homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 12-35

#647 2009-11-10 20:23:15

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 12

da, sa zici 2... 1 e ala la gura/fatza etc, 2 e ala genital. cel putin teoretic, daca ai herpes 1, n-are nicio legatura cu sarcina (acu eu, in paranoia mea, am gasit pe undeva ca, cica, si herpes 1 ar putea da herpes genital... dar daca tu nu stii sa fi avut vreodaa, fa doar 2)

eu hepatita am facut-o tot la maternitate... cat a fost exact nu stiu, pt ca le-am platit la gramada... dar toate 3 (toxo, rubella si hepatita - igm si igg pt fiecare) m-au ajuns vreo 3 milioane... NU mai mult!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#648 2009-11-10 20:31:34

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

kata, unele si-au luat burtiera din aia speciala, cu chiloti, altele ao folosit din aia cu mos si baba, de care se gasesc pe la toate chioscurile...
am inteles ca te ajuta si sa nu mai simti faptul ca...ti se imprastie organele in atata spatiu cat ramane big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#649 2009-11-10 20:37:02

katami
Platinum member

da, asa am auzit si eu lol dar citisem 2 variante... una ca e mai bine sa porti, alta ca e mai bine sa-ti lasi muschii sa-si faca treaba....

e la fel cu dilema "e mai bine sa porti sutien sau nu, ca sa nu ti le lase sanii"? alta chestie care se tot discuta, dar nu exista o parere corecta si unitara....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#650 2009-11-10 20:58:14

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

KAtami, daca poti sa porti burtiere, poart-o ca rau nu are cum sa-ti faca , ca doar nu o porti tot timpul. Muschii isi fac si ei datoria pe partea lor. Eu nu am putut s-o port ca eu am nascut vara si chiar nu o suportam si pe aia pe mine.
Liliana, imi pare rau de testul negativ... sad . Cat de lung este ciclul tau in mod normal?

Ultima oara a fost editat de cocof (2009-11-10 21:01:55)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#651 2009-11-10 21:12:38

katami
Platinum member

ok... ma conformez si-mi caut burtiera. vb ta, nici eu nu stiu cat am sa o suport, chiar daca nasc iarna... in maternitate e o caldura crunta, iar eu abia daca suport uneori - si asta asa, pe principiul "baba de frumusete sufera" tongue - elasticul de la blugii de gravida... il ridic pe burta doar daca am o bluza mai stramta si nu merge sa se vada "colacul" pe solduri... ca in rest... numai asa ii port, cu tot amarul ala de materiat rulat sub buric big_smile

Publicitate

loading...

#652 2009-11-10 21:23:06

cocof
Insomniac member

Passsss, unde esti, ai trecut la actiune? In seara asta chiar te rog sa ma tradezi tummenupp  tummenupp  tummenupp Tot in Z15 ramane ouatul, da?
A inceput si la mine Eggul.... deci la mine preconizez Z13-14. De maine ma napustesc si eu asupra prazii  big_smile

Ultima oara a fost editat de cocof (2009-11-10 21:23:27)

#653 2009-11-10 21:37:42

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ma plictiseeeesc  cascat
Ce naspe e, ca nu putem sa ne fufulim...  supa
Fetele, aveti idee cat costa un test Torch?

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#654 2009-11-10 21:43:43

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

heloo fetele , au astept sa merg aks , nu mai am chef de nimic sad
bine ati scris big_smile v-am si citit big_smile
blue las' ca nu mai ai mult si dupa ... patfierbinte
cocof  goodluck
adina felicitraiiiiii pt fasolica , sa-ti traiasca  majoreta  majoreta  majoreta
sunt obosita pup toate fetele pusspusspuss
intru la dimi
o noapte linistita sau mai bine ..... sexinpat

Ultima oara a fost editat de LaviG (2009-11-10 21:50:58)

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#655 2009-11-10 21:51:43

cocof
Insomniac member

Garga, te-am "mirosit" in zona  lol Ce mai faci?

#656 2009-11-10 22:21:01

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

doamne ce mult ma bucur pt tine adina,mult,mult,pusspuss kram smilepuss ,si iubi al meu se bucura mult pt voi ,sa va aj rugaciune  sa fi ti sanatosi toti trei
music majoreta
cu asa bucurie am si uitat sa va salut fete dragi,va pup mult
si sa va spun ca joi la h 16:00 avem programare la doc sa ii prescrie lui iubi injectiile pt stimularea spermatogenezei,am niste emotii

Ultima oara a fost editat de ana-maria a. (2009-11-10 22:23:43)

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#657 2009-11-10 22:27:08

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Adina, felicitari pentru vestea cea buna. In sfarsit poti si tu sa dormi linistita acum  puss Analizele de herpes asa se cheama, asa mi le-a dat si mie, igg si igm, deci care e la receptie tre sa stie la ce se refera. herpes 1 si herpes 2 habar n-am ce sunt, dar eu le-am cautat pe net la cantacuzino pt mine mai demult ca sa vad cat costa si exact asa le-am gasit cu igg si igm. Deci nu-ti mai face griji, ca asa trebuie sa le ceri, cum scrie pe trimitere.

Eu una mi-am platit fertility pe 6 luni acum vreo sapt si acum sunt f incantata ca pot sa "frec" graficele altora la greu, sa analizez, sa fac scenarii smile e f palpitant rotfl

Aveti o limbarita in timpul zilei, ca eu nu am nici o sansa sa va urmaresc... imi pare rau sad am f multa treaba la serv, nu stiu, voi nu munciti? smile

liliana, imi pare sincer rau ca ti-a iesit negativ testul... De ovulat ai urmarit cand s-a intamplat, acum cate zile?

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#658 2009-11-10 22:33:33

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

m-ai mirosit bine coco  tongue  v-am citit cu chiu cu vai ca imi pica ochii in gura  cascat
fug la somn ca maine la 5 sunt in picioare.
noapte buna!  puss  kram

#659 2009-11-10 22:36:57

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

hello,
m-am uitat la Desperate si am intrat un pic sa va citesc, da' nu inteleg despre ce vorbiti  neutral  ( sfarcuri de plastic, aspiratoare pt. sani ... tetine... e si scarry  un pic ) asa ca plec. 

Noapte buna!!!!!!!!! Pupici!
puss  par

#660 2009-11-10 22:41:24

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

alex_andra_25 a scris:

Neata, fetele!!!
Eu sunt super trista,azi am fost sa facem o spermograma si nu stiu ce se intampla dar sotul meu nu isi da drumul asa demult cumm o face acasa.Cred ca se inhiba , si era si cam apoasa sperma.Mie frica sa nu iasa mai prost ca data trecuta.

alex cand a facut iubi primele 2 spermograme eu am intrat in camera cu el ,la prima era o camera unde se primeau pacienti,ca era un pat de consultatii si niste aparate acolo oricum era ok dar la a doua ce crezi am beneficiat de niiste conditii..iamii,mmm cu pat de mijloc televizor si baie ,acolo a fost suuper smile ,la ultima spermo din pacate nu am putut eu sa merg era de servici ,dar deja era familiarizat
nu am reusit sa citesc mai departe ,tu ai intrat cu el?oricum nu te panica important e ca a facut-o ,eventual mai faceti una daca nu e ok rezultatul,noua ne a spus sa avem 5 zile de abstinenta,succes smilepuss

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#661 2009-11-10 22:45:18

cocof
Insomniac member

Unde sunt Desperatele alea la care te tot uiti???
Maria, chiar mai muncim intre timp si mai aruncam si u ochi pe forum. Nu pot sa-ti spun ce-mi iese. Partea buna este ca eu fac munca de creatie si pot spune ca asa a vrut artistu' rotfl2 ..

Si Pass, lasa Disperatele ca de aia ajungi sa arunci cu termometre, sutiene etc. Treci la  sexinpat  sexinpat  sexinpat

Noapte buna si de la mine, si fara disperari, daaa?

Ultima oara a fost editat de cocof (2009-11-10 22:47:40)

#662 2009-11-10 22:54:56

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

adinuta felicitari pt bebelusul tau sanatos applause  sa cresaca mare si sa vina usor pe lume kram
cris tu nu mai nasti odata? disperat
am vazut ca vorbeati de biberoane si chestii pt bebe...
eu initial am luat din gama sanosan cosmetice si dupa ce am vazut ce porcarii contin le-am aruncat cat colo si am luat mustela, ulei de masline, crema de galbenele, bimbo...fara parabeni si alte rahaturi
sunt un pic mai scumpe dar stiu ca nu au chimicale. ala de la sanosan 
despre biberoane pot sa va zic ca de ex petru cu avent nu a prea baut (nu i-au placut tetinele) dar de nuk a fost f incentat atat cat a primit bibe
depinde f tare de copil
si conteaza f mult sa fie cu aerisire si sa scoata aerul pt ca o sa va chinuiti cu colici si regurgitari si gaze la greu
mai bine luati de la inceput bibe bune
mie mi-au fost suficiente 4 bibe
oricum daca ii alaptati nu o sa va trebuiasca mai mult de unul...doua
nu cumparati decat unul initial
mai ales ca pompele vin si ele cu bibe
pompa eu zic ca trebuie sa luati neaparat
va ajuta mult cand faceti furia laptelui sa va goleasca sanii si sa stimuleze lactatia
iar cea electrica de la avent e super...scumpa cu spume dar nemaipomenita

#663 2009-11-11 08:08:35

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata fetele. Bravo Adina. felicitari pt bebe. bine ca te-ai mai linistit.

fetelor pe mine de vreo 2 zile ma deranjeaza ceva acolo jos.... ma mananca. ce o fi oare? oi fi facut vreo candida de la ugmentinul ala? doar am luat si un adjuvant, tocmai ca sa nu fac. oare cu ce sa ma dau? oare daca ma spal cu ceai de musetel trece?

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-11-11 08:08:52)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#664 2009-11-11 08:37:14

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

felicitari adina  happy

alina , e posibil sa fie o candida pe acolo ...

liliana cat de lungi sunt ciclurile tale ?

#665 2009-11-11 08:44:02

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele

va multumesc pt felicitari....

mi-a facut deja programarea pt eco II....dupa amiaza merg la medicul de familie si probabil maine dimineata merg la analize

9 ani de copilarie ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.