|
Nu esti logat.
Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?#1 2009-11-02 01:47:35
Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?E o chestie foarte ciudata sa nu stii ce vrei. O fi un lucru specific fetelor? Ultima oara a fost editat de Wendy (2009-11-02 01:49:47) Offline #2 2009-11-02 02:34:52
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?poate nu`l iubesti, doar vrei sa-l stii al tau... Offline #3 2009-11-02 07:37:17
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?Probabil ca il iubesti, dar trebuie sa ii oferi mai multa incredere...si lui...si tie...daca el spune ca ii convine relatia in stadiul de fata si ca nu o sa il gasesti cu alta cand vii in tara...ai incredere in el...lasa totul sa curga de la sine... nu incerca sa te convingi singura ca trebuie sa te desparti de el ca oricum isi gaseste pe alta....dar daca nu mai tii la el ( poate fi si asta motivul pt care te enerveaza asa usor) atunci... nu ai de ce sa o lungesti Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #4 2009-11-02 10:00:00Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?Si eu am fost in situatia ta, dar am decis ca cel mai bine ar fi sa ma despart de el. Asa ca am facut asta inainte sa plec. Cand am ajuns la studii mi.am dat seama dupa ce am vazut la altii ca nu ar fi mers. Nici eu nu m-as fi bucurat de studentie, nici de o relatie cum trebuie. Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-11-02 10:08:07) Offline #5 2009-11-02 11:00:58
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?Multumesc pentru raspunsuri. Eram foarte nervoasa aseara, acum mi-am mai revenit. Raspunsurile voastre m-au facut sa imi pun alte intrebari, pe care se pare ca nu le-am luat in seama pana acum si totusi erau cele mai importante: Mai am sentimente pentru el? Nu stiu sa raspund acum la aceasta intrebare, insa pentru o perioada o sa incerc sa nu mai fac nimic in legatura cu relatia. Poate reusesc sa-mi dau seama ce simt. Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-02 14:56:29
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?Iti doresti niste lucruri opuse, aflate in contradictie. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #7 2009-11-02 15:11:14
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?nu sunt de acord cu afirmatia asta "daca era marea ta iubire ai fi ramas langa el..." nu a plecat pt totdeauna ci pt 3 ani, daca e iubire va rezista relatia, daca nu, nu. in nici un caz nu sunt de acord sa se piarda astfel de sanse pt a ramane in tara langa cineva. acel cineva trebuie sa inteleaga ca e important sa gasesti un rost in viata sa fii pe un nivel mai sus decat majoritatea si daca sansa de a pleca pt studii/traininguri iti ofera acest lucru eu una nu as sta pe ganduri si intre timp as pastra si as avea grija de relatia mea. daca maine ar trebui sa plec sunt sigura ca voi avea sprijin din partea sotutlui pt ca plec pt noi, pt mine sa incerc sa realizez ceva. de greu e extraordinar de greu...da timpul trece repede Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #8 2009-11-02 17:31:45
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?asta vroiam si eu sa zic... cum sa dai cu picioru la o sansa de a studia in strainatate pt o relatie de 8 luni , in care nu ai nici o siguranta ca o sa dureze sau o sa fie ceva de capu ei si chiar sa fie ceva super tare, nu tzi se ofera in fiecare zi o asemenea sansa iar daca e intr`adevar iubire , relatia rezista !! #9 2009-11-02 18:35:39
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?Asa e fetelor, aveti dreptate. Nu intalnesti o asemenea ocazie pe toate drumurile. Si nu se merita sa-i dai cu picioru` pt. o relatie de 8 luni. Dar totusi, daca il iubea nu cred ca mai era loc de intrebari de genul: "Mai am sentimente pentru el?", sau "In acest moment ba vreau sa ne despartim ba nu vreau; el nici nu vrea sa auda de asta...", "...sa ne pierdem 3 ani la distanta ar fi o mare prostie." „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #10 2009-11-03 00:13:18
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?Faptul ca "ba vreau sa ne despartim ba nu vreau" poate fi privit din 2 puncte de vedere: Offline #11 2009-12-24 15:17:03
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?*** Ultima oara a fost editat de Divya (2009-12-25 09:10:58) Offline #12 2009-12-24 15:22:59
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?divia, eu stiu doar atat: dragoste cu sila nu se poate! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #13 2009-12-24 15:27:14
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?
pai lasa-l! nu poti tine pe cineva care nu te iubeste langa tine doar pt ca tu il iubesti. Nu ai acest drept! sa nu ma intelegi gresit, nu o zic din rautate. Dar daca el nu te mai iubeste gandeste-te ca nu mai are niciun rost relatia. Te-ai simti bine sa stii ca sta cu tine fara sa aiba vreun sentiment? Nu fi egoista, stiu ca e greu, crede-ma ca stiu, dar e fara viitor o asemenea relatie Offline #14 2009-12-24 15:34:52
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?uff eu sincer inteleg cand spui ca ai vrea sa ii zici adio, dar nu poti e nasol! Offline #15 2009-12-24 15:36:43
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?stiu cum e sa ai impresia ca aici se termina viata ta si ca nu o sa mai iesi niciodata din depresie...dar nu e chiar asa...gandeste-te ca tu nu vrei sa ii dai drumu si el continua dar nu mai aveti aceleasi viziuni si aceleasi planuri?cum crezi ca o sa fie mai tarziu?o sa se ajunga la un moment dat sa nu va mai suportati...si nu se merita! Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #16 2009-12-24 15:39:20
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?vai cat am mai plans si eu cand aveam 19-20 dupa unul.... aveam perna uda de la atat plans nu ma pot abtine sa nu rad acum cat de prostuta eram...dar cred ca imi si placea atata suferinta...atata telenovela Offline #17 2009-12-24 15:48:57
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?simteai ca traiesti:))?si ca toate ti se intampla numai tie?...abia astept si eu sa rad de mine mai tarziu:))) Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #18 2009-12-24 15:55:38
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?nu vreau sa te sperii dar poate e alta la mijloc?....sau pur si simplu s-a plictisit si vrea sa fie singur...sa vada ce vrea?...sunteti de mult timp impreuna? Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #19 2009-12-24 16:12:40
Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?Pfff, greu... cunosc f bine situatia in care esti... nici nu stiu ce sa iti spun sa faci, poate sa mai vorbesti cu el, sa il convingi ca se mai poate face ceva? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|