|
Nu esti logat.
Buna am si eu o problemaPagini: 1 Subiect inchis
#1 2009-11-04 21:13:45
Buna am si eu o problemaBuna Fetelor ....Deci cred k am si eu o problema sunt noua pe aici .....de ceva vreme folosesc anticonceptionale pe 25.10.2009 am luat prima pastila in prima zi din ciclu .....ink continui.....medicul ginecolog mia prescris lomexin 600 2 ovule ptr candida.....dupa ce mi sa terminat menstruatia sambata si duminik mi-am bagat ovulele.....mam trezit cu o chestie ciudata pe slip...duminik.....iar luni am avut contact sexual neprotejat...nu a terminat in mine.....oare ce sa intamplat ? anticonceptionalul a mai avut efect dak miam bagat si ovulele ? si din cate vad le-am bagat incorect unul dupa altu?? Offline #2 2009-11-04 21:18:11
Re: Buna am si eu o problemachestia aia ciudata este pt ca s-au scurs ovulele, e normal. protectia nu a fost afectata Offline #3 2009-11-04 21:55:19
Re: Buna am si eu o problemaBebelushass ai warn pt postare multipla. te rog sa citesti regulamentul si sa-l respecti. Offline Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|