Am citit astazi ca...-43
- iuli_ana
- Full member
- Inregistrat: 2010-09-28
Re: am citit astazi ca...
Da, traieste S-a mutat cu amantul . CAt despre Serban cred ca si-au facut efectul toate injuraturile si blestemele ce le-a primit in urma emisiunilor. Nu ca sunt rea, Doamne fereste, nu am nimic cu omul...
Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele. Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.
- Banana Split
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-05-28
ce voce are omu incredibil
- rosebunny
- Insomniac member
Banana Split a scris:ce voce are omu incredibil
dap, superb. in doar o zi a avut peste 5 mil vizionari clipul pe youtube si deja si`a gasit un loc de munca ma bucur pt el
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- Banana Split
- Sr. member
ce fain!
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
rosebunny a scris:Banana Split a scris:ce voce are omu incredibil
dap, superb. in doar o zi a avut peste 5 mil vizionari clipul pe youtube si deja si`a gasit un loc de munca ma bucur pt el
super
..be the best ...fuck the rest ))
- You_and_Me
- Diamond member
- Izza_bella
- Full member
- Inregistrat: 2010-12-07
Opt descoperiri stiintifice despre sex in 2010 : Ce ne-a adus nou ştiinţa din punct de vedere al teoriei şi practicii sexuale ?n anul recent ?ncheiat? Vezi c?teva descoperiri ştiinţifice despre sex ale anului 2010.
Ştiinţa şi-a făcut datoria şi ?n anul recent ?ncheiat. Din multitudinea de studii ?ntreprinse anual de cercetători, sunt destule care se ocupă şi de relaţii şi de sex. C?teva dintre acestea şi rezultatele lor, ?n lista de mai jos:
1. Cu c?t faci sex mai t?rziu ?ntr-o relaţie, aceasta va dura mai mult
Un studiu publicat ?n "The Social Science Research Journal" a confirmat ceea ce cărţile şi articolele despre relaţii spun de ere ?ntregi: nu fă sex prea devreme ?ntr-o relaţie! Aceasta este o regulă pe care mulţi o luăm ?n der?dere ?n ziua de azi, dar studiul arată că din 648 de persoane participante la acesta, 56% dintre cei implicaţi ?n relaţii de lungă durată au spus că au aşteptat mai ?nt?i ca relaţia să devină una serioasă, ?nainte de a face sex.
2. Doar 22% dintre oamenii căsătoriţi sunt "foarte satisfăcuţi" de viaţa lor sexuală
Dar nu toate sunt veşti proaste ?n legătură cu acest subiect. Un sondaj al site-ului YourTango arată că 66% din cuplurile căsătorite ?ncă fac sex o dată pe săptăm?nă, dar doar 22% au declarat că relaţiile lor sexuale sunt "foarte satisfăcătoare". Deci ce lipseşte? Poate mai mult sex! 63% dintre bărbaţii chestionaţi vor mai mult sex dec?t vor partenerele lor.
3. Bărbaţii nu ştiu c?nd femeile au orgasm
Ori femeile trebuie să renunţe la a mai mima orgasmele, ori bărbaţii trebuie să acorde o mai mare atenţie acestei chestiuni. The National Survey of Sexual Health and Behavior din S.U.A. raportează că 85% dintre bărbaţi spun că partenerele lor au avut orgasm ulitma oară c?nd au făcut sex. ?n realitate, doar 64% dintre femei confirmă acest lucru. Diferenţa ridică serioase semne de ?ntrebare. Un sfat pentru bărbaţi: Femeile au declarat că ajung mai repede la orgasm atunci c?nd partenerii lor schimbă poziţiile ?n timpul sexului.
4. Un loc de muncă bun este bun şi pentru viaţa ta sexuală
Un studiu al Universităţii din Wisconsin, realizat pe 500 de cupluri, a relevat că cele mai satisfăcute din punct de vedere sexual cupluri sunt acelea care au şi cele mai bune joburi. Deci, logic, oricine ar trage concluzia că cine munceşte din greu şi reuşeşte ?n viaţă, reuşeşte şi ?n viaţa sexuală. Şi, contrar unor stereotipuri despre singurătate, un studiu sociologic al Universităţii din California a adăugat că, cu c?t o femeie este mai educată, cu at?t mai mari sunt şansele ca aceasta să se mărite.
5. Sexul ?ţi măreşte creierul
Un grup de cercetători de la Princeton au dorit să afle dacă sexul regulat a produs schimbpri fizice ?n creier. Astfel, au descoperit că şobolanii care făceau sex cu regularitate au ?nregistrat o creştere a numărului de neuroni ?n hippocampus, partea creierului asociată cu memoria. Şobolanii satisfăcuţi din punct de vedere sexual au ?nregistrat o mai mare creştere a celulelor adulte din creier şi a legăturilor dintre acestea. Rozătoarele private de sex au devenit mai anxioşi şi mai stresaţi.
6. Aproape 50% dintre femei spun că actualul soţ nu este cel mai bun partener sexual avut
Un sondaj realizat de iVillage a relevat că aproape jumătate dintre femeile căsătorite nu s-au căsătorit cu cel mai bun partener sexual avut vreodată. Astfel, ?n jur de 50% dintre acestea susţin că nu actualul soţ este cel mai bun amant pe care l-au avut. Acest lucru arată că satisfacţia sexuală nu este pe lista cerinţelor "obligatorii" de la bărbaţi a femeilor. Dar asta este o veste bună sau una proastă?
7. Bărbaţii cu burtă rezistă mai mult din punct de vedere sexual
Bărbaţii cu burţile mai mari au cantităţi mai mari din hormonul feminin estradiol, care afectează durata de timp dinainte de orgasm. După un an, conform unui studiu pe timp ?ndelungat al BMI, cercetătorii au descoperit că bărbaţii graşi au rezistat, ?n medie, 7,3 minute ?n timpul unui raport sexual, ?n timp ce bărbaţii slabi abia au "prestat" 1,8 minute.
8. Un sfert dintre femei ar prefera să fie slabe mai degrabă dec?t să aibă parte de sex de calitate
Lăs?nd deoparte lipsa de orgasme şi viaţa sexuală de cuplu nesatisfăcătoare, un studiu britanic relevă faptul că un sfert din femeile chestionate ar sacrifica sexul de calitate dacă asta ar ?nsemna că vor putea ?ncăpea din nou ?n blugii aceia str?mţi.
- Melita
- Hero member
- Inregistrat: 2011-01-07
Am gasit pe aici prin forum cum ca ar exista pilul pt avort. Ce e cu ea? De unde a mai rasarit si asta???
”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)
- heart_breaker
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-05-12
Probabil ai citit despre efectul abortiv al pilulelor contraceptive. Care, btw, nu exista (acest efect).
- Melita
- Hero member
- Inregistrat: 2011-01-07
Nuu. Am citit ca este o pastila ce provoaca avortul. La noi inca nu se gaseste si in SUA sunt probleme cu ea pt ca femeile ce au luat-o, unele din ele, nu au eliminat placenta si au intrat in soc antiseptic.
”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)
- Banana Split
- Sr. member
Doamne
- rosebunny
- Insomniac member
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- iris2
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-08
Izza_bella a scris:Opt descoperiri stiintifice despre sex in 2010 : Ce ne-a adus nou ştiinţa din punct de vedere al teoriei şi practicii sexuale ?n anul recent ?ncheiat? Vezi c?teva descoperiri ştiinţifice despre sex ale anului 2010.
Ştiinţa şi-a făcut datoria şi ?n anul recent ?ncheiat. Din multitudinea de studii ?ntreprinse anual de cercetători, sunt destule care se ocupă şi de relaţii şi de sex. C?teva dintre acestea şi rezultatele lor, ?n lista de mai jos:
1. Cu c?t faci sex mai t?rziu ?ntr-o relaţie, aceasta va dura mai mult
Un studiu publicat ?n "The Social Science Research Journal" a confirmat ceea ce cărţile şi articolele despre relaţii spun de ere ?ntregi: nu fă sex prea devreme ?ntr-o relaţie! Aceasta este o regulă pe care mulţi o luăm ?n der?dere ?n ziua de azi, dar studiul arată că din 648 de persoane participante la acesta, 56% dintre cei implicaţi ?n relaţii de lungă durată au spus că au aşteptat mai ?nt?i ca relaţia să devină una serioasă, ?nainte de a face sex.
2. Doar 22% dintre oamenii căsătoriţi sunt "foarte satisfăcuţi" de viaţa lor sexuală
Dar nu toate sunt veşti proaste ?n legătură cu acest subiect. Un sondaj al site-ului YourTango arată că 66% din cuplurile căsătorite ?ncă fac sex o dată pe săptăm?nă, dar doar 22% au declarat că relaţiile lor sexuale sunt "foarte satisfăcătoare". Deci ce lipseşte? Poate mai mult sex! 63% dintre bărbaţii chestionaţi vor mai mult sex dec?t vor partenerele lor.
3. Bărbaţii nu ştiu c?nd femeile au orgasm
Ori femeile trebuie să renunţe la a mai mima orgasmele, ori bărbaţii trebuie să acorde o mai mare atenţie acestei chestiuni. The National Survey of Sexual Health and Behavior din S.U.A. raportează că 85% dintre bărbaţi spun că partenerele lor au avut orgasm ulitma oară c?nd au făcut sex. ?n realitate, doar 64% dintre femei confirmă acest lucru. Diferenţa ridică serioase semne de ?ntrebare. Un sfat pentru bărbaţi: Femeile au declarat că ajung mai repede la orgasm atunci c?nd partenerii lor schimbă poziţiile ?n timpul sexului.
4. Un loc de muncă bun este bun şi pentru viaţa ta sexuală
Un studiu al Universităţii din Wisconsin, realizat pe 500 de cupluri, a relevat că cele mai satisfăcute din punct de vedere sexual cupluri sunt acelea care au şi cele mai bune joburi. Deci, logic, oricine ar trage concluzia că cine munceşte din greu şi reuşeşte ?n viaţă, reuşeşte şi ?n viaţa sexuală. Şi, contrar unor stereotipuri despre singurătate, un studiu sociologic al Universităţii din California a adăugat că, cu c?t o femeie este mai educată, cu at?t mai mari sunt şansele ca aceasta să se mărite.
5. Sexul ?ţi măreşte creierul
Un grup de cercetători de la Princeton au dorit să afle dacă sexul regulat a produs schimbpri fizice ?n creier. Astfel, au descoperit că şobolanii care făceau sex cu regularitate au ?nregistrat o creştere a numărului de neuroni ?n hippocampus, partea creierului asociată cu memoria. Şobolanii satisfăcuţi din punct de vedere sexual au ?nregistrat o mai mare creştere a celulelor adulte din creier şi a legăturilor dintre acestea. Rozătoarele private de sex au devenit mai anxioşi şi mai stresaţi.
6. Aproape 50% dintre femei spun că actualul soţ nu este cel mai bun partener sexual avut
Un sondaj realizat de iVillage a relevat că aproape jumătate dintre femeile căsătorite nu s-au căsătorit cu cel mai bun partener sexual avut vreodată. Astfel, ?n jur de 50% dintre acestea susţin că nu actualul soţ este cel mai bun amant pe care l-au avut. Acest lucru arată că satisfacţia sexuală nu este pe lista cerinţelor "obligatorii" de la bărbaţi a femeilor. Dar asta este o veste bună sau una proastă?
7. Bărbaţii cu burtă rezistă mai mult din punct de vedere sexual
Bărbaţii cu burţile mai mari au cantităţi mai mari din hormonul feminin estradiol, care afectează durata de timp dinainte de orgasm. După un an, conform unui studiu pe timp ?ndelungat al BMI, cercetătorii au descoperit că bărbaţii graşi au rezistat, ?n medie, 7,3 minute ?n timpul unui raport sexual, ?n timp ce bărbaţii slabi abia au "prestat" 1,8 minute.
8. Un sfert dintre femei ar prefera să fie slabe mai degrabă dec?t să aibă parte de sex de calitate
Lăs?nd deoparte lipsa de orgasme şi viaţa sexuală de cuplu nesatisfăcătoare, un studiu britanic relevă faptul că un sfert din femeile chestionate ar sacrifica sexul de calitate dacă asta ar ?nsemna că vor putea ?ncăpea din nou ?n blugii aceia str?mţi.
misto articolul
- puffball
- Sr. member
- De la: wonderland
- Inregistrat: 2009-04-23
- You_and_Me
- Diamond member
puffball a scris:http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/socant-cea-mai-tanara-victima-a-cancerului-la-san-o-fetita-de-3-ani.html
omg saracuta
- chryss-tina
- Full member
- Inregistrat: 2010-07-21
1.Nicio foaie de hartie de marime normala nu poate fi impachetata in jumatate mai mult de sapte ori;
2. Sucul de afine imbunatateste memoria;
3. Cand pisicile sunt fericite sau multumite isi mijesc ochii;
4. Elefantul este singurul animal care are patru genunchi;
5. In fiecare an expertii detecteaza in jur de 500.000 de cutremure in toata lumea. 100.000 dintre acestea sunt simtite de oameni si 100 provoaca daune;
6. Limba este singurul muschi atasat de corp doar la un capat;
7. Oamenii uita 90% dintre vise;
8. Cand gandim, folosim numai 35% din creier;
9. Procentul oamenilor care viseaza in alb si negru a scazut dupa aparitia televizorului color;
10. Aproximativ doua treimi dintre oameni isi inclina capul spre dreapta cand saruta;
11. Bautorii de cafea au parte de mai mult sex. In plus, se simt si mai bine in tipul actului sexual;
12. O albina regina depune 1.500 de oua pe zi;
13. S-a demonstrat stiintific ca rasul poate ajuta o persoana sa piarda din greutate;
14. Vibratorul a fost folosit prima data pentru tratarea isteriei. Se intampla in secolul al XIX-lea;
15. In Roma Antica, barbatii care depuneau marturie in sala de judecata jurau pe? testicule;
16. 80% dintre pozele postate pe internet au drept subiect femei dezbracate;
17. Crevetii au inima in cap;
18. Ciocolata ar putea fi otravitoare pentru caini;
19. Potrivit unui sondaj, 75% dintre barbati ejaculeaza dupa trei minute de penetrare;
20. Americanii consuma aproximativ 18 hectare de pizza pe zi;
21. In ciuda modernizarii, 1,2 miliarde de oameni isi fac inca nevoile in natura;
22. In Londra victoriana, prostituatele purtau peruci pubiene;
23. Charlie Chaplin a castigat numai locul 3 intr-o competitie? a sosiilor lui Charlie Chaplin ;
24. Inima femeilor bate mai repede decat cea a barbatilor;
25. In afara de oamenii, lemurii negri sunt singurele primate care pot avea ochi albastri;
26. Olandezii sunt cei mai inalti oameni;
27. Risti mai putine probleme de sanatate daca te saruti decat daca dai noroc;
28. Linda Wolfe este femeia care a fost casatorita de cele mai multe ori. A avut 23 de casatorii legale, care s-au terminat fie cu divort, fie cu moartea sotului;
29. Jaguarii se sperie de caini;
30. Barbatii casatoriti dau bacsisuri mai mari decat cei necasatoriti;
31. Perlele naturale se topesc in otet;
32. Maslinul poate trai pana la 1.500 de ani;
33. Pamantul cantareste aproximativ 6.588.000.000.000.000.000 de tone;
34. Parasuta a fost inventata de Leonardo da Vinci in 1515;
35. Furnicile nu dorm niciodata;
36. Creierul uman contine 80% apa;
37. Daca tineti un peste auriu in intuneric se albeste;
38. Winston Churchill s-a nascut intr-o toaleta;
39. In fiecare zi, in lume sunt fumate 15 miliarde de tigari;
40. 100.000 de acte sexuale au loc zilnic in intrega lume;
41. E mai greu sa minti o persoana fata de care te simti atras sexul, arata studiile;
42. Ursii polari au pielea negra;
43. Balena albastra produce cel mai puternic sunet. Are 188 de decibeli si poate fi auzit de la 800 de kilometri departare;
44. Arzi mai multe calorii dormind decat uitandu-te la televizor;
45. Elefantii sunt singurele mamifere care nu pot sari;
46. Melcii pot dormi pana la trei ani incontinuu;
47. Ochiul uman poate detecta 10 milioane de culori;
48. Simtul olfactiv al fluturilor este situat la nivelul... picioarelor;
49. Un copil de patru ani pune aproximativ 437 de intrebari pe zi;
50. Una din cinci persoane traieste cu mai putin de 1 dolar pe zi.
I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi!
- iris2
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-08
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|