|
Nu esti logat.
Scurgere post menstra#1 2009-11-05 18:18:22
Scurgere post menstraSalut, sunt in a 10-a luna de tratament cu Diane pt acnee / ovare polichistice. Nu pot spune ca nu am dureri inainte sa-mi vina menstra, dar luna asta m-a durut mai tare, cred ca am racit putin. Cantitativ scurgerea a fost ca si pana acum, nu prea abundenta. Am insa o nelamurire, sambata am inceput a 10-a folie, dar azi am constatat o scurgere transparenta cu urme maronii; eu m-am gandit ca ar fi resturi ale ciclului, dar cine stie, parca e la prea multe zile distanta. Este doar o raceala sau e posibil sa fie si o sarcina. M-am programat luni la doctor, si mi-a zis pana atunci sa iau Flamexin si supozitoare. Nu am dureri tot timpul, ma mai ia cateodata, parca ar fi o contractie a muschiului, dar in cateva secunde trece. Cine e capabil să simtă ştie că e capabil să se bucure de plăcere chiar şi înainte de a-l atinge pe celălalt. Cuvintele, privirile, toate acestea ţin de secretul dansului... Cea mai mare plăcere nu e sexul, este pasiunea cu care este practicat. Când această pasiune este intensă, sexul intervine ca să desăvârşească dansul, dar el nu este niciodată punctul principal. Offline #2 2009-11-05 19:00:42
Re: Scurgere post menstraAi avut contacte cu risc de te gandesti la o sarcina? Daca nu, variantele care raman sunt raceala sau spottingul. El poate aparea si in afara celor trei luni de acomodare. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|