homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E posibil sa fiu insarcinata ? spotting peste pastile si alte simptome

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » e posibil sa fiu insarcinata ? spotting peste pastile si alte simptome

#1 2009-11-01 21:39:09

ysabela_21
Membru
Inregistrat: 2009-11-01

e posibil sa fiu insarcinata ? spotting peste pastile si alte simptome

Buna seara, 

Sunt noua pe forumul asta si m-am inregistrat deoarece am gasit o multime de informatii utile dar si in cautarea unei indrumari.

De cateva luni sunt pe anticonceptionale Jasmine. Insa de luna trecuta si continuand luna asta am niste scurgeri putin cremease si de culoare sangerie mai inchisa, cam maro. Acest lichid apare zilnic, ciclul l-am avut in pauza de la pastile (mai putin in cantitate, culoarea nu mi-o mai amitesc deoarece nu am fost atenta), dar am pierdut de tot pofta de mancare, de doua trei saptamani nu prea mananc, imi provoaca greata toate mancarurile, dar nu am vomat deloc.Chiar si sanii s-au marit putin si ma cam dor.

E posibil sa fiu insarcinata si pe peste pastile, si daca mi-a venit ciclul? Daca nu ce poate fi acea scurgere sangerie inchisa ?

Va multumesc foarte mult ptr un raspuns.

O seara placuta fetelor smile

#2 2009-11-01 21:43:13

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: e posibil sa fiu insarcinata ? spotting peste pastile si alte simptome

esti sigura ca ai luat pastilele corect? fara intarzieri mai mari de 12 ore, fara varsaturi si scaune moi la mai putin de 4 ore de la inghitirea pastilei si fara antibiotice?
daca le-ai luat corect, probabil scurgerile acestea sunt de la faptul ca nu-ti mai priesc pastilele! ar fi bine sa te intorci la medicul care ti le-a prescris, poate e nevoie sa le inlocuiesti cu altele!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2009-11-01 21:48:26

ysabela_21
Membru

Cu siguranta ca am uitat poate sa iau o pastila dar de obicei a doua zii i-au doua. Mi se intampla cam in fiecare luna sa mai uit cate o pastila, si recuperez ziua urmatoare. Dar aceste scurgeri nu le-am mai avut niciodata, si i-au anticonceptionale de cativa ani. In urma cu cateva luni am facut o pauza apoi am inceput din nou.

Este usual sa apara astfel de scurgeri? Sunt pierduta, nu mai stiu ce sa cred . Maine dimineata o sa sun sa fac programare la ginecolog sad

#4 2009-11-01 21:57:01

dea_di
Platinum member

pai daca intarzii mai mult de 12 ore cu o pastila protectia contraceptiva scade! cel mai bine ar fi sa mergi la medic, doar el iti poate spune sigur ce ai!

#5 2009-11-01 21:57:58

ysabela_21
Membru

multumesc frumos smile asta o sa fac

Publicitate

loading...

#6 2009-11-01 21:59:31

dea_di
Platinum member

cu placere! sper sa fii ok! smile

#7 2009-11-01 22:41:40

alexa20
New member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2006-12-08

Buna seara. Si eu cred ca sunt aproape in aceeasi situatie si v-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde si mie. Situatia mea este urmatoarea. Iau Laurina de aproape 3 ani. Luna trecuta am avut cm in pauza de 7 zile insa nu ca si de obicei. Au fost numai 3 zile in loc de 4-5 cat era de obicei si in cantitate mai mica. Am luat in continuare pastilutele fara sa uit nici una la aproximativ aceeasi ora. Am terminat ultima pastila luni seara. Azi e Duminica si am sangerat f putin in comparatie cu celelalte luni, abia spre seara am inceput. Pana acuma cel tarziu Duminica dimineata sau pe la amiaza imi venea ciclul si era intr-o cantitate mai mare decat acuma. Sunt un pic speriata avand in vedere ca luna aceasta am si avut niste dureri la ovare cat timp am luat pastilele (deci nu in pauza). Am crezut ca e de la frig. E posibil sa fiu insarcinata?

#8 2009-11-01 22:53:51

dea_di
Platinum member

daca ai luat corect pastilele nu e motiv de ingrijorare! poti face un test de sarcina daca ai dubii! oricum se mai modifica fluxul menstrual in timp, deci eu zic ca nu sunt probleme!

#9 2009-11-01 22:59:43

alexa20
New member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2006-12-08

Multumesc mult pentru raspunsul promt. Eu zic ca le-am luat corect, poate cu o diferenta de 2 maxim 3 ore. Nu am urmat nici un tratament cu antibiotice si nu am avut nici o alta problema care ar putea perturba efectul lor. Insa nu stiu ce sa cred. Is un pic ingrijorata. Cred ca totusi o sa fac si un test, pentru linistea mea. Multumesc mult inca o data. Sper sa nu fie nici o problema. Am uitat sa mentionez ca in urma cu o saptamana am simtit o senzatie usoara de durere si disconfort la sanul drept. Acum senzaia a disparut. E posibil sa am alta problema care sa afecteze cm?

#10 2009-11-01 23:04:32

dea_di
Platinum member

eu nu cred ca e nicio problema! fa un test daca chiar iti faci griji, dar ti-am zis, se mai modifica fluxul in timp, e normal sa se mai produca schimbari in organism, ca doar nu esti robot! iar durerea aia la san daca a fost izolata nu cred ca inseamna nimic! poate te-a strans sutienul sau poate te-ai lovit cumva nustiu

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » e posibil sa fiu insarcinata ? spotting peste pastile si alte simptome

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.