homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele si operatiile chirugicale, pentru doctoressa

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » anticonceptionalele si operatiile chirugicale, pentru doctoressa

#1 2009-10-29 19:44:33

stefania 23
New member
Inregistrat: 2008-10-23

anticonceptionalele si operatiile chirugicale, pentru doctoressa

buna ziua.am si eu o intrebare la voi.iau diane 35 de vreo 2 ani.azi am fost la un control la chirurgie pentru un nev pigmentar, iar medicul mi-a zis ca trebuie sa ma operez.operatia va consta intr-o anestezie locala pentru scoaterea acestuia.vroiam sa va intreb astefel.au vreo influenta anticonceptionalele asupra operatiei?si daca nu am mai avut contact sexual de vreo 2 saptamani e posibil sa am vreo surpriza gravida?oricum voi spune medicului ca iau asa ceva dar spre linistea mea am adresat aceasta intrebare

#2 2009-10-30 00:24:33

Melania_Mely
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2009-04-17

Re: anticonceptionalele si operatiile chirugicale, pentru doctoressa

stefania 23 a scris:

buna ziua.am si eu o intrebare la voi.iau diane 35 de vreo 2 ani.azi am fost la un control la chirurgie pentru un nev pigmentar, iar medicul mi-a zis ca trebuie sa ma operez.operatia va consta intr-o anestezie locala pentru scoaterea acestuia.vroiam sa va intreb astefel.au vreo influenta anticonceptionalele asupra operatiei?si daca nu am mai avut contact sexual de vreo 2 saptamani e posibil sa am vreo surpriza gravida?oricum voi spune medicului ca iau asa ceva dar spre linistea mea am adresat aceasta intrebare

Buna Stefania.Si eu acum vreo 3 saptamani am fost supusa unei interventii chirurgicale,si anestezia s-a facut tot local.Pentru asemenea lucru nu trebuie sa renunti la antibebe...si nici nu influenteaza cu nimic operatia in sine.Multa bafta iti doresc !!!

Everything has its beauty, but not everyone sees it.
Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png

#3 2009-10-30 10:08:21

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

stefania 23 a scris:

Daca operatia nu necesita repaos total indelungat, nu e nevoie sa intrerupi anticonceptionalele.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-10-30 16:24:31

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

si eu mi-am operat 4 nevi pe diane si n-au fost probleme... totusi... as indrazni sa le recomand celor care iau diane... sa nu mai ia...

#5 2009-10-31 21:07:00

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Adalberta a scris:

si eu mi-am operat 4 nevi pe diane si n-au fost probleme... totusi... as indrazni sa le recomand celor care iau diane... sa nu mai ia...

adalberta,  nu e deloc corecta aceasta recomandare a ta...
diane-35 poate fi solutia onesta pentru persoanele care sufera de SOPC...din ce pozitie recomanzi tu tuturor utilizatoarelor de diane sa nu mai ia?
ca poate nu e ok sa fie utilizate in scop contraceptiv pe banda rulanta de oricina, sunt absolut de acord...insa e o mare diferenta de aici pina la recomandarea ta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2009-11-01 01:44:48

ericka06
Full member
Inregistrat: 2009-03-16

sunt de acord cu doctoressa eu iau diane 35 la recomandarea doctorului pentru ca am ovare polichistice...chestie de contraceptie e e locul 2.dar pentru ca vreau sa-mmi tratez ovarele nu prea pot sa schimb ac.sunt foarte puternice dar...pentru cele cu problme k ale mele sunt foarte eficiente

domina ca sa nu fi dominat

#7 2009-11-01 09:47:42

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

asa este, imi cer scuze... recomandarea era sa nu ia timp indelungat...  :-( si mie mi-au fost recomandate pt un chist si pt ca aveam acnee urata... dar nu mi s-a spus sa suplimentez cu vitamina B... sau sa le intrerup la un moment dat...
am avut probleme de la ele, durere brat stang, san stang, uscarea pielii si a parului, depresii... 

stiu ca ele contin acelasi ingredient ca si controversatul Roaccutane, de aceea eu as milita contra lor.
insa nu sunt medic ci doar Stan Patzitul...

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » anticonceptionalele si operatiile chirugicale, pentru doctoressa

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.