|
Nu esti logat.
Vaccin antirabic#1 2009-10-22 21:09:19
Vaccin antirabicfetelor am o "dilema" si as avea nevoie de niste pareri... happy with him...inlove with him... Offline #2 2009-10-22 21:17:04
Re: Vaccin antirabiccrys....din cate stiu eu rabia se ia prin muscatura pentru ca se transmite prin saliva animalului. ca sa nu ai surprize neplacute ( infectie ) curata-te cu apa oxigenata si da cu putin rivanol acolo dar de rabie nu poate fi vorba. Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-10-22 21:19:39) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-10-22 22:10:55
Re: Vaccin antirabicmersi lucia pt raspuns...da prin saliva se transmite dar am citit undeva ca si zgarietura e periculoasa...am tot tamponat cu spirt si apoi am dat cu aloe pt ca ma ustura... happy with him...inlove with him... Offline #4 2009-10-22 22:22:26
Re: Vaccin antirabicNu-ti face probleme. In primul rand, rabia nu apare din neant. Pt ca pisicul sa o ia tb sa existe focar de infectie in zona=>poti sa te interesezi la autoritatea sanitar veterinara locala. Dar sigur nu e nimic, ca de obicei cand sunt cazuri, se aude. Offline #5 2009-10-22 22:38:55
Re: Vaccin antirabicmersi rose...daca ar fi fost focar de infectie in jur as fi auzit...doar ca eu stau langa Baile Felix si aici in apropiere este o padure...si pe mine m au mai zgariat pisici cand eram mai mica dar niciodata nu mi am pus problema ca as putea pati ceva.....azi sunt mai ipohondra...eu maine trebuie sa merg la cluj dar mama mea merge pana la spital si am rugat o sa intrebe si pentru mine...daca trebuie sa mi fac griji sau nu... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-23 23:51:47
Re: Vaccin antirabicCrys nu se pune problema de rabie. Nu se transmite decat prin saliva sau sange, stiu asta de la nasul surorii mele care e medic veterinar. Chiar daca pisoiul nu e vaccinat, nu musai sa aiba rabie. Nu o sa patesti nimic. Stai linistita. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2009-10-24 16:53:02
Re: Vaccin antirabicnu de rabie se pune problema, ci de tetanos. Nu stiu exact, dar e posibil sa se transmita prin zgarietura. N-ar strica sa faci un anti-tetanos (sfatuieste-te si cu doctorul), e doar o injectie in fund, scapi usor Offline #8 2009-10-24 18:25:59
Re: Vaccin antirabicin fund? anti-tetanosul se face in mana, din cate stiu... cel putin asa se facea acum cativa ani (ca si anti-rabicul, de altfel, am inteles ca s-au scos injectiile alea in burta - care, by the way, nu dor deloc - si se baga o doza mare in mana... cu internare o zi). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #9 2009-10-24 18:37:41
Re: Vaccin antirabicmie mi-a facut in fund, cu doua ocazii, dar e adevarat, acum peste 12 ani... Offline #10 2009-10-24 19:49:23
Re: Vaccin antirabicchiar daca nu te-a muscat e bine sa faci si antirabicul macar pentru linistea ta Offline #11 2009-10-25 17:28:50
Re: Vaccin antirabic
crys...ma gindesc eu ca daca e pisica oamenilor are vaccinul facut... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2009-10-25 22:18:35
Re: Vaccin antirabicmultumesc mult fetelor si doc...sunt mult mai linistita happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|