homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie in timpul anticonceptionalelor

#1 2009-10-28 13:01:37

laura217
Membru
Inregistrat: 2009-10-28

menstruatie in timpul anticonceptionalelor

buna, am si eu o problema, iau anticonceptionale yasmin de aproximativ 2 ani(au fost prescrise insa nu am mai fost la consult) iar luna aceasta mi-a venit menstruatia in timp ce inca luam pastilele(mai aveam cam 7 pastile de luat). iau in continuare si estul pastilelor si in curand va trebui sa fac pauza.
nu poate fi vorba de spotting pentru ca nu am avut niciodata reactie la anticonceptionale si a trecut si foarte mult timp de cand le iau. stiu sigur ca am luat toate pastilele corect si nu am luat alte medicamente care ar fi putut sa interactioneze cu ele, insa luna trecuta am baut(fara sa stiu ca nu i bine) ceaiuri de slabit cam o saptamana. insa atunci menstruatia a fost normala.
vreau sa merg la un consult insa nu cred ca voi putea pana saptamana viitoare. daca mi-a venit menstruatia inseamna ca pastilele nu si mai fac efectul? sau poate fi vorba de altceva? supa

#2 2009-10-28 13:03:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: menstruatie in timpul anticonceptionalelor

- isi fac efectul in continuare
- e spotting, el poate aparea si mai tarziu si de obicie inseamna ca ar trebui sa le schimbi
asa ca le iei in continuare acum si luna viitoare daca se repeta mergi la medic si o sa ti le schimbe
de la ceaiurile de slabit ai facut diaree ? daca nu, nu e problema cu ele

#3 2009-10-28 13:08:06

laura217
Membru
Inregistrat: 2009-10-28

Re: menstruatie in timpul anticonceptionalelor

stiam ca spottingul inseamna sangerare putina, insa la mine a durat 4-5zile si a fost exact ca menstruatia de abundenta si m-am cam speriat.
da ceaiurile de slabit mi-au dat diaree insa aceasta aparea doar dimineata iar eu iau pastilele seara in jurul orei 9. oricum m-am oprit cu ceaiurile de slabit cand am citit pe forum ca nu sunt bune

Ultima oara a fost editat de laura217 (2009-10-28 14:09:05)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.