I Think I Have a Problem-3
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
Re: I Think I Have a Problem
Fetelor revin! Nu mai stiu nici eu ce e cu mine. Si nici nu am cu cine sa vorbesc despre asta.
Ma simt foarte rau. Nu ma mai inteleg... Nu imi dau seama ce e cu mine.
Cu baiatul acela despre care am povestit ca am iesit, nu s-a intamplat nimic. E un baiat bun, nu am ce zice, dar nu m-am simtit deloc atrasa de el. El m-a tot cautat s-a intamplat sa am altceva de facut, si l-am cam ignorat. Acum cred ca s-a suparat pe mine, pt. ca nu ma mai cauta asa des. Dar era de inteles... Cine sa ma mai suporte si pe mine uneori am impresia ca nici eu nu ma suport. Ma mir cum de "rezista" ceilalti Toata lumea imi spune ca e baiat bun, acum ma simt aiurea si fata de el. Nici eu nu stiu ce vreau. Intr-un fel ma gandesc la ce as putea pierde, e un baiat linistit, cuminte, are un loc bun de munca, pt. varsta lui si isi da silinta sa invete, sa se perfectioneze, asta spune multe despre el. Vorbeste frumos si cu mine, si despre toata lumea. Nu l-am auzit niciodata sa vb. urat despre cineva... Cand nu sunt cu el ma gandesc daca procedez bine, si cand sunt cu el ma intreb daca e rau
Stiu ca suna aiurea. Mai ales pt. varsta mea, si pentru experienta care nu e multa, dar nici putina, pe care o am. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva. In general eram hotarata. Stiam ce vreau si ce nu. Acum lucrurile nu mai stau asa pentru ca pe de o parte ma gandesc la faptul ca in ziua de azi, majoritatea celor de varsta lui au in cap doar distractii. Si pe de alta parte, e faptul ca nu prea ma simt atrasa de el.
Voi ce ma sfatuiti sa fac, sau ce ati face in locul meu. M-as bucura tare mult sa imi spuneti ce credeti despre situatia asta. Eu nu mai stiu ce sa cred...
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- skumpi
- Vizitator
- whitneyfree
- Full member
- Inregistrat: 2009-04-09
cat timp nu te simti atrasa de el nu cred ca aveti un viitor .... e bine sa ai pe cineva langa tine cand esti singura , dar daca te lasi atrasa de o situatia confortabila , s-ar putea sa faci un compromis din care sa nu mai ai puterea sa iesi ; cunosc o gramada de cazuri ... daca ai un grup de prieteni poate ar trebui sa iesi mai des , poate vei intalni acea persoana ptr care sa simti "fluturi " , macar la inceput .... este doar o parere , dar am fost pusa in situatia ta , am fost mult timp singura , si nu am putut efectiv sa fiu cu cineva daca nu eram indragostita ... asta depinde mult si de firea fiecaruia , dar cred ca si tu esti la fel ptr ca altfel i-ai fi acordat deja o sansa pana acum ....
To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
my_aa a scris:Intr-un fel ma gandesc la ce as putea pierde, e un baiat linistit, cuminte, are un loc bun de munca, pt. varsta lui si isi da silinta sa invete, sa se perfectioneze, asta spune multe despre el. Vorbeste frumos si cu mine, si despre toata lumea. Nu l-am auzit niciodata sa vb. urat despre cineva...
Mai copilule, ia reciteste un pic pasajul asta scris de manuta ta. Nu te pune putin pe ganduri? Tu ai 22 de ani, o varsta la care trebuie sa-ti intinzi aripile si sa zbori, sa ceri, sa vrei si sa astepti imposibilul, sa nu te multumesti decat cu ce-i mai bun! Vad acolo, in fraza aia, o optica ce ar trebui sa-ti fie straina la varsta asta. Parca ai fi pe cale sa scapi ultima sansa de maritis din viata ta, asa vorbesti de calitatile lui, incontestabile de altfel. Ti-am urmarit de multe ori raspunsurile pe la alte topicuri. Esti o tipa matura, curajoasa, cu mult bun-simt in gandire, iar cand raspunzi cuiva, chiar vrei sa transmiti ceva. Ce ar fi sa aplici acelasi bun-simt si asupra propriei persoane? Lasa-le naibii de calitati, lasa-l naibii de servici bun, de baiat cuminte si devreme acasa daca nu te atrage! Nimeni n-ar trebui, sub nicio forma, sa se plafoneze asa, in special la varsta pe care o ai tu! Nu deveni disperata dupa o relatie, ca n-o sa reusesti sa ai una cum ti-ai dori. Pastreaza-ti curajul de a-l astepta pe cel care te va trezi din punct de vedere afectiv.
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- my_aa
- Insomniac member
Va multumesc mult pt. raspunsuri. Ma simt mai bine acum pt. ca am spus toate astea cuiva, si am aflat si niste pareri...
Poate o sa incerc sa ii dau o sansa. Cand vorbim la telefon mi se pare atat de dulce, are o voce calda si vorbeste calm, frumos... Cand ne intalnim parca nu-mi mai place Are ceva ce nu-mi place, nu mi se pare atragator...
alinda ai foarte mare dreptate de fapt fiecare are dreptate in felul sau, pt. ca fiecare vorbeste din propria experienta.
Din cate am dedus eu, el si-ar dorii ceva serios, si si-a facut ceva iluzii, pt. asta ma simt oarecum vinovata, desi pana la urma poate nu ar trebuii. O sa ii spun cand voi mai vb cu el sa lase lucrurile sa mearga de la sine, si sa nu-si mai faca sperante... Eu merg pe ideea ca daca e sa fie ceva, va fi... el spune ca nu are cum sa fie nimic serios daca eu sunt asa distanta...
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- anamihaela
- Full member
- Inregistrat: 2007-04-15
te inteleg..si eu am iesit de 2 ori cu un baiat super ok, tot ce mi-am dorit vreodata de la un baiat, exact ce nu gaseam la fostul meu, dar mi-am dat seama ca nu e ceea ce vreau...cand nu sunt cu el pot sa imi imaginez ce vreau si parca incepe sa imi placa tipu dar cand sunt cu el nu imi da fiori nu simt nicio emotie....te consider super curajoasa ca ai putut sa te gandesti si la tine si sa fi singura atata timp...eu am impresia ca o sa o iau razna...NU MAI STIU SA FIU SINGURA
Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava
- Monya
- Full member
- Inregistrat: 2008-04-14
mie mi se pare ca tu te vrei sa te arunci intr-o relatie doar de dragul de a avea una. cred ca ar trebuii sa fii sincera cu tipul si, daca nu te atrage, sa vorbesti cu el si sa-i explici cum sta treaba ca sa nu-si mai faca sperante desarte. din cate am inteles din posturile de mai sus esti o tipa integra, cu o gandire matura, deci gandestete daca situatia ar fi invers cum ai vrea sa se termine, cu o relatie sau fiecare pe drumul sau?
I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...
- my_aa
- Insomniac member
Da, sa stii ca si in cazul meu e vorba despre asta. Cel cu care am stat 5 ani si ne-am despartit era total diferit. Avea foarte mult tupeu, curaj, siguranta de sine, cel despre care am vorbit este o fire inchisa, introvertita, timid, si destul de ... nesigur... Tocmai asta mi-a placut la el, si pentru asta am acceptat sa ne intalnim. Pentru ca era diferit de fostul si acum genul acela de baiat mi se pare ca face parte din tiparul: "Asa nu!"
Nu stiu cat de curajoasa sunt , poate tot frica a fost cea care m-a determinat sa stau singura atata timp...
- my_aa
- Insomniac member
Monya a scris:mie mi se pare ca tu te vrei sa te arunci intr-o relatie doar de dragul de a avea una. cred ca ar trebuii sa fii sincera cu tipul si, daca nu te atrage, sa vorbesti cu el si sa-i explici cum sta treaba ca sa nu-si mai faca sperante desarte. din cate am inteles din posturile de mai sus esti o tipa integra, cu o gandire matura, deci gandestete daca situatia ar fi invers cum ai vrea sa se termine, cu o relatie sau fiecare pe drumul sau?
I-am spus cum stau lucrurile, intr-o maniera mai delicata, ca sa nu il jignesc. I-am spus ca pe toata perioada asta l-am vazut mai mult ca pe un prieten, si sa lasam lucrurile sa vina de la sine...
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
myaa, zic si eu la fel ca alinda. daca omul nu te atrage, daca nu exista niciun fel de chimie, intre boi, lasa-l. o avea el calitatile cele mai cele, dar daca nu se potrivesc cu ceea ce ai vrea tu degeaba. un baiat din asta am cunoscut si eu in urma cu ceva timp. avea un servici super pt cei 23 de ani ai lui, avea masina, exista -la vremea aia posibilitatea de a-si lua o casa, pe care a si luat-o in mom de fata, era inteligent, puteai discuta cu el de la sex pana la probleme de fizica atomica. era si dragut, ingrijit, deci NU avea domne niciun defect. nu bea mai mult de o bere, nu fuma, era atent, vb frumos....painea lui Dumnezeu. si eu la fale ca tine eram. cand vb la tel si mentineam distanta, ma gandeam ca abia astept sa il revad, sa ma tina de mana, sa ma sarute...cand il vedeam insa....deveneam cub de gheata si nu puteam mai mult de un sarut si o tinere de mana...obligatorie asa. nu imi venea, put si simplu. pana la urma m-am desp de el, el a cam ramas cu inima franta, dar eu nu mai puteam merge mai departe. cand ma suna, cand facea planuri pt craciun, desi nu venise nici pastele si etc, ma simteam...terifiata! asa ca am zis Nu si am mers mai departe. am gasit altul, poate cu mai putine calitati, dar pe care l-am iubit ca pe ochii din cap. s-a sfarsit si cu el, dar cel putin cat timp eram cu el, simteam ca traiesc. simteam fericirea curgandu-mi prin vene si imi sclipeau ochii ca lampadarele eu cred ca asa trebuie sa fie o relatie frumoasa...e adevarat ca trebuie sa ai grija sa fie si om cu care sa poti face ceva, nu o putoare si o nesimtire de om, dar...pana la urm cred ca echilibrul e cel mai important.
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- my_aa
- Insomniac member
pokemon a scris:cand vb la tel si mentineam distanta, ma gandeam ca abia astept sa il revad, sa ma tina de mana, sa ma sarute...cand il vedeam insa....deveneam cub de gheata.
Si mie tot asta mi se intampla...
Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-12-11 17:32:41)
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
da, pt ca ne place sa ne inchipuim si sa atribuim persoanei respective niste + pe care nu le are. si cand dam piept cu realitatea, suntem dezamagite.
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- my_aa
- Insomniac member
- my_aa
- Insomniac member
Am vorbit aseara cu el, si am stabilit sa incercam I-am spus sa nu isi faca iluzii sa lasam totul sa mearga de la sine, si daca va fi sa fie ceva vom vedea. I-am spus ca imi pare rau pentru ca l-am dezamagit, el a spus ca a trecut si oricum si el a fost de vina Cred ca am procedat corect. Pana la urma nu pierd nimic daca incerc...
- Monya
- Full member
- my_aa
- Insomniac member
- Monya
- Full member
pai da, si sa nu te mai simti vinovata
- my_aa
- Insomniac member
- skumpi
- Vizitator
incercarea moarte n-are lasa my_aa ca o sa apara si printu tau
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|