homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce poae fi doctoressa si fetelor?

#1 2009-11-03 16:00:55

anduta 24
New member
Inregistrat: 2009-10-31

ce poae fi doctoressa si fetelor?

buna.vroiam sa va intreb daca sa mai confruntat careva cu vreo problema ca a mea.intr-o zi pe am observat pe una dintre labiile mici, mai exact in partea stanga in aproprierea vaginului o umflaura mica.tin sa specific ca nu este deloc tare, nu este deloc dureroasa la antingere si nu ma incomodeaza absolut deloc.doar faptul ca am vazut-o ma streseaza,
aveti idee cam ce ar putea fi.daca stau in  picioare nu simte absolut deloc la palpat iar in sezut labia se deformeaza si apare aceasta umflatura care daca apas nu ma doare, nu e tare si nu simt nimic la mana.
am de gand sa merg la ginelecolog dar momentan nu pot pt ca am fost operata la picior de nev prigmentar acum 2 zile, nu am inca firele scoase si ma cam doare.
multumesc

#2 2009-11-03 16:19:54

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: ce poae fi doctoressa si fetelor?

Eu zic sa nu iti mai bati capul. Pobabil labia se deformeaza din cauza pozitiei. Daca atunci cand stai in picioare nu se vede/ simte ... Stai linistita.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.