homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize medicale

#1 2009-10-26 18:43:40

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

analize medicale

Vreau ca maine sa merg sa-mi fac analizele...insa nu prea stiu ce...n-am fost la doc de fam pentru ca oricum nu se mai fac gratuite..asa ca...

De la o vreme ma simt foarte slabita...am stari de lesin si mai tot timpul imi pocnesc urechile...cred ca am o mare lipsa de calciu...am inceput de o sapt un complex de vitamine...insa aseara mi-a fost foarte foarte rau...am crezut pentru o clipa ca am sa mor...nu mai puteam respira, am simtit o tensiune intracraniana, usturime in ceafa...si inima parca iesea din piept...aveam tensiune 15 cu 10...de obicei nu sar de 8 sau 9...a urmat atacul de panica...pana la urma sotul a chemat salvarea..am luat un calciu...cam asta e povestea...intrebarea e, cam ce analize sa fac??

#2 2009-10-26 18:53:21

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: analize medicale

pai o hemoleucograma cu formula leucocitara, calciu seric, calciu ionic, o ionograma ( daca nu e si magneziemia in ea o ceri separat ), o glicemie, nu strica niste probe hepatice

vezi ce mai spun si fetele...

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.