Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 12-173
- nerama
- Insomniac member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-11-18
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 12
alex_andra_25 a scris:printesica a scris:poate nu mai ajungi sa introduci luna urm
pe azi ai introdus temp 98.4
Nuuuuuu 36.88.Dar nu stiu de unde sunt temperaturile alea pe marginea tabelului. pe4 graficul meu apare bine, dar ai dreptate ceea ce este postat aici nu e bine.de ce oare???
Offf printesica sa te aude dzeu, dar probabil nu stii ce putini gigei am eu si numai o minune ca Adinei ma poate salva.Sper si eu in continuare ca speranta nu poate muri niciodata, chiar daca realitatea e alta.
Adina, iti multumesc mult si sper te auda dzeu si sa se uite si la mine intro zi.
stiu cum e cu gigeii... si eu am foarte putini, la ultima spermograma aveam 2,4 milioane /ml ..... dezastru....... eu ma gandeam prin ianuarie sau februarie sa fac o IA.. ca la mine dupa ce ca is putini mai is si lenesi sipoate daca ii pune mai aproape de outz se gandeste vreunul sa se prinda.... tu nu te-ai gandit la IA?
din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii
- red_girl
- Full member
- Inregistrat: 2009-04-30
Ce este IA?
Inseminare artificiala?Cat costa si la ce dr te duci? Dar stiu ca inainte de asta trebuie facaute mai multe analize, tu ce stii despre asta?
Ultima oara a fost editat de alex_andra_25 (2009-11-28 11:03:51)
- nerama
- Insomniac member
alex_andra_25 a scris:Ce este IA?
inseminare artificiala, nu fecundare in vitro, ca asta nici nu costa atat...
din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii
- red_girl
- Full member
nerama a scris:alex_andra_25 a scris:Ce este IA?
Stiu ca pt asta trebuie inainte sa faci niste analize, asa e?
Tu te ai interesat de un doctor?
- LaviG
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-08-13
Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
neata fetele
- nerama
- Insomniac member
alex_andra_25 a scris:nerama a scris:alex_andra_25 a scris:Ce este IA?
Stiu ca pt asta trebuie inainte sa faci niste analize, asa e?
Tu te ai interesat de un doctor?
doctorul la care merg eu are un prieten (care e tot doctor) care face inseminari, eu luna asta am facut o histerosalpingografie sa vad daca nu am trompele infundate si sunt ok stiu ca inainte de IA se face o monitorizare sa vada cand esti la ovulatie si stiu ca iara nu se face IA daca nu ti-ai facut si o HSG, ca poate ai trompele infundate si atunci degeaba faci IA ca nu au pe unde sa treaca gigeii in rest mai multe informatii poti sa gasesti pe net despre IA e destul de ok faza cu IA ca nu trebuie sa ia si de la tine (ovule), la tine doar pune (gigeii), si ii pune cat mai aproape de outz
eu vreau sa fac IA pentru ca deja de 2 ani vrem sa facem bb si nu vine... tu cati ani ai?
Ultima oara a fost editat de nerama (2009-11-28 11:21:52)
- LaviG
- Insomniac member
ttt ce faci draguta ??? vad ca si la tine apare bulina alba in ferty, de ce oare ? ee la tine ca a crescut la mine ca a scazut
Ultima oara a fost editat de LaviG (2009-11-28 11:21:53)
- red_girl
- Full member
Am inteles numai ca eu nu amfacut HSG, poate la anul nu stiu.
Problema ca eu nu am un ginecolog bun.Am fost la fff multi si nu mia lasat nici unul o parere buna,La ultimul care am fost mia zis sa fac o hsg,dar nu mia dat sa fac analize inainte.Niste anlize care cica trebuie sa le faci inainte,miau spus fetele de aici de pe forum.
Mie imi este frica sa nu am ceva la trompe ca de mica eu tot racesc la burtica.
- nerama
- Insomniac member
alex_andra_25 a scris:Am inteles numai ca eu nu amfacut HSG, poate la anul nu stiu.
Problema ca eu nu am un ginecolog bun.Am fost la fff multi si nu mia lasat nici unul o parere buna,La ultimul care am fost mia zis sa fac o hsg,dar nu mia dat sa fac analize inainte.Niste anlize care cica trebuie sa le faci inainte,miau spus fetele de aici de pe forum.
de unde esti? asa e.. trebuie sa faci analize inainte, ca daca ai vreo infectie se duce in tot bazinu la HSG ar trebui sa iti faci chlamidya, o lama, un papanicolau si un vsh si mai ales daca zici ca racesti des la burta.... ca daca ai trompele infundate se desfunda prin laparoscopie
Ultima oara a fost editat de nerama (2009-11-28 11:30:58)
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
hello
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
nu am mai avut rabdare,mi-am facut test si e ffff negativ azi in ziua a11a DPO. am facut un test de care a zis Gargarita. scria pe el ca e 99% inainte cu 2 zile de a veni ciclul.
oricum,pe dr nu l-am simtit f increzator ca eu voi reusi fara tratament
- red_girl
- Full member
nerama a scris:alex_andra_25 a scris:Am inteles numai ca eu nu amfacut HSG, poate la anul nu stiu.
de unde esti? asa e.. trebuie sa faci analize inainte, ca daca ai vreo infectie se duce in tot bazinu la HSG ar trebui sa iti faci chlamidya, o lama, un papanicolau si un vsh si mai ales daca zici ca racesti des la burta.... ca daca ai trompele infundate se desfunda prin laparoscopie
Din Bucuresti.
- Andreed
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
r.myrela a scris:nu am mai avut rabdare,mi-am facut test si e ffff negativ azi in ziua a11a DPO. am facut un test de care a zis Gargarita. scria pe el ca e 99% inainte cu 2 zile de a veni ciclul.
oricum,pe dr nu l-am simtit f increzator ca eu voi reusi fara tratament
Myre, nu iti pierde speranta inca. Hai sa vedem si ce temperatura ai maine . De ce a zis dr ca nu poti reusi fara tratament?ai avut foliculi mari
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
Andreea abia acum am vazut ca si tu ai test negativ in ziua a11a DPO si abia in ziua a12a DPO ti-a iesit pozitiv.
mai am o speranta
am fost intr-un gand amandoua nu mi-a dat explicatii, asa l-am simtit eu in glas in sensul ca vorbea de ceva tratament
Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-11-28 11:41:31)
- nerama
- Insomniac member
alex_andra_25 a scris:nerama a scris:alex_andra_25 a scris:Am inteles numai ca eu nu amfacut HSG, poate la anul nu stiu.
Din Bucuresti.
daca vrei un bb eu te sfatuiesc sa iti faci deja toate analizele, ca eu am tot asteptat si am tot zis xca poate luna asta, poate luna viitoare si uite ca au trecut 2 ani si nimic.. eu am vazut ca daca o tot amani la nesfarsit, cu gigei putini si lenesi nu rezolvi nimic, chiar daca eu acum ii dau la al meu tot felul de tincturi si de vitamine... sunt hotarata sa fac inseminare la anu in primele 3 luni...
- LaviG
- Insomniac member
myrela nu te descuraja , stai linistita si vedem ce va fi maine garga UNDE ESTI ?????????????
- red_girl
- Full member
nerama a scris:alex_andra_25 a scris:nerama a scris: de unde esti? asa e.. trebuie sa faci analize inainte, ca daca ai vreo infectie se duce in tot bazinu la HSG ar trebui sa iti faci chlamidya, o lama, un papanicolau si un vsh si mai ales daca zici ca racesti des la burta.... ca daca ai trompele infundate se desfunda prin laparoscopie
Din Bucuresti.
daca vrei un bb eu te sfatuiesc sa iti faci deja toate analizele, ca eu am tot asteptat si am tot zis xca poate luna asta, poate luna viitoare si uite ca au trecut 2 ani si nimic.. eu am vazut ca daca o tot amani la nesfarsit, cu gigei putini si lenesi nu rezolvi nimic, chiar daca eu acum ii dau la al meu tot felul de tincturi si de vitamine... sunt hotarata sa fac inseminare la anu in primele 3 luni...
Da si eu ai dau sotului bu, pastile naspraznic si selezin. Eu am facut clamidia,micro si ureoplasma din sange trebuie sa le fac si din secretie. Dar toate costa mult si am zis la anul sa vedem.
- nerama
- Insomniac member
alex_andra_25 a scris:nerama a scris:alex_andra_25 a scris:Din Bucuresti.
Da si eu ai dau sotului bu, pastile naspraznic si selezin. Eu am facut clamidia,micro si ureoplasma din sange trebuie sa le fac si din secretie. Dar toate costa mult si am zis la anul sa vedem.
eu ii mai dau la al meu si ginseng si royal jelly si tinctura de telina si acid folic si inca ceva pentru imunitate pe baza de propolis pe langa ce ai scris tu ca ii dai.... deci saracu e bombardat de numa... dar nu comenteaza ca si el vrea sa dea dumnezeu sa faca o minune si sa nu mai ajungem la inseminare si la hsg si sa avem bebei in burtici
tu cati ani ai?
Ultima oara a fost editat de nerama (2009-11-28 11:56:08)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|