|
Nu esti logat.
E posibila o sarcina in cazul meu?#1 2009-11-03 01:02:38
E posibila o sarcina in cazul meu?Acum aproape 2 sapt am fost la un control de rutina la ginecolog si am facut si analize Papanicolau si secretie...Doamna doctor mi-a spus k am colul uterin foarte inflamat din cauza unei rani si mi-a recomandat spalaturi cu ceai de pelin, pana aflam rezultatele. Saptamana asta o sa le am, dar ma ingrijorez k am citit pe forum k e posibila o sarcina chiar dak exista menstra... As vrea sa stiu dak doctorita si-ar fi dat seama k sunt insarcinata atunci cand a vazut colul uterin...Sunt destul de speriata pt k de vreo 4 luni am stari schimbate fata de cele pe care le aveam in apropierea CM... ameteli, dureri puternice de cap, stari de voma, dar menstra exista, insa si dupa ce trec acele cateva zile...am dureri de ovare trecatoare si o scurgere albicioasa. Am facut si tratament pt Candidoza cu Tantum Rosa si Cervugid...Am uitat sa spun ca am luat Yasmine din iunie pana acum, insa acum le-am intrerupt pentru alte analize hormonale. Ce parere aveti? Multumesc! Ultima oara a fost editat de Ralukita (2009-11-03 01:07:20) Offline #2 2009-11-03 02:25:54
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?nu ai cum sa fii insarcinata. in primul rand pt ca ai luat pastile. in al doilea rand pt ca sunt cazuri in care vine menstra peste sarcina, dar e modificata ca aspect si cantitate, si nu se prea intampla 4 luni de zile.. Offline #3 2009-11-03 08:48:55
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?da la control doctorita ar fi vazut, deci nu-ti mai face atatea griji.....deoarce ai luat pastile si asa cum spunea si love menstra vine peste sarcina dar in cantitati foarte mici...deci stai linistita... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #4 2009-11-03 11:00:25
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?m-am cam panicat aseara, ce-i drept, cand am citit despre tipa care a descoperit sarcina la 3 luni si azi dim m-am trezit cu sanii mariti si usor tari, exact ca in perioada dinaintea menstrei, insa mi-a venit pe 24.10. si luna asta nu mai iau Yasmine. sa fie oare din cauza ovulatiei (care nu mai e regulata, din cate am inteles, in prima luna de intrerupere)? Sau care ar mai putea fi cauza? Offline #5 2009-11-03 12:17:10
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?da , acum organismul tau e dereglat, ca un om beat si incearca sa-si revina si din cauza asta eu zik k se manifesta asa... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-03 19:41:22
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?tocmai am facut un test de sarcina SureCheck si e negativ...cred k au fost cele mai grele 10 minute din ultimele 6 luni! Offline #7 2009-11-03 19:53:54
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?ai vaazut??? Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #8 2009-11-03 20:16:07
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?daaa ) multumesc mult pt raspunsuri! Offline #9 2009-11-04 15:35:02
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?
Buna fetelor. Am si eu o intrebare totuis. Ce inseamna cantitati foarte mici in ceea ce priveste ciclul peste sarcina? Is curioasa pentru ca si eu in ultima luna am avut o sangerare foarte ciudata, desi am luat pastilele la timp si corect, fara antibiotice sau alte evenimente care sa conturbe efectul lor. O sangerare de 3 zile in loc de 5 (as usual) ar fi prea mult pentru ciclu peste sarcina? Offline #10 2009-11-04 15:42:29
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?Daca iei pastile nu se pune anticonceptionalele pot micsora cantitatea si durata menstruatiei Offline #11 2009-11-04 15:49:12
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?buna Offline #12 2009-11-04 16:05:42
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?nu ai avut menstra nici dupa ce ai intrerupt pastilele ? adica le-ai intrerupt pe 23, de atunci nu ti-a venit ? Offline #13 2009-11-04 16:08:33
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?mai fa un test de sarcina. au trecut 6 sapt si ar trebui sa se vada la test... dak iese negativ... du-te la doctor... k nu e ok... Offline #14 2009-11-04 16:09:21
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?am avut menstra aproape toata luna sept cateva zile veanea apoi se oprea si iar venea Ultima oara a fost editat de elena84 (2009-11-04 16:12:06) Offline #15 2009-11-04 16:17:25
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?fa un test de sarcina dupa 3 saptamani de la contactul cu risc , sau de la 7 zile de la intarzierea menstrei, atunci testul va fi concludent...si vezi atunci....dar mai bine ai merge la medik deoarece se pare k ai avut spotting si nu e bine mai ales atatea zile...cred k AC nu ti se potrivesc cu organismul tau... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #16 2009-11-04 16:24:54
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?ok va multumesc frumos pentru sfaturi Offline #17 2009-11-05 09:55:17
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?azi am efectuat un nou test de sarcina si a iesit tot negativ Offline #18 2009-11-05 17:17:51
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?am si eu o intrebare:-?.zi iubitu meu ma penetrat circ 30 de sec fara sa facem nimic,nicio miscare nimic si nu sa intamplat practic nimic:-? Offline #19 2009-11-05 17:20:36
Re: E posibila o sarcina in cazul meu?Pai ... Sansele sunt foarte mici, poate infime, dar nu se poate spune ca e imposibil ... Calculeaza-ti perioada fertila daca vrei. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|