|
Nu esti logat.
SANI PREA MARI#1 2009-11-06 07:35:05
SANI PREA MARIAcum cativa ani,am avut probl cu ciclul menstrual,si m-am dezvoltat cam tare.Acum sanii mi-au crescut prea mari si nu mai suport sa port sutien.Nu ma simt ,,comod".Nu vreau sa am sanii lasati.Ce pot sa fac??!!Dati-mi un sfat,va roggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Offline #3 2009-11-06 09:07:00
Re: SANI PREA MARI
nu vreau sa fac operatie.vreau doar sa port ceva cu care sa ma simt comod.am nevoie doar de cateva sfaturi. Offline #4 2009-11-06 10:36:19
Re: SANI PREA MARIIncearca o bustiera, ceva... sutiene fara sarme si push-up. Din alea simple. Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #5 2009-11-06 10:51:23
Re: SANI PREA MARIexact, incearca o bustiera, nu are sarme ca si sutienul, ar trebui sa-ti fie mai comode Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-06 14:33:49
Re: SANI PREA MARIsi eu am aceeasi problema si,din proprie experienta iti spun sa incerci o bustiera,un sutien fara sarme sau un maieu dinala de sport care are bustiera incorporata(mie asta mi se pare ca 'tine' sanii cel mai bine...bustiera mi se pare cam lejera si fug in toate partile ).eu port si sutiene cu sarma,dar doar de la anumite firme imi gasesc care sa imi fie comode(daca am voie sa zic numele si nu e considerata reclama iti zic). Offline #7 2009-11-06 14:48:24
poti sa spui ca nu e reclama Offline #8 2009-11-06 14:53:24
Re: SANI PREA MARIok...triumph si etam care le gasesti in romania.sunt mai scumpute,dar merita.am doua,primite, de la victorya`s secret si astea sunt super bune dar depinde cat te tine buzunaru(eu nu dau sute de dolari pe transport pana in romania).si de la pierra(ieftine si foarte bune). Offline #9 2009-11-07 08:23:35
intr-adevar cele de la victorya's secret sunt foarte bune.Am primit si eu cadou ieri unul....si pot spune ca ma impac foarte bine cu el.Insa voi incerca sa-mi iau o bustiera,pt. ca in ,,zilele delicate" nu suport sa port prea mulat.Merci mult de tot pt.sfatri. Offline #10 2009-11-09 08:23:08Re: SANI PREA MARIPoti incerca si diverse exercitii pentru mentinerea fermitatii sanilor, daca tot ai spus ca nu vrei sa ti se lase in timp. O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|