|
Nu esti logat.
Joc: Ce ai face daca...?-10#172 2009-11-08 00:51:35
Re: Joc: Ce ai face daca...?I-as ajuta pe cei nevoiasi, sa aiba un trai decent, pe cei care au facut avere, sau au obtinut orice avantaj mare inselandu-i pe altii, sau furand, i-as lasa sa vada cum pierd tot, si nu pot sa faca nimic, si pe oricine si-a construit fericirea pe suferinta altora, la fel. Le-as da o sansa celor care au potential, dar din diferite motive nu au reusit sa ajunga unde si-au dorit, i-as face sa dispara pe toti prezentatorii tv care isi bat joc de emisiuni si aduc persoane bolnave psihic, sau care din diferite motive, nu reprezinta un exemplu bun, si de care profita, doar ca sa faca audienta, si as inchide si posturile respective Si multe alte lucruri, as face ordine pe pamant. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #173 2009-11-08 01:13:08
Re: Joc: Ce ai face daca...?
Fac un acord de gen şi zic că dacă la propria nuntă mi-aş găsi proaspăta soţie pe poziţii indecente cu un invitat, le-aş da c?te una bucata directă de dreapta iar mie mi-aş da două pt. că nu am văzut ce poamă mi-am luat Dacă oamenii sunt buni doar pentru că se tem de o pedeapsă şi speră într-o răsplată, atunci suntem într-adevar o adunatură jalnică. (Albert Einstein) Orice prost poate să ştie, scopul e să înţelegi. (Albert Einstein) Offline #174 2009-11-08 10:25:04
Re: Joc: Ce ai face daca...?i-as spune "Aaaa... perfect! aduc eu mai un tip!" sa vad cum reactioneaza Ex-ul ar fi facut crize! Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #175 2009-11-08 11:02:52
Re: Joc: Ce ai face daca...?e deja prea mult! nu inseamna o singura noapte ...asa ca l-as lasa sa isi caute celelalte doua persoane care sa ii implineasca visul I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #176 2009-11-08 11:17:18
Re: Joc: Ce ai face daca...?hmmm.... Evident ca nu as avea nimic cu copilul... M-as supara insa foarte tare ca nu mi-a spus despre asta Nu stiu daca ar duce la despartire, ar depinde de cat de mult l-as iubi... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline Publicitateloading...
#177 2009-11-08 11:21:10
Re: Joc: Ce ai face daca...?l-as alege pe iubitul meu...el e comoara mea ...HAPPY IN LOVE... Offline #178 2009-11-08 11:26:12
Re: Joc: Ce ai face daca...?As avea orgoliul hranit Chiar m-as considera frumoasa de mi s-ar propune sa fac asa ceva. Si de acceptat nu stiu daca as accepta... Nu spun nu oricum, e de gandit si cantarit pt mine Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-11-08 11:26:36) Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #179 2009-11-08 12:20:58
Re: Joc: Ce ai face daca...?Pai..as refuza pt ca nu sunt multumita de acum arat momentan si deci nu m-as simti f bine facand acest lucru. What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #180 2009-11-08 13:00:47
Re: Joc: Ce ai face daca...?Doamne fereşte..nu ştiu..m-aş ruga de rude să mă primească o vreme... Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #181 2009-11-08 13:06:48
Re: Joc: Ce ai face daca...?as accepta Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #182 2009-11-08 14:11:22
Re: Joc: Ce ai face daca...?as lua un taxi pana acasa...sau as ruga pe cineva sa ma duca sa imi schimb pantofii Offline #183 2009-11-08 20:15:00
Re: Joc: Ce ai face daca...?Nu aş mai vrea pe nimeni, aş prefera să răm?n singură pe o perioadă foarte lungă. Nu ?mi văd viaţa alături de altcineva. Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2009-11-08 20:15:43) “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #184 2009-11-08 21:04:33
Re: Joc: Ce ai face daca...?aş sta singură o perioadă de timp apoi aş ieşi cu altcineva. Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #185 2009-11-08 22:18:26
Re: Joc: Ce ai face daca...?6 Kg? Cu siguranţă le-aş da jos
Ok, te-ai eschivat bine Ai reuşit să mă păcăleşti de data asta Aşa ?mi trebuie dacă nu am fost suficient de explicit şi am lasat loc de eschivă Dacă iubita mi-ar propune să aducă ea un tip pentru un m?nage ? trois şi s-ar demonstra că propunerea ei nu este o glumă, mă văd reacţion?nd ?n felul următor: ce vrei tu? După care ?i multumesc frumos pentru ofertă şi-i urez mult succes ?n găsirea celor doi care să presteze, pentru că pe mine nu se poate baza. ?n ?ncheiere un hai pa, pa, pa! Cam aşa cred că aş reacţiona Ultima oara a fost editat de magicdesignweb (2009-11-08 22:27:34) Dacă oamenii sunt buni doar pentru că se tem de o pedeapsă şi speră într-o răsplată, atunci suntem într-adevar o adunatură jalnică. (Albert Einstein) Orice prost poate să ştie, scopul e să înţelegi. (Albert Einstein) Offline #186 2009-11-08 22:50:25
Re: Joc: Ce ai face daca...?Nu as face nimic special.Eu oricum ies in evidenta,daca ii place de mine o sa vina singur.Daca nu,m`as obosi deageaba incercand sa`l cuceresc:D eu,tu si restul lumii... Offline #187 2009-11-09 11:17:38
Re: Joc: Ce ai face daca...?Dacă ne-am iubi, bine?nţeles că am continua relaţia, şi am găsi o soluţie ca că nu stăm despărţiti prea mult. “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #188 2009-11-09 12:11:55
Re: Joc: Ce ai face daca...??mprumut sau cer de la ai mei.tot timpul mă ajută Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #189 2009-11-09 13:37:40
Re: Joc: Ce ai face daca...?Le-as lipii cand as ajunge acolo „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #190 2009-11-09 13:55:13
Re: Joc: Ce ai face daca...?hmm...mar tentra să ies cu el dar nu cred că aş faceo p?nă la urmă..băieţii sunt oricum cu 2 ani ?n urmă la mentalitate dec?t fetele. Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|