homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce e de facut ca nu mai pot.... Help!

#1 2009-10-29 16:22:10

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

Ce e de facut ca nu mai pot.... Help!

Am un ciclu abundent, cu dureri mari, de vreo cateva luni am aflat ca am si un chist..iar doamna doctor mi-a recomandat ac Yasmin. Problema sta in felul urmator: nu pot sa le iau! Am vomitat 2 zile de la prima pastila luata, nu puteam manca nimic, nu am fost buna de nimic 2 zile..si am renuntat la ele. M-am intors la doamna doctor care mi le-a recomandat, i-am spus ce-am patit si dansa mi-a zis ca nu crede ca este de la ac ceea ce am patit eu si sa le iau iar.... Nu am mai incercat sa le iau pt ca nu vreau sa mai trec iar prin starile alea... yasmin mi-au fost recomandate in urma unor analize (HLG, glicemie, TGO,TGP, colesterol total, HDL, LDL, bilirubina totala si directa si trigliceride). Sunt de ajuns aceste analize pt a recomanda ac? Si ce as putea sa fac in contiunare? Sa merg la alt medic? Pt ca sincer nu mai pot cu ciclul asta, in fiecare luna ma chinui cu tot felul de analgezice si am si chistul ala care ma ingrijoreaza....

#2 2009-10-29 16:54:56

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Ce e de facut ca nu mai pot.... Help!

Poti sa mai incerci o data cu Yasmin, ia pastila seara inainte de culcare ca sa nu ai timp sa-ti fie greata.
Sau poti merge la alt medic sa-ti dea altceva, daca doctorita ta nu vrea.
Sincera sa fiu, si eu cred ca ai avut (si) altceva, reactiile adverse ale AC nu sunt de obicei atat de puternice.

#3 2009-10-29 16:58:02

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

subscriu la ceea ce zice heim..

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#4 2009-10-30 11:36:13

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

heimdall a scris:

Poti sa mai incerci o data cu Yasmin, ia pastila seara inainte de culcare ca sa nu ai timp sa-ti fie greata.
Sau poti merge la alt medic sa-ti dea altceva, daca doctorita ta nu vrea.
Sincera sa fiu, si eu cred ca ai avut (si) altceva, reactiile adverse ale AC nu sunt de obicei atat de puternice.

Am luat pastila seara inainte de culcare, mancasem inainte, deci n-am luat-o pe stomacul gol... iar noaptea din somn m-a luat raul....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.