|
Nu esti logat.
????#1 2009-10-25 10:44:06
????dupa a cata pilula contraceptiva poti avea contact sexual neprotejat? dupa 1 luna este in regula? va rog sa-mi raspundeti. Offline #2 2009-10-25 10:54:59
Re: ????daca le incepi din prima zi a cilcului, de atunci e ok, daca le incepi in alta zi, dupa 7 zile (pastile) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-10-25 11:17:46
Re: ????Nu enevoie sa astepti o luna de zile. Cum zice lucia, daca le-ai luat din prima zi de menstruatie atunci esti protejata de la prima pastiluta pe care o inghiti. Daca nu le-ai luat din prima zi a ciclului menstrual, trebuie sa astepti 7 zile, adica 7 pastilute inghitie pt ca protectia sa se instaleze. Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #4 2009-10-25 12:53:02
Re: ????va multumesc pt raspunsuri.. Offline #5 2009-10-25 14:16:27
Re: ????O zi buna Flory Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|