homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Strigator la cer!!!!!

#1 2009-10-30 09:48:50

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

strigator la cer!!!!!

http://www.apropo.ro/wow/in-china-se-co … ze-5047135

cei slabi de inima,nu va uitati.sunt imagini socante(cel putin pe mine m-au socat)
poate ati vazut stirea.eu numai aseara am primit link pe mess.e strigator la cer.si eu care ma miram de aia care mananca caini sau te miri ce... vomit neutral

#2 2009-10-30 10:23:56

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Re: strigator la cer!!!!!

mie mi s-a parut trist cand am vazut poza cu fetusul care era pregatit sa fie gatit sad
Pe mine m-a intristat in loc sa ma dezguste, fiecare cu reactia lui se pare

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#3 2009-10-30 10:24:47

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Mai, vezi, de-aia i-as impusca eu pe toti asiatici astia scarbosi ! (ma abtin cu greu sa nu folosesc alte cuvinte, ca nu e voie pe forum).
Poate suna un pic extremist, dar, daca s-ar naste un alt Hitler care sa vrea exterminarea in masa a asiaticilor, eu as fi prima sustinatoare !  butter

Ultima oara a fost editat de anne85 (2009-10-30 10:25:18)

gravida 35+ babyboy happydance

#4 2009-10-30 10:45:05

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

nu ma mai mira nimik din partea lor am tot vazut documentare cu privire la mancarurile lor incat am ajuns la limita.... stiam k ei mananca pui d ratza eclozati dar fetushi e deja prea mult ..... maine poimane vom citii k se mananca intre ei considerandu.se delicatese forgetit ....... dar sa manaci un fetus e deja mult prea inuman ....... se pp k ar fii o tara civilizata cu o industrie bogata si altele dar se pare k nu sunt dekt niste inapoiati mai rau k cei din triburi pana si aia stiu ce sa manance ....... vai mama lor d ......

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#5 2009-10-30 10:45:41

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

pai si pe mine m-a intristat cand am vazut poza...si ma dezgusta oamenii care gatesc/mananca asa ceva...nu inteleg cum pot...poate si la mine suna un pic cam extremist,dar i-as impusca pe toti neutral

Publicitate

loading...

#6 2009-10-30 10:52:24

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Mai, astia nu-s oameni ! Pe cuvant ... E prea mult sa ii numim oameni. Stiam de anumite animale care isi mananca puii, dar de oameni ... Asta e canibalism ,sa stiti !
Mai grav e ca maine, poimaine sa nu vrea sa ne manance pe noi, astia normali, ca daca s-ar manca intre ei n-ar fi nici o pierdere !

Sfarsitul lumii, Doamne iarta-ma  ...

gravida 35+ babyboy happydance

#7 2009-10-30 10:59:23

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Eu n-am inteles cum isi doneaza mamele copii pentru a fi mancati.
Adica te doare sufletul cand faci avort d-apoi sa stii ca vor fi gatiti.
Si n-am inteles cum fac ? II avorteaza  ? daca ii avorteaza cum de mai sunt intregi fetusii? In poze ii aratau intregi.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#8 2009-10-30 11:08:17

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

exista un topic unde sa punem fel de fel de stiri http://forum.anticonceptionale.ro/t2761 … ca....html

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.