|
Nu esti logat.
Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?#1 2009-11-04 15:15:12
Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?vreau si eu sa aflu mai multe inainte de primul contact sexual... Offline #2 2009-11-04 15:25:55
Re: Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?1- Lichidul acela preejaculator are rol de lubrifiere, si contine spermatozoizi suficienti pentru a ramane insarcinata, si nu poate fi controltat. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2009-11-04 16:24:06
Re: Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?asa este cum spune my_aa, deci...daca nu vrei sa ai situatii nedorite, urmeaza sfaturile noastre... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #4 2009-11-05 23:45:34
Re: Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?poi eu cred ca depinde de persoana cu metoda coitus intreruptus (lichidul prespermatic )si noi foloseam metoda ejaculare in afara si nu am ramas insarcinata de la lichidul pre-ejaculator nu pra cred ca se poate Offline #5 2009-11-06 01:15:03
Re: Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?n`ai ramas pt ca sansele sunt ff mici insa sunt deoarece lichidul seminal contine un numar mic de spermatozoizi Publicitateloading...
#6 2009-11-07 00:56:38
Re: Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?crede-ma,prezinta risc!eu cu sarcina nedorita m-am ales de la coitus intreruptus!desi inainte de mine a avut o relatie de 6 ani cu o tipa si asta a fost metoda folosita de ei mereu si nu a ramas tipa insarcinata,eu am ramas....si dupa o perioada....nici prin gand nu mi-ar fi trecut,voila:greturi,varsaturi...si un medic care iti spune...felicitari,sunteti insarcinata in5saptamani!...deci!fie antibebe,fie caciulita:) get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy Offline #7 2009-11-07 11:26:26
Re: Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?da...fetele au dreptate... si eu am patit-o...desi inainte avusesem o relatie de 3 ani in care am folosit aceeasi metoda si nu am ramas insarcinata...so, nu te baza pe ea! Pastile sau prezervativ...si gandeste-te ce inseamna pt tine, nu numai pt el... ) Offline #8 2009-11-07 14:33:59
Re: Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?si eu aud de relatii de ani de zile care pe asta se bazeaza.. eu si dc fac asta o data stau cu stres maxim pana imi vine. e oribil Offline #9 2011-01-04 15:47:21
Re: Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?
asa si cand apare?apare asa repede incat sa nu reuseasca sa-si puna inca prez??...poate par putin paranoica dar mi se invart o multime de intr in cap si incerc sa iau in calcul toate posibilitatile(inca nu am inceput si nah )ms:* Offline #10 2011-01-04 15:53:36
Re: Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?din cate stiu eu, baiatul nu simte cand vine lichidul preejaculator, deci nu se poate retrage la timp(cum se intampla in cazul ejacularii), dupa care sa puna prezervativul. iubesc si sunt iubita Offline #11 2011-01-04 15:58:17
si atunci cand e necesar sa-l puna incat sa scapam de orice grija?!ms mult ptr rasp maryahs:* Offline #12 2011-01-04 16:01:59
Re: Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?pai important este sa nu existe penetrare inainte sa puna prezervativul. iubesc si sunt iubita Offline #13 2011-01-04 16:06:25
oooo ba da se poate 100% traita pe pielea mea Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #14 2011-01-04 16:16:17
aaaa deci daca apare in timpul preludiului(care sincer acum la inceput pana scapam de orice inhibitie dureaza un pic mai mult)e totul ok...se poate sterge putin eventual...isi pune prez si trecem la "partea serioasa"(am gandit bn??? ) Offline #15 2011-01-04 16:46:28
Re: Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?da, din moment ce nu exista penetrare, nu are cum sa ajunga lichidul in vagin...(neluand in seama degetele ) iubesc si sunt iubita Offline #16 2011-01-04 17:36:56
Re: Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?Au fost atatea studii pe tema asta... Lichidul preejaculator NU CONTINE spermatozoizi decat daca exista o ejaculare anterioara, dupa care baiatul nu a urinat (spermatozoizii mor in contact cu apa, iar urina fiind si acida...). Spermatozoizii nu coboara pe canal asa de capul lor. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-01-04 17:37:40) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #17 2011-01-04 18:20:39
sa va zik ceva..am avut o discutie cu uby aseara si mi-a zis ca na,fiind prima data si la el e normal ca lui sa-i vina fff repede si sa terminam in max 2 min...asa ca s-a gandit ca daca s-ar duce la baie sa ejaculeze(ma rog metoda lor )si sa vina pe urma sa incepem noi treaba ar tine mai mult pana i-ar veni a doua oara si asa sa se concetreze mai mult asupra mea...credeti ca e o idee buna?!!va dati seama e prima data si stiu ca n-a murit nimeni de prima data..totusi...dupa cum am zis incerc sa iau toate posibilitatile si sa o aleg pe cea mai buna...eventual imi puteti povesti intamplarea voastra care poate a fost lipsita de riscuri...idei noi ms muuult Offline #18 2011-01-04 18:24:16
Re: Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?De la atata stres si emotii s-ar putea sa nu-i mai vina deloc Eu zic sa o faceti normal, si cat tine atata tine. Nu va impiedica nimeni sa faceti un al doilea numar Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-01-04 18:25:26) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #19 2011-01-04 18:25:35
Re: Lichidul prespermatic prezinta risc de sarcina?Pai ca sa fie lipsita de riscuri, trebuie sa va protejati. Cu prezervativ ar fi ideal, daca zici ca e prima data...banuiesc ca nu v-ati facut deja analize, iar prezervativul e cel mai sfant. Restul: durere, sangerare, discomform sunt detalii pana la urma. Vezi si topicul Prima data: esti pregatita? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|