homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 12-41

#761 2009-11-11 19:39:01

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 12

Seara buna smile
Prigatel, multa sanatate tie si puiului tau puss

Fetele, eu trebuie sa ma duc in Bucuresti toata saptamana viitoare, la un training, deci s-a zis si cu temperatura mea bazala... sad

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#762 2009-11-11 19:41:36

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Priga, sanatate baietelului tau puss

Blue, bine ca ai depistat cand a fost ovulatia, tot e mai bine decat sa nu fi ovlat pana acum si sa nu-ti poti lua temperatura.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-11-11 19:42:34)

#763 2009-11-11 19:45:52

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Ruxy, cum te simti?

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#764 2009-11-11 19:47:16

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

saluti... am intrat si eu p aici si m-au luat emotiile pt crssy majoreta nastere usoara, mamico!!!

da' de ce sa ii induca nasterea la 38 sapt? yikes eu stiam ca se induce nasterea daca ajungi la 41... nu la 38.

maryland, tasha, ms mult de info puss
azi mi-am luat asa:
- o burtiera tip centura de 7 lei  de la un chiosc... mi-e cam mare (adica reusesc sa o inchid ACU peste burta, dar aia mi-a jurat ca e cel mai mic nr... in fine... nu mi-e greu sa o rog pe mama sa-mi mute inchizatorile alea, nu e mare lucru
- 2 biberoane, unul de la nuk, de 250 ml, si unul de la primii pasi, de 150 (22 lei primul, 4 lei al doilea lol )
- niste tetine (e adevarat ca daca obisnuiesti pe bebe cu tetine testite nu mai vrea rotunde si invers? ca eu n-am stiut si am luat de ambele... mi-a zis azi farmacista... nu ca ar fi mare valoare, da' ca idee)
- un set pt unghiute (nu, n-am de gand sa le rod eu lol ) - primii pasi
- set perie pt biberoane si tetine
- o lingurita de silicon speciala pt bebei
- vata
- fasa sterila si comprese sterile, leucoplast
- pompita nazala manuala, cu 2 capete
- bepanthene (sa nu plang ca nu il am, desi am sa incerc sa il evit si sa fol melkfett-ul)
- tampoane sani (am luat un set de la bella, de 30 bucati... cate tre? cate schimbi pe zi? cat AI NEVOIE de ele? 1 sapt? 1 luna? toata perioaoda cat alaptezi?)
- baneocin pudra pt buric

garmastan n-am gasit in 2 farmacii... o sa mai caut. mai tre sa iau ser fiziologic, termometru, tinctura de iod si talc... si gata cu farmacia!!! smile aaa... si inca ceva biberoane/tetine

tasha, in iasi unde gasesc sutiene pt alaptat?

mameloanele de cauciuc le-am gasit in sensiblue... nu erau scumpe, dar al meu s-a impotrivit sa luam, a zis ca "izoleaza energetic" copilul de tzatza smile asa ca ma zis ca incercam fara... si, daca o fi prea naspa, stiu de unde le iau repede smile

fetele, voi cate camasi de noapte/pijamale va luati in spital? 2-3? sau e prea mult?

va pup pe toate... si inca o data... HAI CRSSY!!!! majoreta

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#765 2009-11-11 19:53:08

rruxxy
Platinum member

Andreed a scris:

Ruxy, cum te simti?

Acum putin mai bine, am avut vreo 3 zile in care am avut o stare permanenta de greata si am varsat.

Kata, ce de cumparaturi ai facut, abia astept sa treaca timpul sa incep si eu sa iau smile

Eu nu mai stau, va pup si vorbim maine.

Cris, sa stii ca ma gandesc la tine si abia astept sa-ti vad bebelul  par

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-11-11 19:53:39)

Publicitate

loading...

#766 2009-11-11 19:53:21

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

kata, de la bebelusii din neam stiu si eu ca daca incep cu un anumit tip de tetina/suzeta, foarte greu accepta alta.
stiu ca vara-mea, acu' 12 ani a primit biberoane chicco si dupa ce le-a uzat pe alea si la noi nu erau, ori erau prea scumpe si nu isi permiteau astia, s-au chinuit un pic sa o invete cu altele, ca le scuipa.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#767 2009-11-11 19:56:59

katami
Platinum member

aha... ms, poke puss

ruxxy, pe mine ma palise panica... mai am putin si nu am luat mai nik... acu m-am mai calmat, zilele astea iau ce mai tre si gata bagajul smile

nici eu nu mai stau... las deschis, da' ma duc sa invat, ca sambata ma exameeeen disperat

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#768 2009-11-11 20:00:54

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

ooo katami vad ca te`ai apucat de pregatiri bravo
- burtiera de aia tip brau cu capse in fata am avut si eu si i-am luat acum 3 sapt si cumnatei mele si cel mai mic nr care l-am gasit eu la tonete in tatarasi a fost 95 dar sa stii ca dupa 2-3 zile se intinde de se muleaza pe burta asa ca nu-i f buna ...am gasit la o farmacie din parcarea sp. de Neuro un corset f fain dar era cam 1 mil cam scump ce-i drept dar decat sa ramai cu burta eu zic ca merita....
referitor la biberoane si tetine de ce ai cumparat? nu vrei sa alatezi bebicul? daca ii da-i din prima zi cu biberonul va fi puturos la san si va renunta usor la lapticul de mama, asa ca daca e sa ai laptic la san e pacat sa-l pierzi eu zic sa-i dai macar cateva luni
tampoane pt sani eu am consumat 2 cutii in prima luna,acum depinde si de cat de mult lapte vei avea, deocamdata iti ajung cele care le-ai luat
baneocinul pudra il poti da si la fundulet si cuculet nu doar la buric
la ce maternitate vei naste? stiu de la cumnata mea care a nascut luan trecuta la Cuza Voda ca nu i`a dat voie cu camasuta de noapte de acasa...eu cand am nascut am avut 2 camasi si o pijamaluta
sa ai la tine chiloti si tampoane mai groase ca cele de la bela (pachetul cu roz sau cu mov)

pc  pc

#769 2009-11-11 20:07:18

katami
Platinum member

anka, eu am gasit 90... dar am zis... o rog pe mama sa mi-o stramteze la ea la serviciu. pare rau, dar prefer abdominale la greu decat sa dau 1 mil pe un corset. 7 lei mi se pare DE AJUNS lol pt asa ceva. am sa mai iau vreo 2 cu chilot, le avea mama de muuult stocate pt mine lol

ba vreau f mult sa alaptez, sper sa am laptic pe cat am colostru (patez tricourile la greeu din sapt 22, cam asa). dar.... stiu ca trebuie lol pt ceai, chiar laptic stocat... nu ma intreba exact... am luat si eu lista anei si merg dupa ea rotfl

eu sper sa nu-mi trebuiasca decat melkfett... dar pe celelalte le-am luat "sa fie"...

nasc la cuza voda.... dar stiam ca doar LA NASTERE iti dau ei camasa... dupa-aia, cat stai in spital, iti tre ale tale. si sa nu radeti de mine.... dar eu NU AM pijamale lol nu folosesc... dorm in chilotei si un tricou mai larg de bumbac tongue am de fapt exact 2... ambele cu pantaloni si bluza care se deschide in fatza. AJUNG?

tampoane eu am un stoc de always in casa din luna cand am ramas (prima data cand mi-am luat tampoane cu kila lol ). si am zsi ca imi fac pt pus peste dintr-alea din vata invelita in tifon steril... asa auzisem ca se face... nu e ok?

#770 2009-11-11 20:15:25

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

va pot da si eu un sfat in lagatura cu burtiera. Eu am nascut prin cezariana si am purtat burtiera desi medicii aveau pareri impartite...eu mi-am cumparat din farmacie parca Sano..nu retin bine numele..cam asa ceva...am purtat si acum n-am pic de burta..adica masor 59 cm...a purtat si sora mea si ea s-a refacut la fel. Eu strangeam burta si copsele..ma starngea de nu mai puteam sa respir...nu o purtam non-stop...eu zic ca merita 1 mil

In leg cu tetinele...eu am folosit de la NUk   sunt cele mai bune, la fel si biberoanele.

Pompa cea mai buna e aia roz simpla...eu am luat din aia cu 2 capete si nu m-am descurcat...mai exista si batista bebelusului (se pune la aspirator)...e cam sinistru...toti spun ca e cea mai buna, eu o am noua ca n-am indraznit sa o folosesc.

memeloane de cauciuc am avut si eu dar nu putea bebe sa manance prin ele... poate din cauza faptului ca nu am sfarcurile foarte mari..in orice caz nu intra pe acolo si bebe tragea mai mult aer decat laptic.

Pentru fundulet am folosit (si toate cunostintele mele folosesc si se declara super multumite) crema Baby4you, costa 5 lei si face toti banii...am incercat multe pana la ea.

cam atat, sper ca v-au fost de folos sfaturile mele

#771 2009-11-11 21:01:25

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

priga  par  , o sa fie bine puiul tau , aveti grija de voi  goodluck

crssy , ce emotii m-au luat ,este un sentiment extraordinar , sa stii ca te vei intalni cu bebicul tau , cu care ai vorbit timp de 9 luni , dar nu v-ati vazut ....

goodluck  goodluck  nastere usoara

legat de discutiile cu biberoane si cu tetine , nu ma bag , nu am habar , eu raman la stadiu de ferty , sper ca nu pentru mult timp ......totusi

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-11-11 21:41:55)

#772 2009-11-11 22:22:06

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

crssy bafta multa doamne ajuta sa nasti usor goodluck rugaciune kram

adina felicitariii sa-ti triasca fasolica sa creasca mare si sa fiti fericiti toti 3 majoreta puss

prigatel sanatate multa puiului tau puss

pass esti mortala,oricat de suparata as fi tu ma faci intotdeauna sa zambesc puss

pupici la toate burticile si aspirantele puss

va citesc in fiecare zi....

bebe hai in viata noastra!

#773 2009-11-11 22:35:37

katami
Platinum member

daria, ms wink

pompa "roz simpla" de la ce firma e? tongue ca sa stiu ce caut....

crssy goodluck

#774 2009-11-11 22:45:11

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Kata, am 38 sapt si 5 zile dupa UM, dar ecografic am 40+...... si cica dr se ia dupa ce zice ecograful, plus ca bebe e cu capul EXACT la iesire, colul e 100% pregatit si piticu' e super dezv, deci...... ce-o mai astepta, frate? lol O sa merg la o sedintza de solar, sa se coaca mai rpd lol

Mc ink o data pt urari si vb maine ( de acasa, sau prin sms de la spital big_smile ).

Coco si Priga, mc de sfaturi, stiu ca ar tb sa-mi dau seama, dar eu am contractii mereu; acum vad ca au incetat durerile, am contractii dar nedureroase; om mai vedea la noapte ce-o mai fi.

Pup pt toate gagicile!! puss puss puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#775 2009-11-11 23:45:08

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

seara' fetelor pusspusspuss
crssy ma trec niste fiori si niste emotiiii .... mai e putinnn si vine minunea  goodluck  majoreta  majoreta  majoreta
v-am citit va pup noapte buna pusspusspuss

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#776 2009-11-12 05:32:48

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Doamneeeeeeeeeee...am avut niste probleme si nu am putut intra doua zile si cand am deschis forumul in seara asta m-a luat cu friguri. Crissy ,  Doamne Ajuta sa nasti usor si sa ne arati baietelul cat mai repede. Iti tin pumnii.
M-au luat o frica si niste emotii de nu va pot spune. Go Crissy go!

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#777 2009-11-12 07:54:03

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata fetele.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-11-12 07:54:17)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#778 2009-11-12 07:59:40

red_girl
Full member
Inregistrat: 2009-04-30

Neata fetele.

#779 2009-11-12 08:13:56

rruxxy
Platinum member

Neata cascat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.