cica mi-au afectat si ficatul... am ramas insarcinata si am facut o intrerupere de sarcina pe 16 mai ( nu va doresc sa vi se intample, e cel mai rau lucru care i se poate intampla unei femei) si de atunci, la recomandarea ginecologului, am trecut iar la Yasmine. Am terminat a 5a luna si astazi ar trebui sa-mi vina ciclul... dar, paranoica cum sunt, ma gandesc la ce-i mai rau  pt k am dureri de ovare de mai bine de 2 sapt si asta numai cand ma misc, dureri de cap care ma tin 2-3 zile cu senzatie de voma, urinez mai des, dar nu am greturi dimineata...cum am avut la prima sarcina si nici sanii nu ma dor... Am fost la un consult ginecologic ieri si mi-a zis k anexita nu am, dar colul uterin e foarte inflamat si fac spalaturi cu ceai de pelin...simptomele astea ar putea fi din  cauza inflamatiei colului...??
Ideea e ca sunt foarte speriata si sper din suflet sa nu mai trec prin ce am trecut k m-ar dobori... Spuneti-mi ce credeti, va rog... Multumesc mult, mult! Va pup

nails

#2 2009-10-22 14:38:12

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: pot fi insarcinata??? :(

Daca ai luat pastilele corect si nu ai luat medicamente care sa interactioneze cu ele, esti ok.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2009-10-22 14:39:53

simona mihaela
New member
Inregistrat: 2009-10-20

nu ai de ce sa-ti faci griji poate fi o infectie, dar totusi ar trebui sa mergi la un doctor sa iei ceva, niste pastile. cel la care ai fost nu ti-a dat nimic in afara de ceai?daca tot esti ingrijorata fa un test mai asteapta cateva zile si poate totul o sa fie bine.am trecut si eu prin ceva asemanator da mi-am revenit de la ac

#4 2009-10-22 14:40:20

ericka06
Full member
Inregistrat: 2009-03-16

offff ralukita si eu sunt intr-o situatie cum ai fost tu la incepuit...astept sa vad dak sunt sau nu insarcinata....si sper din toATA INIMA sa nu fie.u cati ani ai???eu cred k nu poate fi o posibila sarcina daca si fost si la medic...

domina ca sa nu fi dominat

#5 2009-10-22 17:34:38

mihaela21
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

buna nu am mai intrat de mult pe aici,as avea si eu niste intrebari.de curand am fost la doctor sa imi de-a ceva ca am o menstruatie care imi vine la 1-2luni si e foarte ciudat sa stai asa sa nu sti cand iti vine mi sa depistat ca am glanda si de aia asa avea menstr asa,in fine.mia dat dna doctora sa iau duphaston 3 luni sa vedem daca imi vine la 30 de zile macar sau tot asa ca inainte,diferenta nu sa vazut decat ca numai imi curge ca inainte foarte mult practic luna asta nici nu am simtit ca am avut asa ceva,sper ca e in regula si ca nu as avea vreun bebe   ceva?si am uitat cum mia zis dna doctora sa le iau la a 14 zi sau numai stiu voi stiti?

Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2009-10-23 16:49:36)

Publicitate

loading...

#6 2009-10-22 18:43:12

Ralukita
New member

ericka06 a scris:

offff ralukita si eu sunt intr-o situatie cum ai fost tu la incepuit...astept sa vad dak sunt sau nu insarcinata....si sper din toATA INIMA sa nu fie.u cati ani ai???eu cred k nu poate fi o posibila sarcina daca si fost si la medic...

ericka, am 25 de ani... ideea e ca medicul nu poate sa iti spuna dak e sau nu sarcina pt k la 4 sapt nu se vede ... eu am fost pt un control si analize (paps si secretie) si in afara de spalaturi cu ceai de pelin... mi-a zis sa nu mai iau nimic, nici macar anticonceptionale. Mi-a dat sa fac niste dozari hormonale pt k sunt mai grasa cu 10 kg decat ar trebui si in urma analizelor, va hotari ce anticonceptionale mi se potrivesc.
Prostia mea a fost k din prospectul contraceptivelor pe care le luam (yasmine) nu am inteles k e o probl asa mare dak intarzii 2-3 ore...si dak la contactul sexual nu a ejaculat inauntru niciodata... logic as zice k sunt slabe sanse...daaar....gandurile negre nu-mi dau pace...
ericka, iti urez multa bafta si sper sa nu fi insarcinata si sa te linistesti.

Ultima oara a fost editat de Ralukita (2009-10-22 18:46:04)

nails

#7 2009-10-22 21:32:04

simona mihaela
New member
Inregistrat: 2009-10-20

atunci nu-ti fa probleme daca ai luat pastilele cum trebuie eu iau melleva 35 de  5 luni si in prospect spune sa nu intarzii mai mult de 12 ore ca atunci nu-si mai fac efectul si trebuie o alta metoda pt 7 zile cum ar fi prezervativul cred ca asa e si la ale tale 2 3 ore nu cred ca e grav daca intarzii mai ales ca le iei de cateva luni

#8 2009-10-23 08:03:39

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

buna tuturor mamicilor, am lipsit de pe acest forum pentru ca nu mai pot face mai nimic cu micuta mea prin preajma! Ce mai faceti? alexa? si toate celelalte mamici de 2008? mi-a intarziat ciclul...............e tot ce imi lipsea!!!!! am facut sex protejat si doar inainte cu cateva zile de ciclu fara sa fiu protejata si am o intarziere de cateva zile...., ultima oara a fost in 21 septembrie 2009, dupa nastere imi vine la cca 30 de zile, uneori 28, acum deja depasesc 30, posibil sa fie o dereglare? organismul nu s-a reglat complet dupa nastere? sau am avut o ovulatie tarzie? luna trecuta am observat o secretie mai abundenta dupa data ovulatiei si ma intrebam daca nu am ceva probleme, dar nu aveam alte simptome. Ce parere aveti? Mi-e frica sa fac un test, nici nu pot concepe!!!!

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#9 2009-10-27 18:09:07

Ralukita
New member

revin cu o intrebare...pt cine stie....
Mi-a venit CM (in sfarsit!!!) vineri... insa astazi si ieri am avut stari de somnolenta, sunt putin balonata, am fost foarte atenta dak am greturi sau probleme cu mirosul si nimic...ametesc foarte des, dar asta se intampla in preajma ciclului de vreo 3 luni incoace.
sigur...dupa ce am patit...sunt speriata si de umbra mea... insa credeti ca as putea fi insarcinata?
Am inteles ca exista cazuri cand CM apare si intr-o sarcina extrauterina...exista ceva simptome specifice pt asa ceva?

nails

#10 2009-10-27 18:12:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu zic sa stai linistita daca ti-a venit, nu esti insarcinata

#11 2011-03-03 16:56:37

vanitatum
New member
Inregistrat: 2011-03-03

buna!sunt noua pe aici!am si eu cateva nelamuriri...am avt ultimul contact la o zi dupa ce am terminat menstruatia respectiv pe 4 ianuarie..pe 1 feb mi-a venit si m-a tinut aproximativ 6 zile..am facut 2 teste,ambele negative..si acum st putin paranoica pentru ca suntem deja in 3 si nu mi-a venit...mentionez k am acele dureri dar inca nu mi-a venit
E posibil sa fiu?
multumesc frumos!

#12 2011-03-03 17:26:28

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu smile

#13 2011-03-03 17:55:27

vanitatum
New member
Inregistrat: 2011-03-03

ms frumos!
astept si inca sunt nelinistita!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.