|
Nu esti logat.
Duphaston-ul intarzie ciclul?#1 2009-10-25 09:57:20
Duphaston-ul intarzie ciclul?Buna fetelor..as avea si eu o mica problema..am fost la o dr ginecolog luna trecuta pentru a-mi face toate analizele in speranta ca voi ramane gravida..tin sa precizez ca cm imi venea regulat..la 28 zile.mi s-a spus ca as avea un chist micut...si doctorita mi-a recomandat sa iau duphaston..din ziua 11 pana in ziua 25..si pt fertilitate si pt a scapa de chist..1 pe zi..dupa tratament mi-a intarziat ciclul 7 zile..ieri a fost a 7-a zi.si mi-a curs ceva maroniu..f putin..azi dim mi-a curs putin rosu...si cam atat...eu aveam un ciclu ff abundent inainte..nu stiu ce sa cred ..imi doresc mult un bebe...am simptome de ciclu...dar totusi nu imi vine...adica burta umflata...sani intariti..in fine...azi dim mi-am facut si un test barza...bineinteles ca a iesit negativ..si tin sa mai precizez un lucru...de 3 sapt tin un regim de slabire de la nutritionist..impreuna cu sotul meu...el a slabit si eu mai mult m-am ingrasat...si parca m-am latit putin in solduri...are cineva o idee?se poate sa fiu gravida... Ultima oara a fost editat de Yza (2009-10-25 10:02:37) Offline #2 2009-10-25 12:46:24
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?Yza duphastonul se ia pt reglarea ciclului si pt eliminarea chisturilor si eu am luat pt ambele prob ....... deobisei curele d slabire au impact si asupra ciclului asa k vezi ce si cum Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #3 2009-10-26 14:18:07
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?un DA mare la intrebarea din titlu. Ultima oara a fost editat de anca90 (2009-10-26 14:20:47) Offline #4 2009-10-27 19:28:59
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?da anca...am incercat de cateva luni...am fost la medic sa imi fac toate analizele...atunci mi-a dat duphastonul..acum 2 zile..exact pe 25 seara...mi-a venit cm-ul cred.zic cred, pt ca azi suntem pe 27 si mi-a trecut...imi mai curge ceva maro...si mie inainte cand imi venea cm ma tinea 5-6 zile...imi doresc atat de mult un copil...am 27 ani si sunt casatorita de 5 ani..cred ca a venit si momentul asta...pana de curand nu imi doream..si acum cand imi doresc asa mult,apar tot felul de probleme..va multumesc ca mi-ati raspuns. Offline #5 2009-11-08 13:13:57
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?Hellou sunt noua pe forum si am cateva intrebari...am luat anticonceptionale timp de 2 ani....acum un an le-am intrerupt si am avut dereglari de menstruatie imi intarzia si cate 20 de zile , o luna chiar......in luna august am avut ultima mentruatie si apoi nu a mai venit deloc( timp de 3 luni).Am facut testul barza care a iesit negativ, apoi am consultat medicul si la indrumarea lui am luat utrogestan 7 zile, apoi a venit menstra dar de culoare maro (nu stiu daca aceea a fost menstra) dar am considerat ca e menstra si acum dupa 14 zile de la menstra urmeaza sa iau duphaston 10 zile.......apoi din prima zi de menstra iar pauza 14 zile si din a 15 a zi continui cu duphastone asta timp de 6 luni...bineinteles timp in care am sa mai merg la doctor pt a vedea daca e totul ok...mentionez ca la consult au fost descoperite si chisturi pe ovare..... Intrebarea mea este daca as ramane insarcinata in acest timp (imi doresc un bebe) ar putea afecta acest tratament sarcina??????? Va multumesc.......astept raspuns cat mai repede:) Ultima oara a fost editat de mara_db (2009-11-08 14:45:14) Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-09 11:12:43
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?buna...am si eu o intrebare..am fost la ginecolog..si mi-a dat duphaston pt reglarea ciclului..am luat 10 zile cate 2 pastile pe zi..am terminat de miercuri, iar astazi este a 5-a zi si tot nu mi-a venit...ce se intampla? e prima data cand iau..si sunt cam speriata... Offline #7 2009-11-09 11:39:33
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?Din cate stiu eu ar fi trebuit sa apara menstra pana acum. Din pacate nu stiu ce se intampla. Mergi inapoi la medic si discuta cu el problema. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2009-11-09 13:09:50
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?
buna si eu sunt in aceeasi situatie, am luat duphaston din a 16 zi timp de 10 zile pentru reglarea ciclului, caci este foarte dereglat si pentru o eventuala sarcina. am terminat tratamnetul acum 10 zile si menstruatia nu a venit inca. dureri am ca si la ciclu, sani umflati, dureri de spate, iar pe data de 2 am avut o mica scuregere rosiatica, de atunci nimic. temperatura bazala 37.1 in fiecare zi. azi am facut un test de sarcina si e negativ. ce poate sa fie oare?? sarcina sau duphastonul nu e bun de nimic??? Offline #9 2009-11-09 13:28:40
buna! si eu am cam acceasi problema ca si cristina4. dar eu am luat duphastonul la indemnul medicului din a 16 zi timp de 10 zile. am clclul ff dreglat si vreau bebe. pe data de 2 am avut o ff mica scurgere rosiatica si atat. in rest de atunci am dureri de mijloc, ovare, sani si temperatura bazala 37 si...1, 3, 5. ce sa fie sunt deja 10 zile de intarziere!!! am facut un test azi de dimineata si e negativ. ma bate gandul sa ma duc maine sa fac o analiza la sange. ce zici? tu ce parere ai??? sa fie totusi bebe?? Offline #10 2009-11-09 13:47:03
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?ma ajuta cineva cu un sfat?? sunt noua pe forum!! in a trimite mesaje ma refer...caci de citit am citit tot ce se poate pe aici! am o mare problema. am luat duphaston din a 16 zi timp de 10 zile pentru reglarea ciclului si pt o eventuala sarcina, la indemnul medicului meu ginecolog. sunt in a 36 zi si nu a venit ciclul. pe data de 2 noiembreie am avut o scuregere rosiatica si atata. am dureri de mijloc, ovare si sani umflati. am facut un test azi de dimineata si a iesit negativ. ce poate sa fie?? mentionez ca ciclul meu e ff dereglat. dar de la duphaston nu trebuia sa se regleze?? a mai avut cineva problema asta??? ce sa fac?? sa merg sa mi fac o analiza de sange?? sa mai astept?? astept un raspuns Offline #11 2009-11-09 13:51:09
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?alinatxxx e suficient sa scrii un singur mesaj. cand va citi cineva care stie sa-ti raspunda va posta. Offline #12 2009-11-09 13:52:59
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?Daca ai probleme cu ciclul menstrual atunci asteapta. Daca testul e negativ sunt slabe sanse sa fie sarcina. Vb din experienta. Este prima luna de duphaston? in principiu la 5-7 zile dupa ultima pastila trebuie sa vina mentruatia. Ultima oara a fost editat de elle_24 (2009-11-09 13:59:43) un sufletel e cu mine din noiembrie 2011 Offline #13 2009-11-09 13:57:11
scuze Offline #14 2009-11-09 14:14:02
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?elle_24 anul asta da e prima luna cand am luat duphaston. am facut si anul trecut o cura de 3 luni timp in care imi venea menstruatia la 28 de zile, atunci nu vroiam un bebe si ma protejam, apoi nu am mai luat si iar s a dereglat. anul asta am mai luat in luna septembrie ovule arefam, acid folic si clostybegit la indemnul altui medic, nu cel de acum. apoi iar nu a mai venit menstra. am fost la eco la doctorul meu actual si a zis ca sunt racita. mi a dat zanocin si flamexin si duphaston din a 16 zi. intre timp a venit menstruatia pe 6 oct. apoi in a 16 zi am luat duphastonul si acum sunt in a 36 zi de la ultimul ciclu si menstra nu a venit. am toate durerile. tesul e negativ si temperatura bazala de 5 zile e 37 cu 1. cu 3. cu 5 la ora 8 dimineata. asta e problema mea Offline #15 2009-11-09 14:19:52
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?Asteapta, mai repeta un test la 2 zile si apoi, sfatul meu ( eu asa am facut) mergi la un endocronolog sa-ti dea niste analize sa vezi cum te situezi. Nici asa nu e bine sa tot iei duphaston..concret tre sa gasesti cauza un sufletel e cu mine din noiembrie 2011 Offline #16 2009-11-09 14:22:42
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?da mai astept 2 zile si merg sa mi fac un test de sange. daca e tot negativ atunci iti urmez sfatul! multumesc frumos Offline #17 2009-11-09 14:57:48
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?si la mine e prima luna cand iau...nu stiu ce se intampla..pt k si eu am simptome k si cum mi-ar veni ciclul...ma simt f balonata...ma dor sanii...etc...si nu stiu ce se intampla... sa mai astept oare? sau sa ma duc la doctor? mie mi-a dat pt reglarea ciclului sa iau doar 10 zile, dupa care sa iau laurina din prima zi de ciclu... Offline #18 2009-11-10 09:55:22
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?tot nu a venit menstruatia, seara dupa ce se intuneca ma simt rau, am greturi si ma doare mijlocul, dimineata ma trezesc cu sanii umflati, iar temperatura bazala este tot 37.1 nu scade, caci stiu ca atunci cand incepe sa scada trebuie sa apara menstruatia....la ovulatie nu am cum sa mai fiu. ce naiba se intampla?? nu stiu ce sa mai cred! voi ce parere aveti?? Offline #19 2009-11-10 10:03:42
Re: Duphaston-ul intarzie ciclul?alinatxxx asa sunt si eu si eram zilele trecute. un sufletel e cu mine din noiembrie 2011 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|