|
Nu esti logat.
Candida#1 2009-11-06 18:42:41
candidaBuna. Ultima oara a fost editat de sofy@ (2009-11-06 18:47:20) Offline #2 2009-11-06 20:45:03
Re: candidaIn primul rand vreau sa te intreb daca ai facut vreo antifungigrama, ca sa afli la ce substanta este sensibila ciuperca ta. Partenerul a urmat si el tratament? Daca nu, inseamna ca el te reinfecteaza si nu medicul este de vina. In plus, cu sistemul imunitar cum stai? Iei antibiotice, mananci multe dulciuri, folosesti tampoane interne? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-11-09 08:19:53Re: candidaMai exista posibilitatea ca in organismul tau sa se fi instalat (sau sa urmeze acest lucru) o alta boala, mult mai grava, ceea ce determina slabirea organismului. Incearca sa faci un set complet de analize. O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline #4 2009-11-09 11:34:16
Re: candidacandida este acelaşi lucru cu candidoza? Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #5 2009-11-09 11:34:49
Re: candidacandida e ciuperca, iar candidoza boala provocata de ea... deci da Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-26 01:52:42
Re: candidaBuna.am si eu o problema ...sunt cu actualul meu prieten e aproximativ 2 luni....am facut dragoste de mai multe orinumai ca ultima data lui ia aparut niste pete rosii pe... problema eca eu nua am absolut nimic..nici senzatie de usturime, nici mancarime, nici scurgeri..nimic. asta s-a intamplat dupa ce am reinceput sa fol yasmine..am avut o pauza de aproape 9 luni...si luna trecuta am luat si postinor....ajutai ma va rog.. se poate sa fie de la aticonceptionale....el spune ca nu s-a culcat cu altcineva..eu nu am avut niciodata nimic...nu inteleg ce s-a intamplat...si ma simt foarte rau fata de al...va rog ajutati ma Offline #7 2009-11-27 23:31:30
Re: candidava rog din suflet rasp si mie k ma omoara stresul asta. Imi cer scuze pt insistenta Offline #8 2009-11-27 23:33:17
Re: candidapoate are candidoza.. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #9 2009-11-27 23:36:08
Re: candidaNu am avut niciodata nimic...dar nu ma mananca, nu ma ustura...nu stiu cum ar tb sa fie???Multumesc k mi ati raspuns Offline #10 2009-11-27 23:37:25
Re: candidapai nu e neaparat sa ai mancarimi sau usturimi...ca sa ai candidoza...insa ce nu lipseste e secretia albicioasa. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #12 2009-11-27 23:40:48
Re: candidan-ai de ce "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|