homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Indragostita peste cap :-<

#1 2009-11-04 20:19:33

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Indragostita peste cap :-<

.

Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-11-30 02:42:41)

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#2 2009-11-04 20:32:27

skumpi
Vizitator

Re: Indragostita peste cap :-<

si eu zic la fel ca prietenul lui ; nu`l mai intreba nimic, nu`l mai cicali, poarta`te natural si lasa`l pe el sa faca primul pas ! tu fii dulce acolo , zambeste`i frumos alea`alea si poate realizeaza ca tu esti diferita , ca probabil asta e problema lui, a avut de suferit si ii e frica acum sa nu treaca din nou prin asa ceva, e normal !

#3 2009-11-04 20:35:14

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

eu sunt cu un leu,care a fost la fel,,ranit,,...mi-a trebuit muuuuult timp sa il castig,a trebuit mult sa lupt ca sa-i arat ca nu sunt si eu la fel...
tot ce ai de facut este rabdare,daca ai..si timp de pierdut pe langa el...ptr ca te va testa mult,pana va avea din nou incredere.fa-l sa se simta,,superior,,tie,ptr ca leii vor atentie,toata atentia ta,vor sa fie adorati,maguleste-l,dar in limite,fii sincera,fii pur si simplu tu.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#4 2009-11-04 20:37:29

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

e normal ca dupa ce a avut o mare dezamagire sa nu ii mai fie atat de usor sa puna suflet! ia-l incet, fiti prieteni, poarta-te natural cu el, da-i de inteles ca il placi, fii alaturi de el, dar nu il presa! lasa lucrurile sa decurga de la sine! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#5 2009-11-04 20:37:56

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Vaiiiiiii cat de frumoooos  rodnar
Daca vrei, ajung si la partea cu zodia, desi nu cred in asa ceva..o persoana se comporta intr-un anume fel datorita educatiei, personalitatii pe care si-a format-o, etc..
Asa face si iubi (tot leu, daca pe tine te ajuta detaliul asta lol ) deodata parca apasa cineva pe buton si e cu totu alt om.. si tace.. si vorbeste monosilabic.. in nici un caz nu mi-ar spune ce are, ce l-a deranjat, de ce e suparat..
numa ca eu sunt mai incapatzanata de fel si atata ma tin de capu lui pana`mi spune.. inainte dura mai mult, acum incepe sa dureze din ce in ce mai putin lol
ii tot explic: stii ca atata ma tin de capu tau pana`mi zici...asa ca nush ce rost are sa trecem prin orele astea in care tu faci pe suparatu si eu ma chinui sa ma gandesc de ce...comunica! comunica! comunica! discuta! tongue

bun..la Florin nu cred ca e vb numai ca nu mai vrea sa se ataseze pt ca l-a facut fata aia sa sufere.. cred ca e vb ca nu mai vrea sa se ataseze de o persoana care e "likely" (nu`mi vine pe romana) sa`l faca sa sufere.. adica de o persoana care nu simte pt el aceleasi lucruri pe care le simte si el pt ea..
si din cate am dedus eu din ce ai povestit, tu nu-i prea dai semne clare ca iti place de el cu adevarat, ca te atasezi de el, ca tii la el.. ori vrei sa faci pe "dura", ori iti e rusine...nu stiu...
eu zic sa discuti cu el..sa-l suni si sa`i spui ca vrei sa va intalniti...si cand va intalniti sa discutati.
poti sa incerci: mie imi place mult de tine si in putinul timp de cand am inceput sa ne cunoastem mai bine, m-am atasat de tine destul de mult. am crezut ca e reciproca chestia.. de ce ti-ai schimbat brusc comportamentul? nu simti acelasi lucru? e ok, nu ma supar...dar as vrea sa stiu...pt ca dupa cum au inceput lucrurile cred ca aveam o sansa mare sa facem/avem ceva frumos (o relatie frumoasa).
na ma rog, in mare, nu tre sa inveti pe de rost cuvintele astea lol

hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-11-04 20:40:34

Loveable
Diamond member

mno numa parerea mea e sa nu`l ia incet, ci sa`i comunice direct parerea si sentimentele ei? lol
o fi pt faptu` ca io nu am rabdare deloc in general, nush lol

hjarta

#7 2009-11-04 20:48:26

skumpi
Vizitator

nu`l suna , da`i un mesaj, intreaba`l daca e bine si ca te gandesti la el hjarta
nu e o regula ca baiatu sa faca primu pas, desi la urma urmei el l`a facut... poate e asa cum zice love, vrea sa vada si din partea ta mai multa hjarta

#8 2009-11-04 20:50:11

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

kemikal rotfl2  rotfl mie mi-au trebuit 3 ani lol
depinde de la caz la caz,de fapt,cam toti suntem asa dupa o deceptie,nu??
fii naturala si nu il sacai,nu il agasa mai mult decat trebuie...daca va fi sa fie...o sa fie,bafta...sa ne tii la curent.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#9 2009-11-04 20:50:35

Loveable
Diamond member

cati ani ai? big_smile
nu mai gandi din punctul tau de vedere "daca nu era reciproc de ce l-as fi lasat sa ma sarute?" pt ca el poate nu gandeste asa..

hjarta

#10 2009-11-04 20:54:21

Loveable
Diamond member

kemikal a scris:

Cati ani am? Putini...big_smile 17 si ceva....are importanta?  rodnar

da smile hjarta

hjarta

#11 2009-11-04 20:55:44

skumpi
Vizitator

daca nu`i pasa de tine nu te saruta , nu te lua in brate & co ; daca o sa continuue sa fie asa "retras" cred ca se va datora mai degraba fricii lui si nu faptului ca nu`i pasa de tine wink

#12 2009-11-04 21:00:49

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mai, gandeste asa, cati ani ai? 18 - 19- 20? La varsta asta nu ai nimic de pierdut. Ce mare dezamagire? Mai bine sa risti, sa fii sincera si sa nu o iei cu jocuri, si sa ma sune el, etc. Fa ce vrei cand vrei cand vine vorba de o relatie. Daca sunteti pe aceasi lungime de unda, toate bune, daca nu, nu ai pierdut decat centii pe un sms, ca baieti mai sunt cu carul.

Iti spun asa, ca si eu am 20 de ani, si ma bucur atat de tare ca la varsta asta nu am absolut nimic de pierdut, deci pot actiona exact asa cum simt. Eu cred ca e bine sa profiti de asta.

#13 2009-11-04 21:01:48

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Si eu am avut o deceptie si gandeam ca totii baietii is la fel, ca nu o sa mai potiubi niciodata lucruri de astea, pana cand l-am inatalnit pe fostul si m-a facut sa-mi recapat increderea in mine mai intai, sa tre peste ce s-a intamplat in trecut si apoi l-am vazut cu alti ochi, si chiar ajunseseram sa-l iubesc mai presupus de orice, si inca il mai iubesc..Deci parerea mea e sa il iei incet, sa nu-l stresezi, sa il astepti(de parca ar fi o fata virgina rotfl ),asa cum au zis si fetele mai sus.
P.S.:Cand citeam ce ai scris tu,Kemikl, imi aduceam aminte de adolescenta mea! Ce frumos este!

In America, in sfarsit!big_smile

#14 2009-11-04 21:08:21

Loveable
Diamond member

tu ce zodie esti kemikal , daca tot am inceput cu zodiile? smile

hjarta

#15 2009-11-04 21:11:22

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Rabdare, Kemikal, acorda-i un pic de timp, nu o lasa moarta de tot, arata-i doar ca iti place compania lui. O persoana cand ii place de sexul opus sau ma rog de acelasi sex, face cea mai mare greseala daca ii arata ca il/o place. Si iar revin la fostul,ca na, el m-a facea sa cred ca nu-i place de mine ca fata, ca iese doar asa ca se simte bine in compania mea, dar de fapt i-a placut de mine si s-a indragostit de mine din prima clipa, iar totul a fost o strategia a lui, dupa ce a vazut filmul "HITCH"..

In America, in sfarsit!big_smile

#16 2009-11-04 21:12:04

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

arata'i ca iti pasa de el, fii naturala in comportament si orbeste mereu foarte deschis cu el tot ce vrei...am si eu un leu acasa (21iulie) deci tot pe acolo si stiu ca asa reactioneaza foarte des...incetu cu incetu, daca prinde incredere in tine se va deschide si va invata sa aiba incredere in u si sa te iubeasca, dar la randul sau asteapta toate aceste lucruri pe care ti le afera. daca vede ca nu i le oferi, poti sa spui "pa". multa bafta:*

#17 2009-11-04 21:13:13

Loveable
Diamond member

angel89 a scris:

O persoana cand ii place de sexul opus sau ma rog de acelasi sex, face cea mai mare greseala daca ii arata ca il/o place.

spranceana
asta nu`i general valabila

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-11-04 21:13:30)

hjarta

#18 2009-11-04 21:14:21

Loveable
Diamond member

kemikal a scris:

PS: nu mi-a raspuns la mesaj lol si a intrat pe mess, deci e acasa..si nu zice nimic. E clar...nu cred ca mai vrea ceva de la viata mea.

rotfl la ce concluzie ai ajuns tu dupa 5 min de la mesaj...

hjarta

#19 2009-11-04 21:16:19

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

poate n'are centi cu ce sa iti raspunda...big_smile..uite ca i'am gasit o scuza :rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.