homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Micoza

#1 2009-10-22 16:17:16

sanda1990
New member
Inregistrat: 2009-05-19

micoza

Buna ziua dragelor,
iar am o nedumerire.
Am fost la medic deoarece prietenul a fost diagnosticat cu HPV. Mi-am facut un Papanicolau. Totul e ok, nu am condiloame nu am modificari. dar medicul mi-a zis ca am micoza. M-a intrebat daca ma deranjeaza. I-am zis adevarul ca nu ma deranjeaza nimic. Nu am secretii modificate, nu miroase urat. Mi-a zis ca in cazul acesta nu trebuie tratata.
Acum eu am o intrebare. Daca e micoza nu poate sa o ia si prietenul...si dispare singura? Nu trebuie tratata?

#2 2009-10-22 16:51:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: micoza

nu ne spui si noua ce scrie in rezultatul papului? si teoretic trebuie tratata deoarece o infectie lasata netratata poate duce la aparitia ranii pe col (mai ales ca partenerul are hpv)...daca aveti contacte faraprezervativ este nevoie sa ia si partenerul un antimicotic cand faci si tu tratamentul...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-10-23 12:43:52

sanda1990
New member
Inregistrat: 2009-05-19

Re: micoza

Pai Papanicolau a iesit cls 2 iar testul bethesda daca asa il cheama scrie reactiv benign apar coci levuri si bacili doderlein.
Medicul mi-a zis ca daca nu ma deranjeaza nimic nu trebuie sa fac tratament.
Intre timp s-a schimbat diagnosticul la partener. Nu mai are hpv ci moluscom contagios.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.