homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Greva la metrorex-2

#20 2009-11-17 11:46:55

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

Re: greva la metrorex

am facut un km intr-o ora..
m-am intors din drum, asta e..
cretini nesimtiti!
smile

#21 2009-11-17 11:54:26

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

fetelor va spuun sincer plecati mult mai devreme de acasa daca vreti sa ajungeti la scoala/serviciu/alte locuri, ca este jale pe RATB. am facut 1 h jumate de la piata sudului pana la romana cu 381, am zis ca mor in masina. pe la unirii incepuse sa mi se faca rau. m-am saturat de preteniile lor, nu mi se pare normal asa ceva, deoarece si eu platesc taxe  si impozite.

vor marire de salariu, vor pe naiba sa-i ia cu greva lor, noi astia mai mici care aveam salariul minim pe economie aproape nu ne mai plangem. la fel si paralametarii neismtitii naibii, n-au bani pt noi  dar au bani pt ei sa-si bage in buzunare, este criza domne.. skitarg  scarbe!

Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2009-11-17 12:00:23)

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#22 2009-11-17 12:08:30

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Nu vi se pare corect ca oamenii isi cer drepturile? Vorbiti in necunostinta de cauza, habar nu aveti in ce conditii se lucreaza la metrou - in tunel, ore de noapte, birourile sunt in subteran, nu ai aer nici vara nici iarna, ai numai lumina de neon 8 ore pe zi; este perfect normal si legal sa renegociezi salariul o data pe an; Metrorex are un sindicat si isi permite sa faca asta; a propos, voi de cat timp nu v-ati renegociat salariul? Nu vedeti in ce hal suntem tratati de patroni? Sal minim pe cartea de m-ca, ore suplimentare neplatite, sambete muncite pe degeaba, exploatare pe fatza; de ce? Pt ca noi ii lasam! Pt ca nu suntem in stare sa ne facem un sindicat, sa fim uniti si sa ne cerem drepturile; asta e, dragi romani, ne-o facem cu mana noastra, suntem slugile patronilor, exact cum erau negrii acum 100 de ani... pt ca suntem lasi, asta meritam; si pt ca ne place sa ne plangem "vai, e criza..." si sa le permitem celor "de sus" sa-si mareasca ei salariile cu 80%, iar noua sa ne spuna cu nonsalanta "nu sunt fonduri".

Cat eyes, oamenii de la metrou, "cretinii" si "nesimtitii" de care spui tu, muncesc de 10 ori mai mult si in conditii de 3 ori mai mizere decat vei munci tu vreodata; ce usor e sa arunci vorbe, nu?

Blue_elf, nu stiu cat de bine intelegi situatia asta, dar aici nu a vb nimeni de taxe si impozite... care-i legatura?

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#23 2009-11-17 12:12:05

Darcy
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-11

blue_ellf a scris:

fetelor va spuun sincer plecati mult mai devreme de acasa daca vreti sa ajungeti la scoala/serviciu/alte locuri, ca este jale pe RATB. am facut 1 h jumate de la piata sudului pana la romana cu 381, am zis ca mor in masina. pe la unirii incepuse sa mi se faca rau. m-am saturat de preteniile lor, nu mi se pare normal asa ceva, deoarece si eu platesc taxe  si impozite.

vor marire de salariu, vor pe naiba sa-i ia cu greva lor, noi astia mai mici care aveam salariul minim pe economie aproape nu ne mai plangem. la fel si paralametarii neismtitii naibii, n-au bani pt noi  dar au bani pt ei sa-si bage in buzunare, este criza domne.. skitarg  scarbe!

dar nu te opreste nimeni sa te plangi sau sa faci greva:) oricine e liber sa faca asta. depinde de oameni
nici mie nu imi convine faza cu metroul( 2 ore petrecute prin ratb dimineata) dar fiecare e liber sa-si ceara dreptul.

Cap patrat cu minte-n colturi

#24 2009-11-17 12:37:29

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Crssy85 a scris:

Nu vi se pare corect ca oamenii isi cer drepturile? Vorbiti in necunostinta de cauza, habar nu aveti in ce conditii se lucreaza la metrou - in tunel, ore de noapte, birourile sunt in subteran, nu ai aer nici vara nici iarna, ai numai lumina de neon 8 ore pe zi; este perfect normal si legal sa renegociezi salariul o data pe an; Metrorex are un sindicat si isi permite sa faca asta; a propos, voi de cat timp nu v-ati renegociat salariul? Nu vedeti in ce hal suntem tratati de patroni? Sal minim pe cartea de m-ca, ore suplimentare neplatite, sambete muncite pe degeaba, exploatare pe fatza; de ce? Pt ca noi ii lasam! Pt ca nu suntem in stare sa ne facem un sindicat, sa fim uniti si sa ne cerem drepturile; asta e, dragi romani, ne-o facem cu mana noastra, suntem slugile patronilor, exact cum erau negrii acum 100 de ani... pt ca suntem lasi, asta meritam; si pt ca ne place sa ne plangem "vai, e criza..." si sa le permitem celor "de sus" sa-si mareasca ei salariile cu 80%, iar noua sa ne spuna cu nonsalanta "nu sunt fonduri".

Cat eyes, oamenii de la metrou, "cretinii" si "nesimtitii" de care spui tu, muncesc de 10 ori mai mult si in conditii de 3 ori mai mizere decat vei munci tu vreodata; ce usor e sa arunci vorbe, nu?

Blue_elf, nu stiu cat de bine intelegi situatia asta, dar aici nu a vb nimeni de taxe si impozite... care-i legatura?

are dreptate

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#25 2009-11-17 12:56:08

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

eu nici nu m`a dus la scoala azi pana la urma. maine trb :-<

deyacris, sa inteleg ca faci sportul in belvedere? wink)

eu nu am nimic cu cei de la metrou, e dreptul lor sa faca scandal. am ce am cu actul in sine ca foarte multi oameni depind de metrou si aia din guvern nu se sinchisesc sa faca ceva util.

acum nici nu stiu cat va tine greva asta..sa`mi fac sau nu abonament la RATB...ca pana acum nu am avut nevoie ... x(

http://www.ziare.com/actual/eveniment/1 … nta-952674

Ultima oara a fost editat de deealexx (2009-11-17 13:03:59)

#26 2009-11-17 13:06:03

Crssy85
Hero member
Site

Fa-ti abonament, greva e pe termen nelimitat.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#27 2009-11-17 13:09:36

deealexx
Hero member
Site

pe net scrie ca maine ii baga in instanta sa suspende greva...off ce ma enerveaza x(

#28 2009-11-17 13:10:07

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Si o sa fie in fiecare zi intre 05:00 si 16:00 pana la solutionare?

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-11-17 13:10:21)

#29 2009-11-17 13:11:39

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

asta ma intrebam si eu...sper totusi sa mearga maine

#30 2009-11-17 13:28:04

Crssy85
Hero member
Site

E si maine greva. Cred ca tot 5-16.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#31 2009-11-17 14:43:35

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

Crssy85 a scris:

tu detii adevarul suprem si ne raspunzi tuturor?
nu am spus asta despre angajati. intamplator cunosc pe cineva care lucreaza si stiu care sunt neajunsurile si conditiile de munca. nu am precizat cui adresez "complimente", mea culpa.

Ultima oara a fost editat de cat_eyes (2009-11-17 14:45:12)

#32 2009-11-17 15:56:35

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

Oare cu ce pot sa merg ca sa ajung la Dristor ...eu vin de la Pacii??

#33 2009-11-17 16:42:20

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

ce s-ar intampla daca ar face doctorii greva ? hm ? cum ar fi ca nici un cadru medical sa lucreze intr-o zi  deloc in intervalul 5-16 ? eu cred ca ei lucreaza in conditii muuuuult mai mizere decat cei de la metrorex si pe salarii mult mai mici (faptul ca eu cunosc si angajati metrorex si doctori rezidenti nu cred ca este prea concludent dar oricum nu ma exprim in totala necunostiinta de cauza ) nu mi se pare corect sa nu te gandesti sa oferi alternative celor afectati ;
sau sa zicem gunoierii : si ei lucreaza pe salarii mai mici si in conditii mai nasoale , si nu se plang smile
sunt atatea alte situatii mult mai nefericite decat cei de la metrorex , care fac greve peste greve de atata timp si nu ii baga nimeni in seama , pentru ca pur si simplu asta e nivelul de trai in romania , daca nu iti convine si poti mai mult granitele sunt deschise ; ce au facut cei de la metrorex ca sa merite mai mult ? ce studii are un om acolo pana la urma ?

Ultima oara a fost editat de whitneyfree (2009-11-17 16:43:02)

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#34 2009-11-17 16:53:47

deealexx
Hero member
Site

#35 2009-11-17 17:10:32

Crssy85
Hero member
Site

cat_eyes a scris:

Crssy85 a scris:

tu detii adevarul suprem si ne raspunzi tuturor?
nu am spus asta despre angajati. intamplator cunosc pe cineva care lucreaza si stiu care sunt neajunsurile si conditiile de munca. nu am precizat cui adresez "complimente", mea culpa.

Nu detin adevarul suprem, sund doar o persoana care isi exprima parerea.

Deci acele complimente nu erau pt salariatii metrorex? Dar pt cine? Din cate observ, topicul este denumit "greva la metrorex", iar mesajul tau a fost destul de clar... whatever.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#36 2009-11-17 17:11:12

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

ms deea, eu nu sunt afectata de greva lucrez aproape de casa , dar mi se pare normal sa existe un fel de greva care sa nu te afecteze pe tine ca utilizator ; si apoi , cei care au abonament pe metrou si pe ratb au trebuit sa schimbe trei mijloace de transport , = vreo 4 ron , cine ii despagubeste ?

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#37 2009-11-17 17:26:25

Crssy85
Hero member
Site

whitneyfree a scris:

ce s-ar intampla daca ar face doctorii greva ? hm ? cum ar fi ca nici un cadru medical sa lucreze intr-o zi  deloc in intervalul 5-16 ? eu cred ca ei lucreaza in conditii muuuuult mai mizere decat cei de la metrorex si pe salarii mult mai mici (faptul ca eu cunosc si angajati metrorex si doctori rezidenti nu cred ca este prea concludent dar oricum nu ma exprim in totala necunostiinta de cauza ) nu mi se pare corect sa nu te gandesti sa oferi alternative celor afectati ;
sau sa zicem gunoierii : si ei lucreaza pe salarii mai mici si in conditii mai nasoale , si nu se plang smile
sunt atatea alte situatii mult mai nefericite decat cei de la metrorex , care fac greve peste greve de atata timp si nu ii baga nimeni in seama , pentru ca pur si simplu asta e nivelul de trai in romania , daca nu iti convine si poti mai mult granitele sunt deschise ; ce au facut cei de la metrorex ca sa merite mai mult ? ce studii are un om acolo pana la urma ?

TE ROG, spune-mi ca nu-i plangi pe medici......... ai idee cati bani - spaga am dat in ultimele 9 luni din viatza mea, prin spitale/clinici? Ai idee cati bani am in bagajul pt maternitate, pt ca baiatul meu sa se nasca in conditii cat de cat decente? Un medic dak are 10 nasteri pe luna si-a scos 100 milioane... si nu mai zic de asistente, anestezisti etc etc; deci, din nou... nu-i plange pe medici... de ce nu fac greva? Pai de unde le mai ies spagile?! Imi pare rau ca medicul meu intra in aceasta "oala:, chiar e un om deosebit si niciodata nu mi-a cerut nimic, i-am dat eu ca asa am vrut; dar pot sa nasc fara sa ii dau "o mica atentie" ? Nu.

Iar cine nu face greva si sta la cheremul patronului, sta de frica, asta e. Cine se respecta si isi respecta munca, isi cere drepturile; eu nu zic ca Metrorexul e cea mai muncitoare societate... dar ei sunt uniti si asta le da curajul sa iasa in strada si, repet, sa ceara ce li se cuvine.

Nu vreau sa fac pe atotstiutoarea pe aici, dar e jalnic cum ne supunem patronilor si stam in banca noastra si acceptam toate magariile lor; mai bine am invatza de la oamenii astia care au iesit in strada, ce inseamna sa vrei sa incerci sa schimbi ceva in tara asta si ce inseamna sa nu accepti sa fii tratat ca un gunoi ( sus pusii nostri spun ca nu exista fonduri, in timp ce ei isi maresc salariile cu 50% si ajung si la 8000 lei/luna...)

Intreba cineva ce studii au cei de la metrou.. tre sa ai studii ca sa faci greva? Sunt angajati care au facut ori 10 clase, ori liceul, ori facultatea, masterate, doctorate etc etc; dar din nou, nu vad relevantza.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#38 2009-11-17 17:35:08

Crssy85
Hero member
Site

Whitney, pai tocmai, greva se face ca sa se demonstreze ceva... pai daca s-ar face greva si nu ar fi nimeni afectat, i-ar mai baga cineva in seama? Nu poti juca un joc si toata lumea sa fie invingatoare si fericita in final; trebuie sa existe consecinte; cei din jur sunt victime colaterale; si cei 4000 de angajati circula acum tot cu ratb-ul, asta e...

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.