homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 12-130

#2452 2009-11-24 13:10:20

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 12

Prigatel, sa dea Dumnezeu sa ti se adevereasca sentimentul  puss

Nerama, tu ce varsta ai? De-abia astept sa se prinda ceva mic acolo... si ma apuc de orice, chiar si de crosetat  rotfl

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2453 2009-11-24 13:23:33

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Nerama, oare in Timisoare se face undeva IA?

#2454 2009-11-24 13:43:11

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

sa te auda Dumnezeu accumaria, am 26 de ani si incercam de 2 ani sa facem un bb sad

bmihaela eu stiu ca se face IA si in timisoara, doctorul meu are un prieten doctor care face IA si mi-a zis ca dc vreau vorbeste cu el, dar acum mai astept sa vad duminica daca vin uratii si daca vin il mai trimit pe al meu la o spermograma si poate in ianuarie-februarie punem de o IA
dar eu tot sper sa nu vina dumnica uratii, tot cred ca imi erau putin trompele infundate si s-au desfundat si am ramas acum... ca ma dor sanii de imi vine sa plang... dar nu vreau sa imi fac iluzii degeaba...

oofff ca pana duminica mai e o eternitate...

Ultima oara a fost editat de nerama (2009-11-24 13:47:40)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2455 2009-11-24 13:43:55

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

buna fetelor,va puss pe toate
maria bine ai revenit ,iti doresc mult,mult noroc si mult optimism si eu sunt de ieri extrem de dezamagita,suparata,deprimata ,nici numai stiu ce simt mi a venit ieri cm fix la 28 de zile ,in jurul orei 15 asa cum vine el deobicei,numai am chef de nimic ,imi vine sa plang mereu ,am fost asa de increzatoare pt luna asta....chiar numai pot ...dar o sa imi revin ,trebuie
sapt asta vreau sa merg la un alt medic doc de familie mi la recomandat ,sper sa fie cu noroc,daca este ok iti voi spune si tie,doc mea de fam mi a zis ca a mai trimis un cuplu la el acum ceva timp care de cativa ani incerca si nimic fara sa stie ce au desi facusera toate analizele cica erau ok numai ca  nimeni nu s a gandit sa le faca acel test de compatibilitate si care chiar asta era cauza ,le a facut IA si au facut bebe
trebuie sa avem incredere ca  dd ne va darui si noua bebei sanatosi
va pup si mai vb,eu azi sunt libera,in w am fost la tara la parintii lui iubi

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#2456 2009-11-24 13:46:34

nerama
Insomniac member

naa uite ca chiar testu ala de compatibilitate nu l-am facut.. tre sa ii zic la dr meu sa mi-l faca...

Publicitate

loading...

#2457 2009-11-24 13:48:52

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

in ce consta efectiv acest test de compatibilitate?

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2458 2009-11-24 13:50:52

nerama
Insomniac member

ana-maria si zici ca le-a facut IA si au facu bebe? chiar daca nu erau compatibili?
oare cum se poate?
ma gandesc ca ea o fi avut ceva anticorpi si nu ajungeau aia mici ai lui unde trebuiau si mureau... si daca i-a pus dr unde trebuia s-au prins smile ce tare...
vedeti, de aia vreau eu sa fac IA, ce e sigur e sigur... bine ca nici cu IA nu e chiar sigur....

va pup pe toate

#2459 2009-11-24 13:52:03

bmihaela
Hero member

nerama a scris:

sa te auda Dumnezeu accumaria, am 26 de ani si incercam de 2 ani sa facem un bb sad

bmihaela eu stiu ca se face IA si in timisoara, doctorul meu are un prieten doctor care face IA si mi-a zis ca dc vreau vorbeste cu el, dar acum mai astept sa vad duminica daca vin uratii si daca vin il mai trimit pe al meu la o spermograma si poate in ianuarie-februarie punem de o IA
dar eu tot sper sa nu vina dumnica uratii, tot cred ca imi erau putin trompele infundate si s-au desfundat si am ramas acum... ca ma dor sanii de imi vine sa plang... dar nu vreau sa imi fac iluzii degeaba...

oofff ca pana duminica mai e o eternitate...

Oare ai avea cum sa afli numele doctorului care face IA si unde are cabinet ? M-ar interesa sa merg sa vorbesc despre IA...
Succes  goodluck  sa nu vina monstrul peste tine...
Am facut si eu HSG dar nu a avut nici un efect... nu am ramas nici dupa... Sotul meu s-a operat acum 3 saptamani de varicocel... dar nu imi fac sperante prea mari pentru ca am citit ca poate fi varicocelul provocat de ceva modificari la nivel cromozomial care, modificari ce afecteaza si spermatozoizii...

#2460 2009-11-24 13:55:08

nerama
Insomniac member

eu am auzit ca dupa operatia de varicocel intr-o luna e ca nou... ca si mie imi zicea dr ca poate al meu are varicocel si dc se opereaza ii trece si intr-o luna e mai bun ca la inceput. o sa il sun pe dr sa il intreb de celalalt dr care face IA

#2461 2009-11-24 13:57:00

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

va multumesc pt incurajare si chiar sper ca de maine sa-mi creasca temp.
eu sunt convinsa ca toate vom reusi sa ne implinim visul : bebe.
va pup pe toate;intru mai tarziu ca inca mai am multa treaba la serviciu.

Maria  poate pierderea de sarcina se datoreaza unui endometru subtire.
tu ai facut monitorizari sa vada la eco cum evolueaza endometrul ?

la mine endometrul subtire imi punea piedica in proiectul :bebe

#2462 2009-11-24 14:04:43

bmihaela
Hero member

nerama a scris:

eu am auzit ca dupa operatia de varicocel intr-o luna e ca nou... ca si mie imi zicea dr ca poate al meu are varicocel si dc se opereaza ii trece si intr-o luna e mai bun ca la inceput. o sa il sun pe dr sa il intreb de celalalt dr care face IA

Multumesc.

#2463 2009-11-24 14:05:50

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Myre, nu am facut monitorizari si chiar as vrea sa fac, insa momentan nu prea stiu la cine sa merg...doctorita mea are ceva probleme de sanatate si nu mai lucreaza, nici la cabinet, nici la spital, si sunt cumva in pom... nu am mai facut nimic de cand nu mai e ea, nu m-am mai investigat de nici un fel, am tot sperat ca se va intampla pana la urma... am mai fost la un tip la CMU care mi-a zis ca nu avem nici o problema si sa mai incercam, si am avut incredere si asa am facut, dar vazand ca nu se intampla nimic, imi tot pun intrebari si nu prea as vrea sa mai astept asa la nesfarsit...

Anamaria, imi pare rau pentru ciclon... ce sa-i facem sa nu mai vina... ca ne-a enervat destul...

Nerama, ce bine ar fi sa nu-ti vina duminica, iti tin pumnii  goodluck

Eu am 28 de ani jumate... si m-am apucat de la 27, am zis ca sa fie din timp... si bine am facut... ca se pare ca chiar dureaza...

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2464 2009-11-24 14:06:48

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

da, spermatozoid  mor pe drum si daca doc ii pune acolo unde trebuie e ok,
stau si ma gandesc ca doc la care merg nu mi a dat sa fac si asa ceva si ma enerveaza ,pt ca nu mi se pare normal sa ii spui tu unui doc ce sa iti faca,eu nu i-am spus pt ca ma cam enerveaza ca nu prea poti sa vb cu el ,decant a deschis clinica asta particulara parca este mai greu sa vb cu el,
noi incercm de 4 ani jum.,desi am aceeasi problema ca si adina uite ca totusi la ea s a intamplat repejor,ma gandesc sa nu fie si la noi vreo incompatibilitate si anii astia trec asa de repede ,eu am 30 si iubi 36 ,am vrut atunci sa ne ducem repede la medic sa nu ma prinda 30 de ani fara bebe,ca se zice ca dupa 30 de ani e un pic mai greu

Ultima oara a fost editat de ana-maria a. (2009-11-24 14:10:52)

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#2465 2009-11-24 14:11:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello

tt, felicitari pt outz, sa fie cu noroc  goodluck

pass, se pare ca nu am PCOS si ca este doar o problema de recrutare foliculara. eu inca mai am mici indoieli dar deocamdata o cred pe doc, ca imi convine asa big_smile doar al meu sot este cu probleme dar si alea s-au ameliorat in ultima vreme smile

tt, cel mai frecvent 7-10 zile cu posibile abateri de la per. asta, cum ar fi 5-6 zile sau 12-14. asta in ideea ca dupa ce a terminat de parcurs trompele si ajunge in uter se si implanteaza... nu stiu daca mai hoinareste si pe acolo  hmm

maria, ce de gravidute la tine la serv! dar cat de curand o sa-ti vina si tie randul  wink
m-am gandit la IUI ( de FIV nu prea poate fi vorba) dar nu cred ca o sa facem. al meu nici nu vrea sa auda iar eu nu vad neaparat o solutie salvatoare in asta. deocamdata mai incercam natural.

asa priga  cool  mult noroc

neram, poti sa faci test pe joi smile

ana-maria  kram tu mergi la Tutunaru? ca incercam ieri sa-mi amintesc care din fetele de pe forum merge la el... stau prost cu retinerea de minte  tongue

#2466 2009-11-24 14:20:44

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Salutare happy
Nu-mi merge netul la birou, asa ca am intrat repede de pe tel sa va salut si sa va pup peziua de azi !!! puss

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2467 2009-11-24 14:26:21

nerama
Insomniac member

garga nu vreau sa ma grabesc si sa fiu dezamagita... la inceput nici al meu sot nu vroia sa facam IA ca zicea ca el nu face bebe in borcan (cand da proba), dar acum a zis ca face orice si o si dovedeste, ia tot ce ii dau: vreo 8 feluri de vitamine si tincturi... asa ca daca te hotarasti poti sa il convingi si pe el...

#2468 2009-11-24 14:37:40

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Andreea tu azi mergi la dr ? te asteptam cu poza lui bebe

#2469 2009-11-24 14:45:14

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

garga, concret: de ce dureaza atata la voi pana sa aveti bebe, daca pcos nu e? ca asa, ai fi dat vina pe el.  Ce zic medicii?  huh Eu te admir, ca si celelalte fete, pentru rabdarea ta fantastica.  puss 
De ce zici ca nu poate fi vorba de fiv?
  M-am apucat sa imi pun diagnostice on-line. Fetelor, e logic sa ramanem gravide intr-un an, un an jumate, daca nu avem probleme. Nu? Sau se intampla sa ramanem abia in 2 ani desi totul e in regula..? Cum e de fapt?
Eu ma gandesc ca am ceva hormonal, desi asta ar fi influentat si ciclurile mele, nu? Ar fi fost aiurea, lungi, anovulatorii, cu faza luteala scurta. Zic si eu..  neutral

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-11-24 14:47:13)

#2470 2009-11-24 14:58:42

bmihaela
Hero member

Pass, eu tot studiind ce se intampla in jurul meu, am tras concluzia ca daca totul e ok, bebe apare in primele cateva luni (stiu cateva cazuri la care a venit din prima luna); daca intarzie, probabil ca ceva probleme sunt; necazul este ca nu intotdeauna reusim sa le depistam ca sa luam si masuri...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.