homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare

#1 2009-11-04 16:14:36

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

Intrebare

Fetele vreau si eu sa stiu cu cat timp inainte de a face niste analize ginecologice nu trebuie sa fac spalaturi si nici sa am contact sexual..eu stiu ca inainte cu 3 zile si vreau sa merg samabata sa-mi fac niste analize,aseara mi-am dat putin cu lomexin si in seara asta vreau sa ma spal cu ceai si sa stau joi si vineri fara sa ma spal si sambata sa fac analizele sunt de ajuns 2 zile sau trebuie 3 zile?

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#2 2009-11-04 16:16:10

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Intrebare

cu 48 de ore inainte, deci e ok

#3 2009-11-04 16:17:55

Diana888
Full member

Multumesc puss

#4 2009-11-04 16:19:19

heimdall
Diamond member

cu placere smile

#5 2009-11-04 16:19:55

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

ce bine imi pare k ati vb despre asta, deoarce si eu merg saptamana viitoare...si vroiam sa stiu..

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Publicitate

loading...

#6 2009-11-04 16:38:00

Diana888
Full member

heimdall am si eu o rugaminte ma poti ajuta si pe mine cu o parere de-a ta ca esti mai in tema smile..problema mea este de cam mult timp ...am inceput cu o infectie in gat...am luat vreo cateva luni fff multe antibiotice si nu-mi murea infectia la nimic pe urma am facut moldamin si ma simt mult mai bine...in fine...problema cea mare este ca nu ma simt deloc bine pe partea cealalalta acum...ma doare burta si spatele cam de mult timp de vreo 2 luni dar nu ma doare in conttinuu ma doare exact ca la menstruatie parac a-si la menstruatie desi mie mi-a trecut ieri...si ma ustur ma doare parca ma si mananca inauntru deci am un disconfort aprope continuu..si pot sa zic  ca am facut ptr durerile de burta gentamicina injectabil...dar degeaba...am fost cred ca la vreo 4 medici diferiti si nu am rana papanicolaul mi-a iesit bine...acum o luna mi-am facut si la secretie si nu mi-a iesit nimic...si de aceea vreau sa merg sambata sa-mi fac mai multe analize...tu ce crezi ca poate fi ca eu nu mai stiu ce sa mai cred am facut multe tratamente de aceea nu mai cred ca e raceala ca antibiotice am luat fest si degeaba...tu ce crezi ca poate fi? te rog o parere un sfat orice. Multumesc

#7 2009-11-04 16:51:29

heimdall
Diamond member

mai, nu stiu ce sa zic... ecografie ai facut ? sa nu ai vreo anexita
si niste analize de urina, poate e infectie urinara, la simptomele asta ar putea fi si asta

#8 2009-11-04 17:08:22

Diana888
Full member

Mi-am facut urocultura vreo 4 si nimic,,,ecograf mi-am facut si mi-a dat ciprofloxacina, la control cand m-a apasat m-a durut dar nu am mai luat pastilele astea am zis mai intai sa-mi fac analizele astea ...si plus ca m-am gandit ca daca nu mi-a trecut de la gentamicina nu-mi trce nici de la astea...si plus ca mi-a afectat viata sexula contacte sexuale am doar de 2 ori pe luna ptr ca nu imi mai vine sad si sunt si ff iritata la intrare in vagin si parca ma ustura acolo la intrare ma doare nici eu nu mai stiu sad...eu stiu ca de la candida e chestia asta dar mi-a iesit bine analiza la secretie...oricum merg sambata sa-mi repet si analiza asta...va rog daca a mai patit cineva asa dati-mi un sfat ca eu chiar nu mai stiu ce sa fac..cand merg sambata o sa-mi fac si micoplasma si ureaplasma...multumesc si orice sfat e bine venit.

#9 2009-11-04 17:09:52

heimdall
Diamond member

si pentru chlamydia sa-ti faci analiza... in rest nu prea stiu ce sa zic
de anexita asta se scapa mai greu, poate mai e nevoie de tratament

#10 2009-11-04 17:26:04

Diana888
Full member

da o sa-mi fac si ptr chlamydia cu toate ca mi-am facut acum 2 ani si mi-a iesit negativ si eu stiu ca se ia doar prin contact sexual si eu am acelasi partener nu am avut contact sexual decat cu cine aveam si cand mi-am facut testul si ai iesit negativ. Si in legatura cu anexita mi-a mai zis cineva ca gentamicina mai trebuia combinata cu un antibiotic ca singura asa nu-si prea face efectu. Multumesc mult sambata merg la analize si o sa scriu si aici rezultatul. puss

#11 2009-11-07 21:18:22

Diana888
Full member

Fetele am fost azi sa-mi fac analizele la secretie,chlamidya,micoplasma ureaplasma si cultura din col...rezultatul vine joi...si mi-am facut si control , am plans azi toata ziua,cand m-a apasat pe burta am zis ca mor de durere mi- zis ca am anexita si ca am tot incordat si ovare si tot....si ceea ce m-a facut sa plang mi-a zis ceva de genu ca nu o sa mai pot face copii dar nu e sigura de asta sa asteptam sa vina rezulatu la analize din analizele pe care le-am scris mai sus se poate vedea daca mai pot sau nu sa fac copii??? si inca ceva doar dintr-un control si-a putut da ea seama si sa-mi spuna chestia asta care e cea mai dureroasa ptr mine? putea sa-mi spuna orice altceva dar nu asta grater imi doresc enorm copii, adevaru e ca am relatie sexula de 5 ani si nu am ramas niciodata dar nu isi da drumu in mine...nu mai stiu ce sa fac sunt disperata...iubesc copii enorm si pe cei care ii vad prin imprejurimile mele...peste acest lucru nu a-si putea trece daca a-si fi sigura ca nu pot face...va rog ajutati-ma cu un sfat..am plans toata ziua nu mai pot grater credeti ca se poate rezolva? am 20 de ani jumate si peste un an aveam in plan sa fac un copil ptr ca asta imi doresc...mereu mi-am zis si nu numai mie la pretenele mele ,pretenului meu...ca ce-a mai fericita zi din viata mea a-r fi ziua in care a-si afla ca sunt insarcinata ...si acum?? ce fac?? daca nu o sa mai pot face??? va rog inca o data ajutati-ma ca am nevoie grater...mereu cand am avut o problema am scris aici si m-am linistit de fiecare data...multumesc mult

Mi-a dat urmatorul tratament pe care o sa-l incep maine:
Vancomicina capsule
Flagyl, ce este acest flagyl scrie sa luam amandoi
Cervugid
Polidin injectabil
Ibalgin

#12 2009-11-07 22:31:15

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Deci imi fac griji... azi am facut-o pentru prima oara cu noul prieten. Toate bune si frumoase. Afterwards am observat o pata mica rosiatica. Acum... in ultima luna am tot avut secretii rosiatice,pt ca am scurtat pauza...se poate sa fie tot asta,sau rana pe col,desi nu m-a durut nimic in timpul partidei? La doc nu pot sa ajung pana in februarie,deci tre' sa imi dau seama singurica for now...

#13 2009-11-08 00:10:17

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

din cate imi amintesc spuneai ca tipul e virgin...poate de aici problema sangelui

Ultima oara a fost editat de uffff (2009-11-08 00:11:09)

#14 2009-11-08 00:12:29

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai nu i s-a rupt nimic. Si nu era chiar sange... era o secretie rosiatica. De aici impresia mea ca poate e aceeasi secretie rosiatica pe care o am de la pilule,lately.

#15 2009-11-08 00:27:01

uffff
Insomniac member

at e greu de estimat...si eu am mai avut probleme cand luam ac de genul secretii putin rosiatice....nu ai ce face pana nu ajungi la ginecolog

#16 2009-11-08 09:13:37

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Daca e rana pe col,se poate agrava mult pana in februarie? Daca e rana pe col,presupun ca o sa am sangerari de acum incolo,dupa fiecare contact sexual...sper sa nu fie cazul...

#17 2009-11-08 20:15:20

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Anyone...?

#18 2009-11-08 20:42:01

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Acum m-am spalat... n-am mai avut nicio chestie rosiatica,si azi am avut un contact ceva mai brutal decat ieri. smile Deci presupun ca a fost cum speram eu,si ieri a fost doar secretia de la scurtarea pauzei tongue Oricum,tot vreau sa stiu : in 3 luni,o rana pe col se agraveaza mult?

#19 2009-11-08 20:44:29

uffff
Insomniac member

nope...decat daca zilnic vei avea parte de sex brutal..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.