homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sper sa nu radeti de mine :(

#1 2009-10-24 11:19:58

dianadianadiana
New member
Inregistrat: 2008-05-05

sper sa nu radeti de mine :(

mesaj sters

Ultima oara a fost editat de dianadianadiana (2009-10-26 21:49:36)

#2 2009-10-24 11:23:46

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: sper sa nu radeti de mine :(

Cu activia ai incercat? Balonarea apare din cauza constipatiei. La sora mea a functionat cu un activia pe zi. Sau un ceai verde ar fi indicat ... Altceva sincer nu stiu ce sa-ti spun. Poate o vizita la medic ar mai fi o solutie ...

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-10-24 11:51:57

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

clar ai probleme cu constipatia , eu zic sa incerci sa iei si lactobacili pt reglarea florei , au efect si in reglarea tranzitului
si mai sunt si alte produse naturiste care regleaza tranzitul , am impresia ca e un produs f bun de la hymalaia , nu mai stiu exact denumirea
mie si antic. imi produceau gaze , dar , tanand cont ca la tine e si constipatia prezenta , e altceva
trebuie sa bei fff multa apa , ceaiuri laxative , dar atentie doar seara , ca altfel... chicot

#4 2009-10-24 12:59:33

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

incearca ceaiul verde smile Poti lua si biotics pt tranzit, sau altceva. Si se rezolva!

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#5 2009-10-24 13:31:06

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

Probabil ca doar combatand constipatia ta cronica vei scapa de aceste neplaceri. Incearca sa-ti analizezi si alimentatia, si sa vezi ce anume ai putea schima. Un iaurt activia, o salata, multe legume cu fibre... Dar poate tu faci toate acestea...
Multe persoane daca beau dimineata o cafea dulce, pe stomacul gol, imediat au scaun...
Incearca sa cauti pe net mai multe despre constipatie, si mai ales sa gasesti discutii din care sa vezi cum au rezolvat unii problema.

Publicitate

loading...

#6 2009-10-24 14:16:56

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu zic sa te duci la doctor neaparat.
aveam si eu problema asta cand eram mica - nu gaze, ci forma aia de bilute si constipatie, si stiu ca m au dus la doctor.

si acum mi se mai intampla cateodata... e super naspa sa fii constipat, atat fizic, cat si psihic... eu ma simt ca naiba, umflata, nervoasa... supa
dar totul pleaca de la alimentatie... de ceva timp nu mai am probleme, si daca se intampla iau "dulcolax" -asa cred ca ii zice.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.