homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti? Cum sa procedez? Unde gresesc?-2

#20 2009-10-25 16:57:52

rnd.dt
New member
Inregistrat: 2009-10-25

Re: Ce parere aveti? Cum sa procedez? Unde gresesc?

ioi da inca ceva.... daca tu lucrezi si il ti pe el:))) apai e rusine mare.... zi la acel baiat ca streangul e o idee mult prea ..."blanda" pentru el

#21 2009-10-25 17:01:50

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

nu or fi barbati perfecti dar sunt sigura ca barbati care stiu ce e ala respect si relatie se gasesc destui smile
ralu ai intrebat ce sa faci...
raspuns: bagajele la usa aluia..dar pe partea din exterior smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#22 2009-10-25 17:13:00

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

lucia05 a scris:

Cunosc si eu un specimen d-asta. Are 35 de ani, un liceu terminat si nu are serviciu. Nu a avut niciodata. Teoretic sta cu parintii insa gaseste fraiere la care se plange ca ce greu ii e si le spune cat de mult le iubeste. Se indragosteste pe loc. Dar numai de femei cu studii si bani si casa. Se muta la ele, performeaza la pat si reuseste sa le bage in cap ideea ca doar el le poate iubi, doar el le poate satisface. Cand i se reproseaza ca e intretinut se face ca sufera, e victima si incepe sa  povesteasca ce planuri de afaceri are el dar nu le poate pune in practica pentru ca nu ii da respectiva banii . In rest, agata tipe pe mess, se intalneste cu ele ca deh! proasta e la serviciu, el are timp liber. Lighioana nu face nimic nici in casa!!! Este pur si simplu genul pe care trebuie sa il platesti si sa fi fericita ca exista si te baga in seama  diablo a da! si se lauda la prieteni cu noile cuceriri pe care le stoarce de bani.

Doamne ce femei fraiere neutral
Pana la urma fiecare are ce merita. Daca lor le comvine situatia si accepta, inseamna ca asta le trebuie.
El doar profita de lipsa de respect de sine pe care o au ele...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#23 2009-10-25 17:14:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

dt a scris:

- de ce nu v-ati protejat? a fost el mare bou incat sa nu-si puna prezervativul sau ce?

- daca el iti ascunde IN PROPRIA TA CASA, cu cine vorbeste el, fa-i bagajele si trimite-l cu un sut in cur.

- dupa 2 luni si-a dat seama ca ii e bine la tine,  are pat, are masa calda, si femeie in timpul noptii, iar tu ai facut cea mai mare greseala, adica sa-l primesti inapoi.

***************** omul asta e o lipitoare !!! suferi degeaba, tu !!! omul asta merita dat afara imediat !!!

sincer... asta e cel mai bun sfat , iar daca n-o sa-l urmezi acum, o sa iti para rau mai tarziu si tot o sa-l urmezi dar peste mult timp.

ia-ti o cartela noua de telefon. Schimba-ti numarul.

cheama un mester sa-ti schimbe yala si incuietoarea.

schimba-ti id-ul.

cauta-ti un cerc de fete, pritetne sau chiar colege, si socializeaza.

perfect de acord!! tummenupp

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#24 2009-10-25 17:14:36

Ralukita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-10-22

wow nu ma asteptam la atatea raspunsuri...
si da... eu muncesc si el e agent imobiliar, lucreaza pe cont propriu... se trez la 10-11 si face ce vrea... banii ii vin greu mai ales in perioada asta....
Cu creierul si eu cred acelasi lucru si i-as face chiar mai rau... dar sufletul e cel care imi pune piedica. Sper sa ma hotarasc odata si s-o fac!
multumesc mult tuturor si apreciez ca imi spuneti sincer ce ganditi ... eu sunt mult prea subiectiva si de multe ori ma face sa cred k gresesc.
Multumesc, multumesc, multumesc. Va pup!

nails

Publicitate

loading...

#25 2009-10-25 17:17:50

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ai grija de tine puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#26 2009-10-25 17:18:52

Ralukita
New member

lucia05 a scris:

Cunosc si eu un specimen d-asta. Are 35 de ani, un liceu terminat si nu are serviciu. Nu a avut niciodata. Teoretic sta cu parintii insa gaseste fraiere la care se plange ca ce greu ii e si le spune cat de mult le iubeste. Se indragosteste pe loc. Dar numai de femei cu studii si bani si casa. Se muta la ele, performeaza la pat si reuseste sa le bage in cap ideea ca doar el le poate iubi, doar el le poate satisface. Cand i se reproseaza ca e intretinut se face ca sufera, e victima si incepe sa  povesteasca ce planuri de afaceri are el dar nu le poate pune in practica pentru ca nu ii da respectiva banii . In rest, agata tipe pe mess, se intalneste cu ele ca deh! proasta e la serviciu, el are timp liber. Lighioana nu face nimic nici in casa!!! Este pur si simplu genul pe care trebuie sa il platesti si sa fi fericita ca exista si te baga in seama  diablo a da! si se lauda la prieteni cu noile cuceriri pe care le stoarce de bani.

Nici el nu e prea departe. Sta cu parintii, sau ma rog, statea... k deocamdata sta la mine...vb cu maica-sa de 1000 de ori pe zi la telefon si ii da raportu unde e, ce face si cu cine...si o suna sa ii zica noapte buna, iar dak suna maica-sa si doamne fereste nu rasp... il suna de cel putin 100 de ori ...
El mi-a cunoscut parintii si si-a cautat motive sa stea acasa de fiecare data cand veneau ai mei....dar eu nu ii cunosc familia si nici nu are de gand sa ma lase s-o cunosc...

Ultima oara a fost editat de Ralukita (2009-10-25 17:19:49)

nails

#27 2009-10-25 17:21:30

rnd.dt
New member

tu fata!
iubirea e mai mult o iluzie , mai ales in cazul tau .....nu lua in nume de rau ... dar dupa atatea ....  dar pana la urma barbati sunt( suntem) porci asa ne este caracterul din pacate.... cum zice lumea bagajele la usa(exterior) , si ... rusine la ala .... e rusine sa stai sa freci menta ... nu imi pot imagina ceva mai jos .. decat sa stai sa freci menta fara sa faci nimica ... si daca nu i pasa de fericirea ta .... ce iti pasa tie atunci .... green fery ziceai ca trebuie sa fie si barbati calumea.... ce de "trebuie sa fie" tu ai intalnit asa ceva? ralu ... el merita sa plece ca la dentist " cu banii luati si cu dureri"

#28 2009-10-25 17:21:40

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

stupid fuck...pot sa zic "fuck" pe forum? lol

ps-rnd.dt   esti un "el" si zici ca nu exista barbati ca lumea? va

tulai Doamne

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-10-25 17:26:40)

#29 2009-10-25 17:22:37

my_aa
Insomniac member

Cu placere puss Ai grija de tine, si iubeste-te in primul rand pe tine!
Alege ce e bine pentru tine, nu pentru altii.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#30 2009-10-25 17:23:49

rnd.dt
New member

ce scrie eu citeste cineva? intreb de aceea ca sunt baiat .. si vad ca aici mai multe fete scriu decat baieti .... nu o sa ma excludeti nu ?

#31 2009-10-25 17:24:26

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

nu te excludem!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#32 2009-10-25 17:24:54

my_aa
Insomniac member

Bineinteles ca citim. Bine ai venit smile

#33 2009-10-25 17:27:52

rnd.dt
New member

mersi mersi smile .... strange .... imi place forumul ... whew va sustineti ... si repede raspundeti cand are cineva nevoie de ajutor:) felicitari sunteti tari... din greseala am nimerit sincer pe forumul acesta cautam ceva info pe net despre sapun cu sulf:) whew imi pare bine ca miam facut cont:)

#34 2009-10-25 17:32:35

pipacslany
Hero member

welcome wink

#35 2009-10-25 17:33:42

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

offtopic
cu sapunul cu sulf nu stiu daca te putem ajuta desi....tot ce e posibil! insa ne pricepem la o groaza de alte lucruri  big_smile
si bine ai venit printre noi! smile

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#36 2009-10-25 17:38:03

pipacslany
Hero member

Ala nu se foloseste printre altele si pt acnee? scuze si eu de off topic

#37 2009-10-25 17:42:40

Anca12
Full member
Inregistrat: 2009-02-02

Esti sigura ca e maica-sa cea pe care o tot suna?
Eu, la 25ani n-as mai sta pe ganduri.De ce ti-e frica?

#38 2009-10-25 18:31:33

Ralukita
New member

da...pe maica-sa sigur... k o aud la telefon...
si mi-e frica de SINGURATATE... eu locuiesc singura in Bucuresti, ai mei stau in provincie... nu am frati, surori... si toata viata am fugit de SINGURATATE... poate asta va spune mai multe despre faptul k stau si accept atatea...grater mi-e si rusine sa mai povestesc cateodata cand sunt lucruri atat de evidente....
In alta ordine de idei... bine-ai venit rnd.dt si multumesc pt sfaturi... sunt binevenite mai ales din partea "adversa"...
va pup

nails

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.