|
Nu esti logat.
Intrebare urgenta fetelor#1 2009-11-06 23:36:04
Intrebare urgenta fetelorBuna fetelor,sunt foarte speriata si va rog sa ma ajutati!am avut contact neprotejat astazi pe la 5 si la 7 am luat o pastila de zanocin pt cistita!la 9 am luat pastiluta normal(iau milligest de 5 luni) dar acum am realizat ca zanocin poate sa scada efectul ac.Intrebarea...oare exista risc sa ma trezesc cu o sarcina in urma contactului de azi?sa nu mai iau antibiotic?Sa iau pastila de a 2 a zi?sau sunt protejata de la pastila de ieri?multumesc Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. Offline #2 2009-11-06 23:56:49
Re: Intrebare urgenta fetelorparerea mea e ca esti protejata pentru contactul de azi ( daca pana acum ai luat pastilele corect ) insa de aici inainte pe perioada tratamentului si 7 zile dupa ai nevoie de protectie suplimentara. nu intrerupe antibioticul daca l-ai inceput I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-11-07 11:19:51
Re: Intrebare urgenta fetelorMerci lucia,m-ai linistit putin,eu nu cred ca o pastila de antibiotic o sa scada efectul ac,numai una,sper de fapt sa fie asa.pastilele le-am luat corect pt ca sunt paranoica!multumesc,sper sa nu am probleme. Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. Offline #4 2009-11-07 12:26:39
Re: Intrebare urgenta fetelornu vei avea... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-11-07 14:45:59
Re: Intrebare urgenta fetelorMultumesc doctoressa,m-am linistit.aseara cand am realizat lucrul asta imi venea sa bat pe cineva,mai bine zis imi venea sa imi dau doi pumni!m-am speriat de nu cred ca am dormit 2 ore! Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|