|
Nu esti logat.
Teste importante de facut inainte de a ramane insarcinata!!!Pagini: 1
#1 2009-11-05 11:58:01
Teste importante de facut inainte de a ramane insarcinata!!!Salut, Offline #2 2009-11-05 12:48:06
Re: Teste importante de facut inainte de a ramane insarcinata!!!buna crivel, Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #3 2009-11-05 21:18:06
Re: Teste importante de facut inainte de a ramane insarcinata!!!teste pentru compatibilitate de ex... sauu exista probleme medicale de care e posibil sa nu stii si care trebuiesc rezolvate inainte de o sarcina Offline #4 2009-11-05 21:24:31
Re: Teste importante de facut inainte de a ramane insarcinata!!!dupa mine, si dupa experienta mea cu medicii in afara de o secretie, papa n-as mai face nimic. cel putin aici in craiova, astia daca iti fac analize sunt in stare sa-ti dea ca rezultat certificatul de deces. si fara falsa ironie. parerea mea? go for it si cam atat! Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #5 2009-11-05 21:35:16
Re: Teste importante de facut inainte de a ramane insarcinata!!!Sa iti faci si testul pt Toxoplasma gondi, e un parazit pe care il luam de la pisici(feline in general, deci daca ai pisica acasa....); l-am studiat azi la parazitologie. Dupa OMS 1/3 din pop globului are anticorpi antitoxoplasma, semn ca s-au intalnit cu parazitul insa foarte putini dezvolta boala, omul fiind gazda intermediara. Nu conteaza daca o viitoare mama a fost bolnava, conteaza sa nu se intalneasca cu parazitul pe timpul sarcinii. Afecteaza fatul, determinand toxoplasmoza congenitala... Parazitoza destul de grava. Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-05 21:41:37
Re: Teste importante de facut inainte de a ramane insarcinata!!!
pai si daca n-am pisici, nu vin in contact cu ele , nu le sufar mai ales, mai sunt posibil infectata? Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #7 2009-11-05 21:58:39
DA! toxoplasmoza nu are treaba direct cu matzele... se poate lua din carne cruda infectata, de pe fructe nespalate etc.... MAI DEGRABA decat daca mangai o pisica. se transmite prin FECALE DE PISICA.... deci, daca o musca se aseaza intai p kk de matza si apoi pe mar, e mai probabil sa te infectezi decat daca dormi toata ziua cu pisica in brate Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #8 2009-11-05 22:04:15
Re: Teste importante de facut inainte de a ramane insarcinata!!!chiar despre asta vroiam sa spun si eu adriana...foarte bine punctat...eu una sigur o sa imi fac testul asta inainte de a avea un copil...nu e neaparat sa iei de la pisica...si daca ai in timpul sarcinii trebuie sa faci avort...e cam singura solutie...mai e o alternativa dar nu e deloc sigura...daca va intereseaza o sa va informez si in legatura cu a 2 a O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #9 2009-11-05 22:10:15
Re: Teste importante de facut inainte de a ramane insarcinata!!!aoleu, tare nasol Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #10 2009-11-05 23:17:01
Re: Teste importante de facut inainte de a ramane insarcinata!!!tococaroza intra in aceeasi categorie ? eu am avut toxocaroza, adica de la caini, fara sa am caine acasa. am facut ambele forme toxocara visceralis (pe ficat) si toxocara ocularis (la ochi) si am scapat destul de greu de ea. se transmite si ea la bebe? cel mai nasol la asta (probabil si la toxoplasma) este ca poate fi asimptomatica. sii am mai citit undeva ca dc e asimptomatica trece de la sine. e adevarat ? Offline #11 2009-11-06 10:33:53
Re: Teste importante de facut inainte de a ramane insarcinata!!!Da, Katami, eu uitasem de fructe, maini, legume incorect spalate si carnea cu chisti de Toxolasama gondi. Ma fixasem pe treaba cu pisicile. Deci maini, fructe, legume f bine spalate si carnea corect pregatita termic, nu "in sange" Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #12 2009-11-06 18:36:28
daca AI AVUT, inseamna ca AI IMUNITATE... cred. habar n-am ce e asta, n-am auzit de ea... pt toxoplasmoza asa e. faci o data, apoi ai anticorpi (igg poz la analiza) toata viata. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #13 2009-11-06 21:49:01
Re: Teste importante de facut inainte de a ramane insarcinata!!!Hmm pe mine m-au tot chemat la analize anual.. Pai toxoplasma ce e? Toxocara e un parazit tot din fecale(dar de catel) care foloseste omul tot ca intermediar si se fixeaza pe diferite organe... Offline #14 2009-11-07 15:49:09
Re: Teste importante de facut inainte de a ramane insarcinata!!!toxoplasmoza e data tot de un parazit... acu' nu stiu exact care e "circuitul lui in natura" dar periculos pt sarcina e prin faptul ca traverseaza placenta si da pb grave lui bebe Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #15 2009-11-07 16:17:31
Re: Teste importante de facut inainte de a ramane insarcinata!!!Buna fetelor , Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|