|
Nu esti logat.
Probleme cu parintii din cauza persoanei iubite-3#39 2009-10-25 14:58:38
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubitesi eu..tot asta..tot mykutza eram Ultima oara a fost editat de mykutza (2009-10-25 15:00:01) Sa nu te astepti sa te salut! Offline #40 2009-10-25 15:01:06
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubiteEu eram Pisy Offline #41 2009-10-25 15:19:24
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubiteam crezut ca numai eu sunt nebuna sa ma iau la bataie cu socrela ..manca-o-ar viermii ...scuzati fetelor ...dar mi-am amintit ..be the best ...fuck the rest )) Offline #42 2009-10-25 15:29:43
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubiteaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....uite acum am inteles eu care e faza cu casatoria Offline #43 2009-10-25 16:05:40
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubiteYeah baby Offline Publicitateloading...
#44 2009-10-25 17:48:26
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubiteNiciodata nu mi-am manifestat supararea pe prieten de fata cu ai mei. Doamne fereste sa ma fi vazut mama ca plang din cauza lui ca cred ca pe loc il suna sa-l faca-n toate felurile. (Noroc ca nu stie unde sta) Dar o inteleg, pentru ca nici eu n-as suporta sa-mi faca cineva copilul sa planga, deci trebuie sa ii intelegeti si pe parinti. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #45 2009-10-25 19:41:37
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubiteazi s-a lasat cu plans din partea mea...am izbucnit si le-am zis in fatza...mama incepea sa se de-a alaturi de mine...ca sunt majora si daca ma dau cu capul ma trezesc...dar tata fiindca venise de la un gratar era un baut mai mult radea ca nu te las eu sa pleci?...la plimbare cica sa ma duc la 13 pana la 18 ziua....dar niciodata mai tarziu de 18 m-a bufnit rasul...si i-am zis ca o sa regrete fiecare lacrima care am varsat-o...si cred ca asa va fi...din pacate ..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::.. Offline #46 2009-10-25 19:44:17
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubiteEi nu isi dau seama ca asa te fac sa iti doresti si mai mult sa fii cu el. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #47 2009-10-25 19:46:51
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubitela mine cat mi-a fost interzis eram foarte sigura ca il vreau doar pe el,ca vreau sa raman cu el,etc.eh' dupa ce nu au mai zis nimic si nu au mai avut nicio treaba cu mine sau cu el nu am mai vrut eu si am ajuns la vorbele lor. expect the worst , hope for the best! Offline #48 2009-10-28 18:41:25
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubiteCriss21, ai tai nu-si dau seama ca tu plangi mai mult din cauza lor decat din cauza prietenului? E nasol ca stai cu ei si trebuie sa le respecti regulili, indiferent daca sunt sau nu absurde... Daca ai tupeu poti sa incerci o alta varianta. Parintilor tai nu le plac tatuajele? Atunci adu-le acasa "noul tau prieten" si asigura-te ca are cel putin 3 tatuaje la vedere. Au ceva impotriva pierece-urilor? Atunci "noua ta iubire" are gauri in urechi, limba, nas, spranceana si oriunde altundeva mai poate(sigur gasesti niste baieti dispusi sa te ajute si sa joace rolul bine). Apoi pune-i pe ei sa aleaga, ori "noul iubit" ori "fostul"... sa vedem ce parere au... Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #49 2009-10-28 21:50:09Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubiteNeverbe, eu am facut faza Dar s-au prins ca nu e iubitul meu ca avea cam pre multe si ma cunosc ai mei cat de cat. Iti recomand sa alegi un baiat care sa nu aiba excesiv de multe, doar cateva bine plasate. Eventual cercel in spranceana (Asta stiu ca este buba tuturor parintilor ). Offline #50 2009-10-28 21:54:52
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubitece tare Offline #51 2009-10-29 16:00:23
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubiteEu nu am incercat, ai mei nu s-au bagat niciodata in viata mea amoroasa. Nu i-a prea interesat de nici unul, in afara de actualul de care daca ma despart cred ca maica-mea cel putin ma dezmosteneste Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #52 2009-10-29 18:22:32
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubitetin minte ca m`am amorezat si eu cu unu vreo 2 luni chiar inainte sa fiu cu iubi. smecheras baiatu, super frumusel, stia ce sa zica la momentu potrivit & co l`am adus acasa sa`l prezint familionului si din start momy mi`a zis : lui asta nu`i stau bine ochii in cap bine, ai mei nu s`au bagat niciuodata in nici o relatie de`a mea dar cand era de comentat momy imi zicea, imi zice si acum dar atat... nah ma rog , eu o tineam pe a mea ca nu ca ii cuminte, ca ii okey si toate cele desi oricum nu ma gandeam la o relatie serioasa cu el pt ca in primu rand era de o alta religie, apoi avea 23 de ani si nu avea facultate si nici macar un loc de munca si se ocupa cu hackeritu si chestii de genu, pleca din cand in cand din oras/ tara deci no way numa ca traiam momentu...ca sa aflu intr`o zi, cand plecase la Buc ca ma insela cu o pustoaica de vreo 14-15 ani de la biserica aia a lui si apoi sa ma contacteze o tipa din Buc sa`i las izbitu in pace mi`a facut`o nenorocitu .. singuru apoi i`am zis la momy, la care ea : imi pare rau sa`ti spun dar...ti`am zis eu © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|