homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?

#1 2009-11-02 01:47:35

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?

E o chestie foarte ciudata sa nu stii ce vrei. O fi un lucru specific fetelor?

Treaba e urmatoarea: sunt de 9 luni cu cineva, iar de o luna sunt plecata din tara pentru studii(voi sta minim 3 ani aici). Cand nu pot sa vorbesc cu el, astept cu nerabdare sa vina weekendu sa putem discuta, numai la asta ma gandesc; cand vine sambata si avem ocazia sa vorbim nu mai am niciun chef, ma enerveaza orice ar zice. Incerc sa gasesc o explicatie de ce fac asta. Sunt constienta ca trebuie sa ii las libertatea sa se distreze, sa-si vada si el de facultate, dar nu pot sa ma abtin sa nu ma supar cand imi spune ca are alte lucruri de facut si trebuie sa plece. In acest moment ba vreau sa ne despartim ba nu vreau; el nici nu vrea sa auda de asta si e clar ca nu are de gand sa se implice cu o alta fata. Eu ma intreb de ce mai trage de o relatie, ca oricum suntem tineri, avem viata inainte, sa ne pierdem 3 ani la distanta ar fi o mare prostie. Plus ca faptul ca ma gandesc numai la momentul cand ma voi duce in iarna acasa sau ma consum gandindu-ma ca gaseste pe altcineva ma face sa nu mai am niciun chef de socializare (asta inseamna ca nu pot sa dau drumu vietii din romania si sa merg mai departe cu viata mea).

Nu stiu ce se intampla aici, dar e o aiureala totala care ma scoate din sarite. Am incercat sa simplific postul sa nu scriu un roman, dar cred ca a fost o idee proasta ca nu prea se intelege nimic. Adevarul este ca e si cam tarziu.

Ultima oara a fost editat de Wendy (2009-11-02 01:49:47)

#2 2009-11-02 02:34:52

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?

poate nu`l iubesti, doar vrei sa-l stii al tau...
cand nu`l ai il vrei AL TAU.. cand il ai, nu ti-l mai trebuie

hjarta

#3 2009-11-02 07:37:17

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Probabil ca il iubesti, dar trebuie sa ii oferi mai multa incredere...si lui...si tie...daca el spune ca ii convine relatia in stadiul de fata si ca nu o sa il gasesti cu alta cand vii in tara...ai incredere in el...lasa totul sa curga de la sine... nu incerca sa te convingi singura ca trebuie sa te desparti de el ca oricum isi gaseste pe alta....dar daca nu mai tii la el ( poate fi si asta motivul pt care te enerveaza asa usor) atunci... nu ai de ce sa o lungesti wink

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#4 2009-11-02 10:00:00

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Si eu am fost in situatia ta, dar am decis ca cel mai bine ar fi sa ma despart de el. Asa ca am facut asta inainte sa plec. Cand am ajuns la studii mi.am dat seama dupa ce am vazut la altii ca nu ar fi mers. Nici eu nu m-as fi bucurat de studentie, nici de o relatie cum trebuie.

Am vazut atatea fete si baietii care isi inselau prietenii de acasa, sau nu ieseau din camera ca erau deprimate etc. Daca il iubeai cu adevarat nu cred ca te gandeai sa pleci de langa el. Parerea mea. EU zic sa iti traiesti tineretea cum trebuie, si o sa vina si un baiat pe care nu o sa il mai lasi pentru 3 ani in alta tara pentru ca nu o sa mai poti.

App, in ce tara esti tu?

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-11-02 10:08:07)

#5 2009-11-02 11:00:58

Wendy
Full member

Multumesc pentru raspunsuri. Eram foarte nervoasa aseara, acum mi-am mai revenit. tongue Raspunsurile voastre m-au facut sa imi pun alte intrebari, pe care se pare ca nu le-am luat in seama pana acum si totusi erau cele mai importante: Mai am sentimente pentru el? Nu stiu sa raspund acum la aceasta intrebare, insa pentru o perioada o sa incerc sa nu mai fac nimic in legatura cu relatia. Poate reusesc sa-mi dau seama ce simt.

@ PillBlast, sunt in UK, mai exact in Londra. Inainte sa plec ramasese vorba sa ne despartim pentru ca nu are rost sa ne chinuim; insa nu am fost in stare sa fac asta, sa stau cu gandul ca sunt singura in acest inceput. Mai exact, de cand am decis sa fim impreuna am spus ca nu o sa ma implic prea mult, deoarece in 8luni plecam. Si totusi... au trecut 8 luni, ne-am distrat, am profitat de timp la maxim si a venit septembrie...

Publicitate

loading...

#6 2009-11-02 14:56:29

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Iti doresti niste lucruri opuse, aflate in contradictie.
Pe de o parte iti doresti sa pastrezi relatia cu el, pe de cealalta parte iti doresti sa incepi o viata noua in Londra, si din cauza asta ai si starea de care vorbesti, normala, in cazul de fata...
Trebuie sa gasesti o solutie, sa faci o alegere. Si cel mai bine ar fi sa lasi totul asa cum e. Te-ai hotarat sa pleci, ai plecat, acum mergi pe drumul asta. Daca va fi sa fie, tot veti fi impreuna pana la urma, dar, daca ar fi fost el marea ta iubire ai fi ramas langa el.
Poate e doar un moft...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#7 2009-11-02 15:11:14

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

nu sunt de acord cu afirmatia asta "daca era marea ta iubire ai fi ramas langa el..." nu a plecat pt totdeauna ci pt 3 ani, daca e iubire va rezista relatia, daca nu, nu. in nici un caz nu sunt de acord sa se piarda astfel de sanse pt a ramane in tara langa cineva. acel cineva trebuie sa inteleaga ca e important sa gasesti un rost in viata sa fii pe un nivel mai sus decat majoritatea si daca sansa de a pleca pt studii/traininguri iti ofera acest lucru eu una nu as sta pe ganduri si intre timp as pastra si as avea grija de relatia mea. daca maine ar trebui sa plec sunt sigura ca voi avea sprijin din partea sotutlui pt ca plec pt noi, pt mine sa incerc sa realizez ceva. de greu e extraordinar de greu...da timpul trece repede smile
   wendy tu ar trebui sa iti dai seama de ce inseamna el pt tine. si apoi vei sti daca pastrezi relatia sau o tai de la radacina si iti cauti pe cineva acolo

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#8 2009-11-02 17:31:45

skumpi
Vizitator

asta vroiam si eu sa zic... cum sa dai cu picioru la o sansa de a studia in strainatate pt o relatie de 8 luni , in care nu ai nici o siguranta ca o sa dureze sau o sa fie ceva de capu ei si chiar sa fie ceva super tare, nu tzi se ofera in fiecare zi o asemenea sansa iar daca e intr`adevar iubire , relatia rezista !!

#9 2009-11-02 18:35:39

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Asa e fetelor, aveti dreptate. Nu intalnesti o asemenea ocazie pe toate drumurile. Si nu se merita sa-i dai cu picioru` pt. o relatie de 8 luni. Dar totusi, daca il iubea nu cred ca mai era loc de intrebari de genul: "Mai am sentimente pentru el?", sau "In acest moment ba vreau sa ne despartim ba nu vreau; el nici nu vrea sa auda de asta...", "...sa ne pierdem 3 ani la distanta ar fi o mare prostie."
Daca il iubea gasea o solutie sa impace si una si alta. big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#10 2009-11-03 00:13:18

Wendy
Full member

Faptul ca "ba vreau sa ne despartim ba nu vreau" poate fi privit din 2 puncte de vedere:

1. Vreau sa ma despart de el ca sa nu ma chinui 3 ani, ca imi va fi greu, dar sentimentele pentru el ma  fac sa ma razgandesc
2. Vreau sa ma despart de el ca nu mai am sentimente pentru el, dar vreau sa stiu ca am pe cineva alaturi, el ma iubeste, de ce sa dau cu piciorul unei asemenea ocazii

Eu tind sa cred ca este prima varianta si se pare ca pana acum am cautat motive sa ma despart de el. Pana si posturile puse aici de mine sunt compuse intr-o lumina mai proasta. Daca n-as mai fi avut sentimente pentru el nu as mai fi incercat sa caut motive de despartire ( ca ne chinuim 3 ani, ca isi gaseste pe alta, ca nu mai sunt sociabila). Nu stiu, incerc sa gandesc si eu logic. Sper ca nu am interpretat gresit faptele mele impulsive.

Multumesc fetelor. Sa aud pareri din afara chiar m-au facut sa-mi dau seama de alte lucruri.

#11 2009-12-24 15:17:03

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Ultima oara a fost editat de Divya (2009-12-25 09:10:58)

#12 2009-12-24 15:22:59

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

divia, eu stiu doar atat: dragoste cu sila nu se poate!
si mai stiu ca oricat de mult l-ai iubi si ai suferi, daca TU vrei sa treci mai departe, daca vrei pe cineva care sa te iubeasca, sa te faca fericita, vei reusi sa treci si peste depresia asta.
iti pot da ex meu, si al altor fete de pe forum, care la  fel au suferit la despartire, nopti intregi de disperare, plans cu capul in perna pana adormeam fara sa stiu, mancat o felie de paine pe zi, ca mai mult nu puteam pune in gura, daca nu ma gandeam la ai mei, as fi simtit ca viata se poate termina atunci si mie sa nu imi para rau. si totusi, a existat momentul in care am spus: gata! trebuie sa merg mai departe si sa fiu fericita. pentru ca daca eu nu am grija de mine, nu va avea absolut nimeni!
asa ca, daca el nu te mai vrea, lasa-l liber. nu vei fii fericita daca te incapatanezi sa il tii alaturi si el va mai ramane agatat asa o...perioada. pentru ca, dragostea o data dusa, pai ii dusa! dar crezi ca veti avea un viitor in felul asta?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#13 2009-12-24 15:27:14

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Divya a scris:

postez aici,deoarece nu vreau sadeschid subiect nou.
as dori doar niste pareri,nu sunt pregatita sa'mi descarc sufletul in fata cuiva acum.
ce ati face daca:(o sa enumar niste situatii?)
iubitul v'ar marturisi ca nu va mai iubeste asa de mult cum va iubea pana nu demult/
ar sugera sa va despartiti,ca asa ar fi cel mai bine/
nu mai vrea sa isi petreaca viata langa tine,nu mai vrea planuri de viitor,cu toate ca nu demult doar despre asta vorbea si isi dorea enorm sa fie numai langa tine
...si peste toate astea,tu il iubesti enorm de mult,nu vreui sa te desparti,vrei sa aveti planuri si toate cele de mai sus?
si mai rau...ai ajuns ca din toata supararea asta ,sa cazi intr'o depresie de toata frumusetea...ce ai face?
sper ca imi intelegeti macar partial problema...is cam confuza acum,dar o sa mai dau unele lamuriri... sad

pai lasa-l! nu poti tine pe cineva care nu te iubeste langa tine doar pt ca tu il iubesti. Nu ai acest drept! sa nu ma intelegi gresit, nu o zic din rautate. Dar daca el nu te mai iubeste gandeste-te ca nu mai are niciun rost relatia. Te-ai simti bine sa stii ca sta cu tine fara sa aiba vreun sentiment? Nu fi egoista, stiu ca e greu, crede-ma ca stiu, dar e fara viitor o asemenea relatie puss

#14 2009-12-24 15:34:52

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

uff sad eu sincer inteleg cand spui ca ai vrea sa ii zici adio, dar nu poti neutral e nasol! puss

#15 2009-12-24 15:36:43

anamihaela
Full member
Inregistrat: 2007-04-15

stiu cum e sa ai impresia ca aici se termina viata ta si ca nu o sa mai iesi niciodata din depresie...dar nu e chiar asa...gandeste-te ca tu nu vrei sa ii dai drumu si el continua dar nu mai aveti aceleasi viziuni si aceleasi planuri?cum crezi ca o sa fie mai tarziu?o sa se ajunga la un moment dat sa nu va mai suportati...si nu se merita!

Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri /  Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava

#16 2009-12-24 15:39:20

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

vai cat am mai plans si eu cand aveam 19-20 dupa unul.... aveam perna uda de la atat plans rotfl nu ma pot abtine sa nu rad acum cat de prostuta eram...dar cred ca imi si placea atata suferinta...atata telenovela lol

#17 2009-12-24 15:48:57

anamihaela
Full member

simteai ca traiesti:))?si ca toate ti se intampla numai tie?...abia astept si eu sa rad de mine mai tarziu:)))

Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri /  Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava

#18 2009-12-24 15:55:38

anamihaela
Full member

nu vreau sa te sperii dar poate e alta la mijloc?....sau pur si simplu s-a plictisit si vrea sa fie singur...sa vada ce vrea?...sunteti de mult timp impreuna?

#19 2009-12-24 16:12:40

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pfff, greu... cunosc f bine situatia in care esti... nici nu stiu ce sa iti spun sa faci, poate sa mai vorbesti cu el, sa il convingi ca se mai poate face ceva?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.