|
Nu esti logat.
Denumire pastile#1 2009-10-28 11:43:37
denumire pastilefetele am nevoie de ajutor cat mai urgent....prietenul meu are o durere ffffoarte mare la dinte de ieri seara...din cauza la durere nu a putut nici dormi, nici macar 5 minute nu suntem in tara...si unica pastila impotriva durerii pe care o avem este Spasmalgonul, care nu ajuta deloc. Poate cineva din voi imi poate spune vreo pastila asa mai internationala pe care sa o pot gasi si aici si care sa ajute sa scape de durere, cel putin pt o ora ( Offline #2 2009-10-28 12:02:45
Re: denumire pastileam cautat acum pe net ce recomanda farmaciile din germania pentru dureri de dinti: Acetylsalicyls?ure (ASS), Naproxen, Ibuprofen. oricum, aceasta durere se numeste "Zahnschmerzen", ca sa stii ce sa-i zici farmacistei. Offline #3 2009-10-28 12:13:50
Re: denumire pastileacel ASS este aspirina (acid acetil salicilic), nu cred ca ajuta. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #4 2009-10-28 12:33:09
Re: denumire pastilemsss mult mult de tot pt raspunsuri..da am fost ieri la farmacie si miau dat un fel de pastile Ibuxexol..maximum 3 pastile pe zi si durerea dispare cam pt 10-20 de minute...am fost acum si miau dat Iburatiopharm, dar inca nu a incercat..ambele contin 400 de mg de Ibuprofen..Doamne nu mai stiu cum sal ajut, sper cel putin noaptea asta sa doarma..maine are inscriere la dentist..merci inca odata Offline #5 2009-10-28 22:16:28
Re: denumire pastileaugumentin sa ia, e antibiotic si trece Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-28 22:54:14
Re: denumire pastile
Ibuprofen e imposibil sa nu fie, I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|