|
Nu esti logat.
Strigator la cer!!!!!#1 2009-10-30 09:48:50
strigator la cer!!!!!http://www.apropo.ro/wow/in-china-se-co … ze-5047135 Offline #2 2009-10-30 10:23:56
Re: strigator la cer!!!!!mie mi s-a parut trist cand am vazut poza cu fetusul care era pregatit sa fie gatit "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #3 2009-10-30 10:24:47
Re: strigator la cer!!!!!Mai, vezi, de-aia i-as impusca eu pe toti asiatici astia scarbosi ! (ma abtin cu greu sa nu folosesc alte cuvinte, ca nu e voie pe forum). Ultima oara a fost editat de anne85 (2009-10-30 10:25:18) 35+ babyboy Offline #4 2009-10-30 10:45:05
Re: strigator la cer!!!!!nu ma mai mira nimik din partea lor am tot vazut documentare cu privire la mancarurile lor incat am ajuns la limita.... stiam k ei mananca pui d ratza eclozati dar fetushi e deja prea mult ..... maine poimane vom citii k se mananca intre ei considerandu.se delicatese ....... dar sa manaci un fetus e deja mult prea inuman ....... se pp k ar fii o tara civilizata cu o industrie bogata si altele dar se pare k nu sunt dekt niste inapoiati mai rau k cei din triburi pana si aia stiu ce sa manance ....... vai mama lor d ...... Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #5 2009-10-30 10:45:41
Re: strigator la cer!!!!!pai si pe mine m-a intristat cand am vazut poza...si ma dezgusta oamenii care gatesc/mananca asa ceva...nu inteleg cum pot...poate si la mine suna un pic cam extremist,dar i-as impusca pe toti Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-30 10:52:24
Re: strigator la cer!!!!!Mai, astia nu-s oameni ! Pe cuvant ... E prea mult sa ii numim oameni. Stiam de anumite animale care isi mananca puii, dar de oameni ... Asta e canibalism ,sa stiti ! 35+ babyboy Offline #7 2009-10-30 10:59:23
Re: strigator la cer!!!!!Eu n-am inteles cum isi doneaza mamele copii pentru a fi mancati. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #8 2009-10-30 11:08:17
Re: strigator la cer!!!!!exista un topic unde sa punem fel de fel de stiri http://forum.anticonceptionale.ro/t2761 … ca....html Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|