|
Nu esti logat.
Sarcina nedorita sau doar paranoia?#1 2009-10-25 15:39:26
sarcina nedorita sau doar paranoia?am si eu o nelamurire.la sfarsitul lui august "m-am jucat" cu prietenul meu,totul a fost fara penetrare,problema e ca el a ejaculat in boxeri iar eu eram lipita de el.mi s-a facut frica pentru ca eram fix in perioada fertila si am auzit o groaza de povesti de genul "e de ajuns sa ajunga pe vagin sperma ca poti ramane insarcinata" si am luat la vreo 4 ore dupa postinor 2.(prima atunci ,a 2a la 12 ore ca in prospect).la cateva zile am avut o sangerarea usoara iar dupa alte cateva mi-a venit ciclu(mai devreme cu cateva zile decat era normal)insa nu ca de obicei,mai putin abundent,o culoare mai deschisa si m-a tinut mult...cam 2 saptamani.nu am fost convinsa si am facut un test de sarcina la 4 saptamani dupa incidentul acela.a iesit negativ.m-am linistit pe moment,acum insa nu mi-a mai venit ciclul.a intarziat cam 2 saptamani dupa calculele mele si am niste dureri abdominale dubioase si ma simt balonata mereu.nu am greturi sau ceva asemanator dar imi e frica sa nu fi ramas.credeti ca ar merita sa mai iau un test?sau e posibil sa intarzie din alte cauze ciclul? Offline #2 2009-10-25 15:46:52
Re: sarcina nedorita sau doar paranoia?Daca a fost fara penetrare, sansele sunt infime, e chiar imposibil sa ramai insarcinata, asa ca stai linistita. Pentru linistea ta, eventual, poti sa repeti testul. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|