homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Joc: Ce ai face daca...?-13

#229 2009-11-12 22:47:41

magicdesignweb
New member
De la: Braşov
Inregistrat: 2009-11-05

Re: Joc: Ce ai face daca...?

aadriana a scris:

M-as muta din seara asta lol
Ce ai face daca te-ai intoarce seara de undeva si te- dance ar tot urmari cineva imbracat in mantou negru, o pers f dubioasa? cesafac

?mi place cum g?ndeşti big_smile Şi eu i-aş propune relativ repede să ne mutăm ?mpreună tongue
R: O las să mă tot urmărească ?n speranţa că persoana e o tipă chicot Glumeam rotfl2  big_smile
E destul de naşpa pentru că e noapte, asta ?nseamna o vizibilitate redusă, persoana cred că e profesionistă şi ştie ce face, iar din spate te face destul de uşor. Nici violent nu poţi să reacţionezi pentru că nu ai de unde să ştii care-i sunt intenţiile şi c?ţi sunt prin preajmă pregătiţi să intervină. Totuşi ?ntr-un fel trebuie să reacţionez şi cred că aleg totul sau nimic, el sau eu dar asta doar după ce ?i analizez fiecare pas care cade ?n urma mea, după ce ma ?ntorc şi-i observ primele reacţii care daca le consider periculoase, atac ?n punctele vitale cu cea mai mare viteza box după ce ma asigur că e lat mă ?ndrept spre cel mai sigur loc unde aş putea să stau ?n siguranţă. După teoria mea, eu c?ştig şi el pierde, ?n realitate lucrurile pot să stea şi puţin invers, totul depinde de situaţie. Dar ideea ?n mare e că dacă intenţiile lui ?mi par periculoase, reacţionez agresiv ca să-mi apar pielicica dance
Dacă observ o femeie care e urmarită cum era cazul ?n speţă, reacţionez la fel cum ar fi fost să fiu eu urmariul, poate aş fi chiar mai agresiv av?nd ?n vedere că e vorba de o femeie care practic are sanse minime ?n ?nfruntarea fizică cu un barbat.

Acum, ?ntrebare, ?ntrebătoare  tongue Ce ai face dacă cineva se tot ţine de tine şi tot ?ncearcă şi ?ncearcă să-ţi facă curte deşi i-ai dat de ?nteles că nu are şanse? Cum faci acea persoană să ?nţeleagă că nu are nici un rost să mai spere?

Dacă oamenii sunt buni doar pentru că se tem de o pedeapsă şi speră într-o răsplată, atunci suntem într-adevar o adunatură jalnică. (Albert Einstein)
Orice prost poate să ştie, scopul e să înţelegi. (Albert Einstein)

#230 2009-11-12 23:03:07

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

am trecut prin asta si pur si simplu i-am explicat prima data frumos, dupa care il ignoram, incercam sa pastrez distanta si sa nu-i ofer posibilitatea de a intra in contact cu mine, la telefon nu raspundeam ... este foarte incordata situatia, dar incetul cu incetul o lasa mai moale
ce ai face daca ti-ar placea de un tip/o tipa care in trecut ti-a manifestat interesul ei/lui fata de tine,dar tu ai avut grija sa o dai la o parte rece si cu indiferenta (cum s-ar zice, se intoarce roata)?

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#231 2009-11-13 12:28:59

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

Mi s-a ?nt?mplat ceva de genu', şi nu mi-a ?ntors spatele, c?nd l-am vrut eu pe el. Dar la c?t a insistat, cred că i-a picat bine, c?nd m-am ?ndrăgostit de el cu adevărat şi era culmea să renunţe. Şi suntem şi ?n ziua de astăzi ?mpreună. smile
Dar dacă nu mă mai vroia, să spun aşa, eu renunţam!

Ce ai face, dacă ai găsi un portofel cu foarte mulţi bani ?n el, iar tu nu ai avea nici 1 leu?

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#232 2009-11-13 13:08:27

flo2009
Full member
De la: brasov
Inregistrat: 2009-11-06

nu stiu, nu l-am gasit inca   ce ai face daca afli ca fata ta are un iubit si tu nu sti? nustiu

#233 2009-11-13 13:11:03

D. Loredana
Hero member
Site

flo2009 a scris:

nu stiu, nu l-am gasit inca   ce ai face daca afli ca fata ta are un iubit si tu nu sti? nustiu

Dar ce ai face, dacă l-ai găsi?  big_smile

Deocamdată nu sunt mamă, dar aş fi dezamăgită să aflu, că ţine secret acest lucru!

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2009-11-13 13:13:04)

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

Publicitate

loading...

#234 2009-11-13 20:17:22

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

magicdesignweb a scris:

Acum, ?ntrebare, ?ntrebătoare  tongue Ce ai face dacă cineva se tot ţine de tine şi tot ?ncearcă şi ?ncearcă să-ţi facă curte deşi i-ai dat de ?nteles că nu are şanse? Cum faci acea persoană să ?nţeleagă că nu are nici un rost să mai spere?

Eu  am mai mereu pe deget un inel ce pare a fi de logodna, cand am nevoie il arat si zic ca ma marit luna viitoare; chiar functioneaza chicot
ps: Care e ultima intrebare?tongue
Pun eu una....

Ce ai face daca ai afla despre persoana iubita ca sta cu tine doar pentru sex, si nu simte nimic pt tine?

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#235 2009-11-13 22:01:40

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

cu siguranta iubirea s'ar transforma in ura,sim'as razbuna cumva.
tu ce ai face in situatia asta?

#236 2009-11-13 22:01:52

smile_my
Banat

m-ar durea enorm daca l-as iubi, dar i-as ascunde asta si inainte sa afle ca stiu,i-as sugera eu stau cu el pt sex, si ca sa inchei relatia i-as zice ca prestatia lui lasa de dorit si as pleca fara o explicatie punk
ce ai face in situatia in care te-ai casatori, si dupa o vreme ti-ai da seama ca te indragostesti de o alta persoana care nu e sotul tau?

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#237 2009-11-13 22:06:27

Divya
Hero member

smile_my a scris:

m-ar durea enorm daca l-as iubi, dar i-as ascunde asta si inainte sa afle ca stiu,i-as sugera eu stau cu el pt sex, si ca sa inchei relatia i-as zice ca prestatia lui lasa de dorit si as pleca fara o explicatie punk
ce ai face in situatia in care te-ai casatori, si dupa o vreme ti-ai da seama ca te indragostesti de o alta persoana care nu e sotul tau?

am raspuns cam..deodata tongue
ei bine,as incerca sa evit persoana respectiva,sa imi neg sentimentele si sa ma concentrez mai mult pe relatia cu sotul meu;vorba aia :cum iti asterni asa dormi,iar daca am spus DA,am avut un motiv bine intemeiat.doar n'o sa distrug totul pentru o aventura ce se poate dovedi un simplu foc de paie.
u ce ai face?

#238 2009-11-13 22:20:41

smile_my
Banat

sincer...cand iubesc,iubesc din tot sufletul, inainte sa fi zis acel DA m-am gandit de 1000 de ori inainte, si categoric nu mi-ar trebui un alt barbat,pt ca pur si simplu nu pot sa ma mai uit la vreunul cu vreo simpatie sau atractie. daca cumva as incepe sa nutresc sentimente pt un altul as incerca sa vad cat mai putin persoana respectiva si sa ma apropiu de sotul meu cat mai mult (dar nu cred ca s-ar pune problema big_smile )

ce ai face daca ai afla ca soacra pe fata te vorbeste de bine si pe la spate...nu prea?

27+

#239 2009-11-13 22:27:54

Divya
Hero member

smile_my a scris:

sincer...cand iubesc,iubesc din tot sufletul, inainte sa fi zis acel DA m-am gandit de 1000 de ori inainte, si categoric nu mi-ar trebui un alt barbat,pt ca pur si simplu nu pot sa ma mai uit la vreunul cu vreo simpatie sau atractie. daca cumva as incepe sa nutresc sentimente pt un altul as incerca sa vad cat mai putin persoana respectiva si sa ma apropiu de sotul meu cat mai mult (dar nu cred ca s-ar pune problema big_smile )

ce ai face daca ai afla ca soacra pe fata te vorbeste de bine si pe la spate...nu prea?

ehei..asta e cu totul si cu totul treaba dansei lol ,pe mine ma intereseaza mai putin(nu e cazul meu,dar daca ar fi,as ignora'o si m'as comporta din cale afara de frumos  cu ea,numai ca s'o oftic diablo  ).oricum n'o sa stau in casa cu socrii,nici cu parintii mei urmeaza sa ne mutam impreuna,doar noi2 smile
ce ai face daca  ai stii ca iubitul tau urmeaza sa iti puna marea intrebare smile  hjarta ..si tu n'ar trebui sa stii asta rodnar ?

#240 2009-11-13 22:33:14

aadriana
Sr. member

M-as preface ca nu stiu:P ca sa iese totul bine... Chiar si daca as stii, mi-ar da lacrimile de fericire!

Ce ai face daca iubitul/iubita ta, ar disparea voit, nu ti-ar raspunde la tel, la mesaje, pe net, desi e sa zic online si nu ti-ar da nici o explicatie de ce face asta?

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#241 2009-11-13 22:36:32

smile_my
Banat

as crede ca imi pregateste o surpriza, cel putin asa i-am facut eu lui, nu am zis nimic, si pe a doua zi s-a trezit cu mine in patul lui in Italia, a avut cea mai mare surpriza din viata lui.

ce ai face daca iubitul te-ar invita la un weekend romantic in strainatate si parintii nu ar fi de acord, ai merge?

27+

#242 2009-11-13 22:38:11

aadriana
Sr. member

Evident!
Ce ai face tu in situatia asta?

#243 2009-11-14 14:36:43

D. Loredana
Hero member
Site

Eu nu cred că aş merge. Dacă părinţii nu ar fi de acord nu mi-ar mai prii această mică vacanţă. Mai bine să schimbe iubitul destinaţia şi toate lumea să fie mulşumită. smile

Ce ai face, dacă ai face accident cu maşina, pe cine ai suna prima dată?

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2009-11-14 14:37:45)

mornincoffee

#244 2009-11-14 15:55:21

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

salvarea dacă e cazul

ce ai face dacă pe stradă un necunoscut drăguţ te-ar invita la o cafea?

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#245 2009-11-14 18:15:05

aadriana
Sr. member

As ramane surprinsa tongue Dar nu m-as lasa asa simplu chicot

Ce ai face daca te-ai indragosti de un tip si ai afla dupa ceva timp ca e fratele tau vitreg?

#246 2009-11-14 18:17:26

D. Loredana
Hero member
Site

Aş suferi!  sad Şi aş ?ncerca să ?l văd ca pe un frate, ?n niciun caz ca pe băiatul visurilor mele, asta dacă nu am avea vreo relaţie, ci doar sunt eu ?ndrăgostită.

Ce ai face, dacă, ?n timp ce dansezi la disctotecă, simţindu-te ?n al 9-lea cer, ţi se rupe un toc şi cazi?

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2009-11-14 18:20:34)

mornincoffee

#247 2009-11-14 18:28:42

aadriana
Sr. member

Rad si ma ridic in prima faza... Dupa cred ca as merge acasa, ca nu mi-ar place sa dansez in picioarele goale chicot

Tu ce ai face?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.