|
Nu esti logat.
Ajutor!#1 2009-10-24 03:10:48
ajutor!va rog sa ma ajutati intr-o problema... in urma unei plimbari mai lungi cu motocicleta am inceput sa am neplaceri... dureri, usturime, mancarime, usturime la urinare, dureri groaznice in timpul actului sexual... credeam ca e candida dar nu a iesit in urma examenului de secretie... am facut examenul la spitalul Victor Babes din Bucuresti (stiu ca este un spital f bun) si acesta a fost rezultatul: Offline #2 2009-10-24 11:19:56
Re: ajutor!Cred ca e vorba de stretococ combinat cu o infectie urinara (daca zici ca te ustura la urinare). Termina tratamentul si repeta analiza. Si incearca sa nu mai intretii relatii sexuale pe perioada tratamentului. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-10-24 16:50:14
Re: ajutor!in primul rand ar trebui sa te preocupe sanatatea ta, nu faptul ca nu mai poti face sex. Nu ai ceva foarte grav, dar netratat tot se poate lasa cu urmari. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|