homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultat papanicolaou...

#1 2009-10-27 19:20:16

iulia_tmm
New member
Inregistrat: 2009-10-22

rezultat papanicolaou...

Buna ziua! Am facut de curand un test Papanicolaou si rezultatul a fost urmatorul:Frotiu comporta celule malpighiene superficiale si intermediare fara anomalii nucleare.Sunt prezente celule cilindrice endocervicale si metaplazice normale.Se observa de asemenea prezenta de numeroase polimorfonucleare.CONCLUZIE:Frotiu negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna.Inflamatie nespecifica-de interpretat in functie de tabloul clinic.Va rog sa ma ajutati in interpretarea acestui rezultat...este o infectie? o candidoza? Exista vreun motiv de ingrijorare?
Multumesc din suflet! Sanatate multa!

#2 2009-10-27 20:34:11

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: rezultat papanicolaou...

testul e bun iulia...nu ai de ce sa iti faci griji prea mari...exista acolo o inflamatie...o sa iti spuna medicul ce e...dar daca nu sunt modificari celulare eu zic ca nu e nimic de ce sa nu poti scapa usor... multa sanatate!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2009-10-28 10:11:36

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

daca vrei sa afli mai multe eu iti recomand sa faci si cultura din seretia de pe colul uterin , asta daca papul tau nu include si asta

#4 2011-09-28 14:28:40

Melina P
Membru
Inregistrat: 2011-09-28

buna
azi am primit si eu rezultatul la testul papanicolau
as vrea sa va intreb ce semnifica descrierea citologica:Celule exocervicale superficiale si intermediare,celule endocervicale dispuse in placarde polipoide,frecventi nuclei liberi,mucus,exudat inflamator fibrino-leucocitar,flora coco-bacilara

multumesc anticipat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.