homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna Ziua,

#1 2009-10-22 17:32:31

ZeT90
Membru
Inregistrat: 2009-10-22

Buna Ziua,

"Din ce sunt confecţionate prezervativele?
Prezervativele sunt de obicei confecţionate din latex sau poliuretan. Pe c?t posibil, ar trebui să utilizaţi prezervativul din latex, ?ntruc?t acestea sunt puţin mai de ?ncredere şi disponibile ?n majoritatea ţărilor.

Prezervativele din latex pot fi utilizate doar cu lubricanţi ?n bază de apă şi nu ?n bază de ulei, aşa ca Vaselina sau crema rece, ?ntruc?t acestea trec prin latex. Un număr mic de persoane au reacţii alergice la latex şi pot utiliza prezervativele din poliuretan ?n loc. "
Exista o sumedenie de tipuri au ajus sa fie si cu arome .
Am sesizat ca exista inscris pe ambalaj o probabilitate de 80% a prezervativului sa fie eficient .
Si ce fac daca in cazul in care ma numar prin procentul de 20 % ?

Intrebarea mea este sant prezervativele (de orice tip) fiabile si ne putem baza pe ele ?

Astept mai multe opinii,
Va multumesc Laurentiu

#2 2009-10-22 20:18:56

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Buna Ziua,

Daca iti e frica ca se vor rupe opteaza pentru cele extra safe (cum ar fi spe ex cele de la Durex...sunt ceva mai groase si eu nu am avut niciodata probleme cu ele ) si ai grija la alicarea lor (sa nu ramana aer in varf si sa fie rulate complet pe penis)...

daca totusi aveti ghinion si se rupe puteti apela la pilula de a 2 a zi...dar sa speram ca nu va fi nevoie smile

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.