|
Nu esti logat.
Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.#1 2009-10-30 10:23:39
Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.M-am g?ndit să-mi tatuez spr?ncenele, dar mai ?nt?i aş vrea să aflu, care sunt avantajele şi dezavantajele. Aş vrea să ştiu, dacă vreuna dintre voi şi-a tatuat spr?ncenele şi dacă este mulţumită. Care sunt părerile voastre vis-a-vis de acest machiaj permanent, să-i spun aşa? “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #2 2009-10-30 10:28:47
Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.Eu ma gandesc cat se poate de serios. Mai ales ca am o problema cu spancenele de cand ma stiu ... nu mi se vad "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #3 2009-10-30 10:30:34
Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.eu am vazut persoane cu ele tatuate si aratau foarte urat si artificial... daca se poate si mai bine, nu stiu Offline #4 2009-10-30 10:35:58
Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.nici eu nu am vazut la nimeni sa arate bine sprancenele tatuate. or fi, dar io nu siu. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #5 2009-10-30 10:36:58
Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.Eu am o colegă, care are spr?ncenele tatuate şi arată super ! Ea le are făcute peste spr?ncenele deja existente şi cred că se pensează mereu, dar măcar nu ?şi face probleme că şi le-a stricat sau altceva şi nu trebuie să meargă la salon. Eu mi le-am stricat şi acum le las să crească, arăt ca naiba, ?mi strică toată faţa şi mai am şi una defectă puţin, de aceea mă g?ndesc să mi le tatuez, ca să scap de o grijă. Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2009-10-30 10:38:34) “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline Publicitateloading...
#7 2009-10-30 10:53:24
Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.La prima fată mi se par ok spr?ncenele, la cea de-a doua sunt exagerate! “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #8 2009-10-30 11:10:04Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 2#p1271152 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #9 2009-10-30 11:57:56
Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.parerea mea este ca decat sa le tatuati mai bine va gasiti o cosmeticiana buna,sa va dea forma, sa le tunda.. mergeti o data la doua sapt la pensat si vopsit si vor arata foarte frumos. Dragostea nu se stă, se face. Offline #10 2009-10-30 12:00:59
Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.Sunt superbe Dianah . ?mi plac enorm! Ţi le-a tatuat peste spr?ncenele tale şi ţi le pensezi ?n continuare sau cum e treaba ? C?t te-a costat? Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2009-10-30 12:01:26) “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #11 2009-10-30 12:05:16
Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.
esti din buc ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #12 2009-10-30 12:10:00
Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.constanta Dragostea nu se stă, se face. Offline #13 2009-10-30 12:12:07Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.
poate daca era definitiv tatuajul,nu aveam curajul sa mi-l fac.e facut peste sprancenele mele si le pensez dupa forma tatuajului.a costat anul trecut 150 ron,acum am inteles ca e vreo 200 ron.nu doare deloc.eu aveam nevoie de tatuaj pt ca aveam o portiune unde imi lipseau sprancenele (o cicatrice).sunt foarte multumita de rezultat 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #14 2009-10-30 15:49:59Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.arata foarte bine dianah. asa da, sunt pentru desi nu mi le`as face Offline #15 2009-10-30 23:24:14
Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.se vede frumos si natural daca se face doar conturul sprancenei ..si pe unde sunt goluri ...dar sa te pensezi de tot si apoi sa tatuezi spranceana arata ca dracu .. ..be the best ...fuck the rest )) Offline #16 2009-10-31 00:41:48Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.asa ziceam si eu Offline #17 2009-10-31 11:01:49
Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.Atunci cred că renunţ la acestă idee! M-am g?ndit mai bine şi nu cred că are rost să fac acest pas. O să merg la salon şi gata! “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #19 2009-10-31 13:14:15
Re: Tatuarea spr?ncenelor. Avantaje şi dezavantaje.“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|