homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Acum o saptamana

#1 2009-10-24 13:10:06

andy22
New member
Inregistrat: 2009-10-19

acum o saptamana

buna din nou!!! in urma cu o saptamana v-am spus k am fost la un control ginecologic iar dr mi-a dat clotrimazol pt CANDIDA.mi-a facut ecograf si mi-a luat proba pt laborator(pt papanicolau) si mi-a spus k in 2 zile sa ma astept sa imi apara menstruatia(eu ultima oara am avut pe 4,iar controlul a fost pe 17).a trecut o saptamana dar presupusa menstruatie nu a mai vnt.azi dupa o saptamana am fost la dr sa imi iau rezultatele de la laborator (toate au iesit bune) si mi-a recomandat DUPHASTON.am citit pe prospect k in principal se recomanda pt reglarea ciclului dar eu nu am nevoie de asa cv pentru k menstruatia ar trebuie sa imi vina pe 30.nu inteleg dc mi-a dat tratamentul asta de 3 comprimante pe zi timp de 5 zile spranceana  plz help me

#2 2009-10-24 13:26:51

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Re: acum o saptamana

hmm... si eu am luat duphaston dar mie mi-a intarziat 3 luni de zile! Eu zic sa nu iei nimic, mai ales daca esti sigura ca tie pe 30 trebuie sa iti vina si ai avut menstruatie regulata pana acum smile Dupa 30, vezi tu ce faci...

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#3 2009-10-24 14:16:40

andy22
New member
Inregistrat: 2009-10-19

aha ms mult

#4 2009-10-24 19:55:26

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Cu placere. smile Vezi ce o sa mai zica si fetele.

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.