Lucrusoare SH-3
- kei
- Full member
- Inregistrat: 2009-02-05
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Re: Lucrusoare SH
foarte dragute botinele si cizmulitele. un pret? si de ce le vinde?
- kei
- Full member
botinele sunt marimea 37 si le-a cumparat ptr mama ei si din pacate ii sunt mari.cizmele sunt 38 si la fel...ii sunt mari....si ea si mama ei au un picior asa mic ca si mine ....numa marimi mici pe botine a dat 90 de lei dar accepta bineinteles un pret mai mic...poate undeva pe la 75-70 de lei...dar si acesta negociabil.....iar cizmele au fost 80 sau 85 de lei si tot asa...negociabil.....in jur de 70-65 de lei.daca te intereseaza zi-mi la ce pret te-ai gandit tu si ajungem noi la un consens.
- LadyPink
- Platinum member
- Site
Eu port cand 37, cand 38, nu stiu daca mi-ar veni bine amandoua perechile. Poate sa le masoare inauntru...? Si da, m-ar interesa, dar tre sa ma gandesc de cati bani dispun cam cat au tocul fiecare?
- schumiholic
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-28
Am si eu cateva cosmetice foarte putin folosite. Pot sa le pun aici, sau mai bine la mic bazar?
If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!
- wra_blu
- Banat
- Inregistrat: 2008-08-31
30 lei , nu l-am purtat niciodata, nu-i genu meu
25 lei, purtata doar o singura data
- cristinaV
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-03-26
spune-mi si mie te rog ce marime e vestuta pls,m-ar interesa pe mine,imi place foarte mult si daca esti dispusa sa trimiti prin posta ca eu nu sunt din buc
- kei
- Full member
LadyPink a scris:Eu port cand 37, cand 38, nu stiu daca mi-ar veni bine amandoua perechile. Poate sa le masoare inauntru...? Si da, m-ar interesa, dar tre sa ma gandesc de cati bani dispun cam cat au tocul fiecare?
acum ma duc la meditatii dar iti scriu dimensiunile cand vin. cat despre bani,iti propun in felul urmator.te gandesti cati bani ai putea tu sa dai pe o pereche sau pe amandoua cat iti permiti tu si eu vb cu fata fiindca e foarte maleabila si asa castigati amandoua.ok?vb diseara
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- schumiholic
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-28
Am si eu urmatoarele produse cosmetice, foarte putin folosite, in termen. Le dau pentru ca nu se potrivesc tenului meu.
Spray de fata cu ceai verde Favisan
Produs natural, fara parabeni! Contine extract de ceai verde, tei, germeni de grau, miere si vitamina C. Reface echilibrul de hidratare a pielii, calmeaza, tonifica, hraneste si regenereaza pielea obosita. Se poate folosi si ca lotiune tonica. Gramaj: 100 ml Expira in 2013. Pret: 8 lei
Crema de zi + crema de noapte + crema de ochi Favisan Nu au parabeni!
Crema de zi puternic hidratanta Echinacea calmeaza iritatiile, fortifica zonele sensibile ale tenului, iar acidul hialuronic, format sub actiunea fibroblastilor stimulati de echinacea, hidrateaza intens. Ceaiul verde tonifica si netezeste pielea, imbunatateste per ansamblu functiile si aspectul tenului. Algele bogate in fosfor si sulf tonifica si regenereaza pielea. Germenii de grau reprezinta o sursa naturala de ceramide (esenta hidratarii) si vit.E. Protejeaza pielea de efectele nocive ale mediului inconjurator, participa la utilizarea eficienta a oxigenului in tesuturi, activeaza circulatia sanguina, influenteaza favorabil formarea de noi celule. Untul de cacao este factor natural de protectie UV (contine ecrane naturale si acizi grasi nesaturati). Mierea hraneste, calmeaza, reconforteaza, catifeleaza si reface echilibrul de hidratare. Gramaj: 50 ml
Crema de noapte cu coenzima Q10 Coenzima Q10 este un veritabil antioxidant; hidrateaza si imbunatateste structura pielii, previne imbatranirea si stimuleaza imunitatea. Uleiul de catina contine caroten, vitamine si acizi grasi nesaturati, este polivitamina naturala. Untul de cacao hraneste tesuturile si este factor natural de protectie UV. Mierea de albine hraneste, calmeaza, reconforteaza si catifeleaza in profunzime pielea. Gramaj: 50 ml
Crema de ochi cu coenzima Q10 Netezeste si tonifica pielea din jurul ochilor. Contine coenzima Q10, ulei de catina, miere, unt de cacao. Gramaj: 30 ml
Toate expira in 2012. Le recomand unei persoane cu ten mai uscat. Pret: toate 3: 35 lei (sau 13 lei fiecare)
Lapte demachiant + Lotiune tonica Favisan Fara parabeni!
Lapte demachiant pentru ochi Laptele demachiant este special creat pentru a indeparta chiar si cel mai rezistent machiaj, fara a deshidrata zona ochilor. Extractul de echinacea mareste capacitatea naturala de protejare a pielii. Extractul de obligeana improspateaza, reconforteaza si totodata previne deshidratarea. Germenii de grau sunt surse naturale de ceramide, vit. E, lecitina, enzime, acizi grasi nesaturati, iar uleiurile vegetale sunt folosite pentru a proteja si creste elasticitatea pielii. Gramaj: 125 ml
Lotiune tonica 2 in 1 Este deopotriva demachiant si lotiune tonica: un produs indicat pentru toate tipurile de ten. Confera pielii tonus, aspect neted si catifelat. Contine Aloe. Gramaj: 70 ml
Expira in 2012, respectiv 2013. Pret: 15 lei ambele (sau 8 lei fiecare)
Emulsie pentru plaja + emulsie dupa plaja Favisan
Emulsie pentru protectie solara SPF 6 Ofera protectie pentru pielea care se bronzeaza usor. Este calmanta, reconfortanta, radioprotectoare, normalizeaza metabolismul pielii. Reprezinta o importanta sursa de vitamina E, contine ecrane solare naturale, lecitina si acizi grasi nesaturati, prezinta o biocompatibilitate totala cu pielea, anihileaza radicalii liberi. Prin continutul de substante grase naturale cu efect emolient si nutritiv, previne deshidratarea pielii, asigura bronzarea uniforma. Contine ulei de catina, miere, unt de cacao si vitamina E. Este rezistenta la apa. Gramaj: 200 ml Expira in 06.2010 Emulsie dupa plaja Restabileste nivelul corect al hidratarii, ajuta la mentinerea bronzului, confera senzatie de racoare, este un adevarat balsam pentru pielea arsa, iritata. Contine galbenele, germeni de grau, miere si unt de cacao. Gramaj: 200 ml Expira in 08.2011
Pret: 14 lei ambele (sau 8 lei fiecare)
Crema anticelulita Verre de Nature
Produs natural, fara parabeni! Intensifica procesul de ardere al grasimilor, regleaza secretia de sebum, stimuleaza regenerarea celulara, reda fermitatea si elasticitatea pielii. Contine extracte de iedera, galbenele, rozmarin, unt de shea. Gramaj: 200 ml Expira in 09.2010. Pret: 7 lei
Daca vreti mai multe detalii, intrebati-ma!
If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!
- kei
- Full member
am masurat mama mea are piciorul 21 de cm si poarta 35-36,foarte rar 37. botinele sunt pe interior 23 de cm si cu tocul de 6 cm. cizmele au pe interior 22.5-23 cm si cu tocul de 9 cm, dar au si platforma de 1.5 cm in fata.
sper sa te intereseze cat despre pret,gandeste-te si vezi cat esti tu dispusa sa dai. te-am pupat
- LadyPink
- Platinum member
- Site
Kei, o sa masor si revin maine cu un raspuns mersi pentru raspuns
edit: am cam 24 cm ... nu stiu daca or merge... fetele, care va mai pricepeti, puteti sa dati o parere?? please?
Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-30 00:17:50)
- Scarlet_Autumn
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-09-04
http://dresswithtaste.blogspot.com/ sunt putine lucruri deocamdata, dar asteptam sa-l imbunatatim..
Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.
- Scarlet_Autumn
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-09-04
mi-e colega
Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
cu XXS stiti ?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|