|
Nu esti logat.
Facultate in strainatate#1 2009-10-25 17:55:38
facultate in strainatatePoate stie cineva..daca ai inceput in Romania o facultate si vrei sa o continui (sa o termini) in alta tara..cam de ce ai nevoie? *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #2 2009-10-25 17:59:29
Re: facultate in strainatatede o bursa scoalara, in primul rand. intereseaza-te de programele socrates / erasmus de la facultatea ta. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #3 2009-10-25 18:05:37
Re: facultate in strainatate
Pai nu stiu daca de asta am nevoie..nu vreau cu bursa gen Erasmus, pentru ca , cu astea te duci doar un semestru sa zicem..eu vreau sa ma mut cu totu` in alta tara, si sa mi se echivaleze acolo anii de facultate care i-am facut aici.. *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #4 2009-10-25 18:24:05
Re: facultate in strainatatedar de master stiti ceva? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5 2009-10-25 22:47:38
Re: facultate in strainatateca sa faci masterul in anglia iti trebuie mii, mii bune de lire. atat. si licenta, bineinteles. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|